Νικόλ AVClub Addicted Member 19 June 2006 2,237 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 3 August 2007 #21 Να υπενθυμίσω πως ο κύριος Zeb παίζει χωρίς βαθμούς.... Σε λίγο θα ανεβάσω το σημερινό γιατί από ό,τι βλέπω τον Κώστα τον πήρε ο ύπνος.....
Να υπενθυμίσω πως ο κύριος Zeb παίζει χωρίς βαθμούς.... Σε λίγο θα ανεβάσω το σημερινό γιατί από ό,τι βλέπω τον Κώστα τον πήρε ο ύπνος.....
Zeb AVClub Addicted Member 11 January 2007 1,876 Βάρη 3 August 2007 #22 Re: Απάντηση: Chain Quiz 17 Νικόλ said: Να υπενθυμίσω πως ο κύριος Zeb παίζει χωρίς βαθμούς.... Click to expand... Λοιπόν, να ξέρεις ότι είσαι πολύ κακιά... Δεν είναι σωστό αυτό.... Καταγγέλλω επισήμως ότι δε μου δίνει βαθμούς γιατί χάνει στα arcade.... Δεν πειράζει... το δέχομαι... άλλωστε έχω πει ότι σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει ήδη νικητής.... (Για μένα)
Re: Απάντηση: Chain Quiz 17 Νικόλ said: Να υπενθυμίσω πως ο κύριος Zeb παίζει χωρίς βαθμούς.... Click to expand... Λοιπόν, να ξέρεις ότι είσαι πολύ κακιά... Δεν είναι σωστό αυτό.... Καταγγέλλω επισήμως ότι δε μου δίνει βαθμούς γιατί χάνει στα arcade.... Δεν πειράζει... το δέχομαι... άλλωστε έχω πει ότι σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει ήδη νικητής.... (Για μένα)
Nightfall Senior Member 19 March 2007 480 Αθήνα, Παπάγου 3 August 2007 #23 Re: Απάντηση: Chain Quiz 17 Zeb said: Λοιπόν, να ξέρεις ότι είσαι πολύ κακιά... Δεν είναι σωστό αυτό.... Καταγγέλλω επισήμως ότι δε μου δίνει βαθμούς γιατί χάνει στα arcade.... Click to expand... Εκτός του ότι βλέπω dementors στον ύπνο μου πονάει και το χέρι μου, αλλά που θα μου πάει... Επίσης έχω εθιστεί επίσημα πλέον στο Bloons
Re: Απάντηση: Chain Quiz 17 Zeb said: Λοιπόν, να ξέρεις ότι είσαι πολύ κακιά... Δεν είναι σωστό αυτό.... Καταγγέλλω επισήμως ότι δε μου δίνει βαθμούς γιατί χάνει στα arcade.... Click to expand... Εκτός του ότι βλέπω dementors στον ύπνο μου πονάει και το χέρι μου, αλλά που θα μου πάει... Επίσης έχω εθιστεί επίσημα πλέον στο Bloons
Νικόλ AVClub Addicted Member 19 June 2006 2,237 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 3 August 2007 #24 Εσείς οι 2 θα μου το πληρώσετε!!!!!!!!!!!!!!!!! :violent-smiley-030: :twoguns: Θα πάρω την εκδίκηση μου μέσω του Chain Quiz..... :BDGBGDB55:
Εσείς οι 2 θα μου το πληρώσετε!!!!!!!!!!!!!!!!! :violent-smiley-030: :twoguns: Θα πάρω την εκδίκηση μου μέσω του Chain Quiz..... :BDGBGDB55:
Νικόλ AVClub Addicted Member 19 June 2006 2,237 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 3 August 2007 #25 doros said: Ευχαριστώ-Ευχαριστώ! (Μέχρι πότε θα παίζουμε; Θα διακόψουμε ή θα πάει σερί τον Αύγουστο Click to expand... Ωπ, συγγνώμη που δε σου απάντησα χθες αλλά τώρα είδα το post σου... Δεν έχω ιδέα θα πρέπει να μας πει ο Κώστας. Εγώ μέχρι την άλλη Παρασκευή μπορώ να ανεβάζω. Σήμερα παίζουμε εδώ.... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=228612#post228612
doros said: Ευχαριστώ-Ευχαριστώ! (Μέχρι πότε θα παίζουμε; Θα διακόψουμε ή θα πάει σερί τον Αύγουστο Click to expand... Ωπ, συγγνώμη που δε σου απάντησα χθες αλλά τώρα είδα το post σου... Δεν έχω ιδέα θα πρέπει να μας πει ο Κώστας. Εγώ μέχρι την άλλη Παρασκευή μπορώ να ανεβάζω. Σήμερα παίζουμε εδώ.... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=228612#post228612