CES 2013

Πρώτον είναι παλιά καραβάνα κι έχει βάρος το όνομά του οπότε είναι σίγουρη συνεργασία, δεύτερον τα μηχανήματα του είναι πολύ μουράτα, 3ον έχουν την κατάλληλη τιμή για να είναι αποδεκτά στους χιενδ κύκλους και 4ον είναι μάλλον και καλά!

Απάντηση: Re: CES 2013

Γιατι με εκνευρίζει αυτή η εταιρεία και ο τύπος που την έχει? Γιατί είναι η υπερβολή στο μεγαλείο της. θα μου πεις έχεις ακουσει? Οχι φυσικά αλλά δεν με πείθει ότι δεν είναι 70% μαρκετινγκ και 30% ουσία. Μη με φάτε, διασθητικά τα λέω αλλά δεν μου κάθεται ότι από το πουθενά εμαφνίζεται ένας τύπος και πουλάει παραμύθι μεγαλειώδους χάι φάι, όταν υπάρχουν εταιρείες που έχουν φτιάξει το χαι φαι με R&D τμήματα εδώ και 10-ετίες και δεν τολμάνε να πουλάνε παραπάνω απο 20Κ πάνω κάτω.

+1

Εγώ από το "φωτορομάντζο" είδα πολλά δωμάτια με D'Agostino... Τουλάχιστον 6-7...
Και στο τελευταίο τεύχος του Stereophile, πάλι φάντης μπαστούνι!

Είναι τόσο καλός ο άτιμος?
(Θα πρέπει βέβαια, δεδομένης της τιμής του... 55.000$ το ζευγάρι!!!)

Και τόσο γρήγορα υιοθετήθηκε από τις εταιρείες και τους εκθέτες??
Εκτός κι αν έχει μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων...

Υπάρχει χρήμα εκεί στο Vegas..

Edit: Τώρα βλέπω στο Stereophile... Αριθμός Αντιπροσώπων: περίπου 9... :)

Αυτός είναι ο 2ος που με εκνευρίζει :-) Αλλά αυτός είναι σίγουρα παλιά καραβάνα.

αυτοι οι δυο τυποι ομως ειναι χαρακτηριστικα παραδειγματα ολης της μυθολογιας του hiend! E και υπαρχουν και καποιοι που τους τα ´'ακουμπαν´'.

Αυτοί οι "τύποι" δεν είναι λίγοι και δυστυχώς αυτοί είναι που χαλάνε την πιάτσα για εμάς τους υπόλοιπους αγοραστές λιανικής..

Αυτοί οι "τύποι" δεν είναι λίγοι και δυστυχώς αυτοί είναι που χαλάνε την πιάτσα για εμάς τους υπόλοιπους αγοραστές λιανικής..

Τι λες ωρέ ανήψι?..Ποιός σου χάλασε την πιάτσα?
Εντάξει, αν ο D'Agostino δεν κοστολογούσε τα μονομπλόκ του $55000, αλλά $25000,
πιστεύεις πως θα έκανε τρελλές πωλήσεις στην Ελλάδα?

Πάντως αν μία νέα εταιρεία ηχείων ήθελε να πουλήσει ακριβά τα ηχεία της, τότε μάλλον θα έπρεπε να επενδύσει στον αρχικό εντυπωσιασμό.

Κάτι τέτοιο δεν το πετυχαίνεις με ηχεία κλειστής καμπίνας.

Η τιμή του ρακ μάλλον δείχνει ότι απευθύνεται σε αυτούς που πήραν τα Q5, Q7.

Από την άλλη άρχισε να βγάζει και πιο "οικονομική" σειρά ηχείων.

Όλα αυτά τα λέω χωρίς να έχω ακούσει ποτέ ηχεία της Magico