Κήτσουλας στο Χαλάνδρι. Μόνο μεσημέρι. Ωραίο και φτηνό.
Τα παλια λημέρια μου. Το Χαλάνδρι έχει διαμαντάκια. Κίτσουλας, Βραστό, Χοχλιδάκι, Τζίτζικας και Μέρμηγκας απο ταβέρνες. Anema e Core και Pulcinella απο πολύ καλά ιταλικά. Πολύ καλο μπυροεστιατόριο το 1920 σε υπέροχο χώρο.
Διαφωνώ.
Η Σπονδή είναι μακράν το πιο υπερτιμημένο μαγαζί του είδους του ...
Φοβερές γεύσεις και service (το αποδεικνύουν και οι Χρυσοί Σκούφοι που έχει κερδίσει)
ΑΛΛΑ χρεώνει εκατονταπλάσια από ίδιου επιπέδου εστιατόρια μόνο και μόνο
για το ελιτίστικο του πράγματος και για να κρατάει εκτός και μακριά τους
απλούς θνητούς.
Τα παλια λημέρια μου. Το Χαλάνδρι έχει διαμαντάκια. Κίτσουλας, Βραστό, Χοχλιδάκι, Τζίτζικας και Μέρμηγκας απο ταβέρνες. Anema e Core και Pulcinella απο πολύ καλά ιταλικά. Πολύ καλο μπυροεστιατόριο το 1920 σε υπέροχο χώρο.
Για το εν λογω μαγαζι..."Αλάτσι", του γνωστου δημοσιογράφου, πίσω από το Χίλτον. Φαγητό απλώς καλό, σέρβις ευγενικό αλλά δυσκίνητο, χώροι περιορισμένοι, και χύμα κρασί 15 ευρω το λίτρο(!!!!)...ε όχι!
:HTEHETH63:Μετά από την καταπληκτική συζήτηση που είχατε παλαί:music-smiley-005:μαχοι και νέοι avclubites πάνε 2 άσματα κατά περίπτωση μούρλια...για μας τους πολύ κουλτουριάριδες...........αφιερωμένα.
1) " θα το φάει το σουβλάκι κι ας την πούνε κατινάκι θα τους πει ότι το δίνει στο σκυλάκι και.... τι κακό τι ηρωνία τι καημός και τι μεράκι η υψηλή μας κοινωνία να μην μπορεί να φάει σουβλάκι.."
το τραγούδησε η μεγάλη μας Ρένα Βλαχοπούλου.........
2) " Δεν γουστάρω τις παρόλες σου γηγήθηκα στις Ταβέρνες και στα καμπαρέ γεννήθηκα " Μαρινέλα αθάνατη.........:BDBDG54:
ΧΧΧΧΧΧΧ σε όλα τα ΧΧΧΧΧ μιας και ο Έλληνας καλοτρώει και καλοτρώγεται με τα ρούχα του Κυρίες και Κύριοι.....
Καλά Κρασιά.
Τελικά άμα πουλάνε ´ξύδια´και στά καλά μαγαζιά τήν βάψαμε..
Επηρεάζεται και το club μας.:ADFADF1::ADFADF1:![]()
Πάντα καυστικός ο Κ. Σούρλας, με άποψη, εύγε σας.....:ernaehrung004::furious3:
Ευχαριστώ ,δεν κάνει τίποτα.
Υ.Γ.
Ωραίο το σχόλιο τού Λακάν...
Aλλά κοστίζει ακριβά η ´ώρα´τών 20 λεπτών και τελικά η ιστορία περί σημαίνοντος και σημαινομένου και Α κεφαλαίου και α μικρού μπάζει ´νερά´.
Οπως και τά περί ´αντεστραμένου ειδώλου´στον καθρέφτη μας..
Αλλά παρ´όλα αυτά απολύτως εκτιμητέα η υπογραφή.
Aξιοτιμε κε Σπυρο,
Εγω προσωπικά δεν εχω προβλημα με το κοστος γιατι μου παιρνει μονο 5 λεπτα για να τους τρελανω ολους και το κυριότερο?..... Το προσφέρω δωρεάν!!!!
Με εκτίμηση (βαθύτατη)
Fedra
Υ.Γ. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Και πάλι με εκτίμηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.