cerwin vegA XLS 215

Άναψε και κανα φως ρε φιλαράκι :p . Πάντως δοκίμασε να τα απομακρύνεις λίγο προς τα έξω, πολύ μικρή φαίνεται η απόσταση μεταξύ τους
Επειδη waf=0 είναι οτι καλυτερο μπορουσα να κάνω. ....

Θα φτιαξω πιο φωτεινό

Αν υπάρχει μαγαζι που τα δανείζει η γενικά κάποιο μοντέλο να προτείνετε δοκιμασμένο.....

Τα καλωδια καθονται διαφορετικα απο συστημα σε συστημα. Μπορεις σε βαρος της πραγματικοτητας να κρυβεις αδυναμιες και να προβαλλεις πλεονεκτηματα.

Δυστυχως την πραγματικοτητα δεν την γνωριζουμε 100%. Ο καθενας με το συστημα του αναπαραγει αποψη της πραγματικοτητας και επιλεγει αυτη που ταιριαζει καλυτερα στην ψυχοσυνθεση του. Σε αυτη τη λογικη δεν υπαρχει καλο και κακο καλωδιο, υπαρχει "καταλληλο" καλωδιο. Το καταλληλο για το καθε συστημα και καθε χομπιστα.

Απάντηση: Re: cerwin vegA XLS 215

Cerwin vega xls 215 προενισχυτης

Ξεχασες να βαλεις stop στο τηλεγραφημα:flipout:
Παντως,αν αποκωδικοποιω σωστα το...τηλεγραφημα,μαλλον εχεις τα 215,εχεις τελικο και ρωτας για προενισχυτη?

gFX.jpg

´´Και είδαμε το φως το αληθινό!!!!´´Π

Σ ευχαριστώ.
Όλα καλά, τα αλουμίνια μου κάνουν κάποια νερά.
Πέρα από την πλάκα, γελάω με την τιμή που έχουν και τι σου δίνουν στο αυτί.

μεγειά και από μένα, και ειλικρινά είμαι περίεργος να τα ακούσω κάποια στιγμή μετά από όσα έχω διαβάσει

σίγουρα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις, αλλά μήπως αυτά που χάνουμε εμείς με τα woofer των 6.5 ιντσών είναι πιο σημαντικά;

Καλοάκουστα και ελπίζω να παίζεις τις σωστές μουσικές... :p . Και σε μένα υποθέτω θα είμαι το επόμενο μου ηχείο όταν πάω επιτέλους σε κάποιο μεγάλο χώρο