CES 2012

Μια σειρά προιόντων παρουσίασε ο Dan D'Agostino στην CES

Οι τελικοί Momentum σε μαύρο( αν το χρώμα ήταν ο λόγος που δεν τον είχατε ακόμα αποκτήσει!)

View attachment 75445

Η στερεοφωνική εκδοχή με $25000

View attachment 75446

Και ο προ με $28000

View attachment 75447

View attachment 75448

View attachment 75449

Οι επόμενοι ενισχυτές μας Κάπτεν!
Τα υπολόγισα , με 10 βλεφαροπλαστικές και 5 κοιλιοπλαστικές και 2 face lift, γίναμε!

Τα υπολόγισα , με 10 βλεφαροπλαστικές και 5 κοιλιοπλαστικές και 2 face lift, γίναμε!

Μπα...Μάλλον θα τα αποκτήσουμε όταν θα χρειαζόμαστε όλες αυτές τις επεμβάσεις, Αλεξ!!:flipout::flipout:

Focus Audio

Master 6

Παρουσίαση του νέου της ηχείου βάσης έκανε η Focus Audio
στο show..Δίδρομο,φοράει ένα tweeter βηρυλίου της Scan-Speak
και ένα 7" Eton midrange-woofer. Ενδεικτική τιμή $8000 το ζευγάρι.

View attachment 75510

Και για πρώτη φορά παρουσίασε τον δικό της( ανώνυμο προς το παρόν) ολοκληρωμένο λαμπάτο.
Ισχύς 35Wpc με EL34 λυχνίες και τιμή στα $15,000.

View attachment 75511

Light Harmonic DaVinci DAC

Light Harmonic's DaVinci DAC is capable of decoding a 384kHz digital signal via USB, one of only a few DACs available right now that can do that.
The chassis design is also unique in that it breaks down into two layers that rotate in such a way as to separate the digital circuitry from the power supply.
The DaVinci DAC's price is $20,000.

View attachment 75513

View attachment 75514

Volent Paragon VL-3 loudspeaker

Volent of Hong King was making great music with their new Paragon VL-3 loudspeaker that features
a twin-ribbon tweeter, an Accuton ceramic midrange, and a carbon-fiber/titanium-cone woofer, all housed
in a nicely constructed mid-sized cabinet. The cost for the VL-3 is $11,000 per pair.

The driver layout on the front panel may look conventional, but the tweeter does not come
into play until 5000Hz, which is quite high in frequency, but should blend nicely with the tiny midrange driver.

View attachment 75515

View attachment 75516

Vivid Audio Giya G3

Tο τρίτο κατά σειρά και μέγεθος της σειράς Giya παρουσίασε η Vivid Audio.
Τεσσάρων δρόμων ακολουθεί πιστά τα αχνάρια των μεγάλων του αδελφών G1 και G2
αλλά σε πιό συμπαγή μορφή.

Θα είναι διαθέσιμο γύρω στο καλοκαίρι...

Α!..Με $40,000!

View attachment 75517

Μπα...Μάλλον θα τα αποκτήσουμε όταν θα χρειαζόμαστε όλες αυτές τις επεμβάσεις, Αλεξ!!:flipout::flipout:

Πάντα το 'λεγα ότι διάλεξα λάθος ειδικότητα, ρε γμτ... :jester:

Παράξενο πάντως που η LUX δέν συνόδευε τα VIVID..
Συνήθως στις αμερικάνικες εκθέσεις αυτές οι δυό πάνε πακέτο..

Παράξενο πάντως που η LUX δέν συνόδευε τα VIVID..
Συνήθως στις αμερικάνικες εκθέσεις αυτές οι δυό πάνε πακέτο..

Και όχι μόνο!..Πληροφορίες λένε πως είναι το απόλυτο matching!

Και η πλάκα είναι ότι μου αρέσουν τα VIVID σαν design..Ενα μικρό θέμα

υπάρχει μόνο...Τα 50000 χιλιάρικα που ζητάει για το G1!!!

Να με συχωρεί η χάρη σου κάπτεν αλλα αν ήμουν στέλεχος της Goldman Sachs και ετοιμαζόμουν για αγορά θα έπαιρνα τα κοχύλια της B&W για τα Luxman μου σε αυτήν την κατηγορία τιμής, και θα μου έμεναν και κάτι ψιλά για διακοπές στο Acapulco..

Να με συχωρεί η χάρη σου κάπτεν αλλα αν ήμουν στέλεχος της Goldman Sachs και ετοιμαζόμουν για αγορά θα έπαιρνα τα κοχύλια της B&W για τα Luxman μου σε αυτήν την κατηγορία τιμής, και θα μου έμεναν και κάτι ψιλά για διακοπές στο Acapulco..

Ξέχνα τις διακοπές!!

Τα κοχύλια θέλουν 6 τελικούς για να παίξουν!:eviltongue: