Chain Quiz 2

Status
Not open for further replies.
Οι εύκολες είναι οι μικρές αλυσίδες γιατί βρίσκονται πιο γρήγορα. Γι' αυτό είχα προτείνει να γίνεται δεκτή η αλυσίδα που θα στέλνω στον Κώστα. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να βαθμολογείται η πιο μεγάλη αλυσίδα γιατί θα είναι πιο δύσκολο να βρεις έτσι ταινίες για να τους συνδέσεις.

Εγώ αντίθετα, νομίζω πως ευκολότερη είναι η μικρότερη αλυσίδα, γιατί την "ψάχνει" κάποιος στο internet ευκολότερα.

Με πρόλαβες.... αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ.

Re: Απάντηση: Chain Quiz 2

Εγώ αντίθετα, νομίζω πως ευκολότερη είναι η μικρότερη αλυσίδα, γιατί την "ψάχνει" κάποιος στο internet ευκολότερα.

την μικρη μπορει και να την ξερεις ομως αντιθετα δεν υπαρχει περιπτωση την μεγαλη να μην την ψαξεις........

( πλακα εχει να βγει μετα απο ολες αυτες τις τριβες κανα τηλεπαιγνιο με αυτο το θεμα ......)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Chain Quiz 2

την μικρη μπορει και να την ξερεις ομως αντιθετα δεν υπαρχει περιπτωση την μεγαλη να μην την ψαξεις........

( πλακα εχει να βγει μετα απο ολες αυτες τις τριβες κανα τηλεπαιγνιο με αυτο το θεμα ......)

ΟΚ, δίκαιο έχεις, αλλά εξαρτάται και από τους ηθοποιούς αυτό.

Εν ολίγοις, νομίζω πως πρέπει να παίζουν όλα, επειδή ακριβώς υπάρχουν υπέρ και κατά και για τις μικρές και για τις μεγάλες αλυσίδες.

Re: Απάντηση: Re: Chain Quiz 2

Εύγε....:grinning-smiley-043

υπάρχει κι άλλη αλυσίδα... πιό μεγάλη....

μία πολύ μεγάλη:

Girl with a Pearl Earring (Scarlett Johanson - Colin Firth)
Love Actually (Colin Firth - Alan Rickman)
Harry Potter & the Goblet of Fire (Alan Rickman -καθηγητής Snape- & Jason Isaacs -Lucius Malfoy-)
Sweet November (Jason Isaacs & LAuren Graham)

αν και κανονικά θα πρέπει να κερδίζει η συντομοτέρα οδός. Με 3 ταινίες μπορούν να συνδεθούν σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Chain Quiz 2

μία πολύ μεγάλη:

Girl with a Pearl Earring (Scarlett Johanson - Colin Firth)
Love Actually (Colin Firth - Alan Rickman)
Harry Potter & the Goblet of Fire (Alan Rickman -καθηγητής Snape- & Jason Isaacs -Lucius Malfoy-)
Sweet November (Jason Isaacs & LAuren Graham)

αν και κανονικά θα πρέπει να κερδίζει η συντομοτέρα οδός. Με 3 ταινίες μπορούν να συνδεθούν σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί.

Τέτοια να βλέπω!!!!!!!!!!!!!!!:worshippy: :aktion033:

Εχω και εγώ μια τεράστια...........αλυσίδα !:firstprize:

Lost in Translation (Scarlet Johansson-Giovani Ribisi)
Flight Of The Phoenix (Giovani Ribisi-Dennis Quaid)
Frequency (Dennis Quaid-Jim Caviezel)
Final Cut (Jim Caviezel-Robin Williams)
Night At The Museum (Robin Williams-Brad Carett)
The Pacifier (Brad Carett-Lauren Graham)

:Banane0: :Banane0: :Banane0:

"And finally, 12 points go to....Ioannou !!!!":music-smiley-005: :firstprize:

ρε συ Δημητρη ειχα εφιαλτες με το τι θα εκανες οταν θα εβλεπες το νεο αυτο παιχνιδι.....

πχ ποτακιδη Νικολ ειστε απατεωνες που αλλαξατε παιχνιδι (αορατους) και βαλατε αυτο .....και αναθεμα την ωρα καταρα την στιγμη

αλλα θα σας δειξω εγω...θα βρισκω την πιο μεγαλη αλυσιδα του chain που τυφλα να χει η διατροφικη αλυσιδα και τα παπουτσια Αλυσιδα(εκεινα τα λευκα που φορουσαμε στης γυμναστικες επιδειξεις)

αλλα αντι αυτου ...οτι σεμνοτης .....προτιμησες Δημητρη Ιωαννου τον δρομο της υποταγης και της συμμετοχης σου σε αυτο το παιχνιδι....

σημεια των καιρων....

Εχω και εγώ μια τεράστια...........αλυσίδα !:firstprize:

Lost in Translation (Scarlet Johansson-Giovani Ribisi)
Flight Of The Phoenix (Giovani Ribisi-Dennis Quaid)
Frequency (Dennis Quaid-Jim Caviezel)
Final Cut (Jim Caviezel-Robin Williams)
Night At The Museum (Robin Williams-Brad Carett)
The Pacifier (Brad Carett-Lauren Graham)

:Banane0: :Banane0: :Banane0:

"And finally, 12 points go to....Ioannou !!!!":music-smiley-005: :firstprize:

Είσαι ΘΕΟΣ!!!!!!!!! :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:

Να φτιάξεις μεγάλες αλυσίδες είναι πολύ ποιο εύκολο από το να βρείς την μικρότερη δυνατή. Αυτό το παιχνίδι συνήθως λέγεται Six Degrees of Kevin Bacon και πρέπει να βρεις το μικρότερο δυνατό αριθμό βημάτων που συνδέει ένα ηθοποιο με τον Κεβιν Μπεικον. Το μεγαλύτερο δυνατό που γίνεται είναι 6 μέχρι στιγμής.
Scarlett Johansson με Lauren Graham βγαίνει ανετα με 2 βήματα (1 ενδιάμεσος), αν θες μεγάλη αλυσίδα μπορείς να βάλεις ότι θες μέσα ακόμα και έλληνες π.χ :

Scarlett Johansson στο Island με Mary Pat Gleason
Mary Pat Gleason στο Walk in the Clouds με Anthony Quinn
Anthony Quinn στον Ζορμπα με Ειρήνη Παππά
Ειρήνη Παπά στο Μαντολινο του λοχαγού Κορέλι με Nicholas CAge
Nicolas Cage στο World Trade Center με Nicky Katt
Nicky Katt στο One True Thing με Lauren Graham

:flipout:

και ας αρχισει η παρανοια......

ρε δε μαζευομαστε να παιξουμε κανα ......

πως το λεν αυτο που εισαι μουγγα και με νοηματα και υποκρισια προσπαθεις να υποδειξεις την ταινια που σου εβαλε η αλλη ομαδα?

Απάντηση: Re: Chain Quiz 2

αν αρχισεις και μαζευεις γνωμες θα γινει χαμος....καντο οπως θες εσυ

Επειδή το συζητήσαμε με τον Κώστα χθες καταλήξαμε στο να γίνονται όλες οι σωστές δεκτές για να μην υπάρξει γκρινιά. Από' κει και πέρα, εάν κάποιος έχει να προτείνει κάτι για να κάνουμε το παιχνίδι πιο δύσκολο είμαι ανοιχτή στις προτάσεις...

Νομίζω ότι θα πρέπει να βραβεύεται η συντομότερη αλυσίδα πάντως... εν προκειμένω, του havoc. Ή να μπαίνουν περιορισμοί, πχ η αλυσίδα να περνάει υποχρεωτικά από ένα animation, ή από τον ...Ελληνικό Κινηματογράφο (ε ρε να χαρώ να συνδέσει κανείς Scarlett Johanson με τον Ταμτάκο και τι πια)

Οι απόψεις σας έχουν λογική απλά είπαμε να το ξεκινήσουμε έτσι απλά.
Θα μπορούσε να κερδίσει μόνο αυτός που θα συνδέει την αλυσίδα με έναν μόνο κρίκο αλλά έτσι θα περιορίζαμε την συμμετοχή αρκετών πχ του Δημήτρη που στα δύσκολα κολλάει. :flipout: Ας μετράν λοιπόν όλες οι σωστές αλυσίδες απλά να μην ξεπερνάν τους 6 κρίκους. Θα δείτε εν καιρώ πως θα έχει την πλάκα του και ο ανταγωνισμός θα είναι τελικά δύσκολος μετά από 1 -2 μήνες.
Πάμε λοιπόν δυνατά.

Απάντηση: Re: Chain Quiz 2

ρε συ Δημητρη ειχα εφιαλτες με το τι θα εκανες οταν θα εβλεπες το νεο αυτο παιχνιδι.....

πχ ποτακιδη Νικολ ειστε απατεωνες που αλλαξατε παιχνιδι (αορατους) και βαλατε αυτο .....και αναθεμα την ωρα καταρα την στιγμη

αλλα θα σας δειξω εγω...θα βρισκω την πιο μεγαλη αλυσιδα του chain που τυφλα να χει η διατροφικη αλυσιδα και τα παπουτσια Αλυσιδα(εκεινα τα λευκα που φορουσαμε στης γυμναστικες επιδειξεις)

αλλα αντι αυτου ...οτι σεμνοτης .....προτιμησες Δημητρη Ιωαννου τον δρομο της υποταγης και της συμμετοχης σου σε αυτο το παιχνιδι....

σημεια των καιρων....

Γιατί μπρε larry μου ?

Τόσο κακή φήμη έχω τελικά ?:ADFAD2:
Εντάξει ,παραφέρθηκα στους Αοράτους γιατί ένοιωσα αδικημένος.Πάει τέλειωσε αυτό.:BDBDG54:
Αλλωστε ειπε ο Ποτακίδης που είναι και διαχειριστής (?:flipout: ) οτι θα επανέλθουν τον Σεπτεμβριο.

Για το συγκεκριμένο δεν υποτάχτηκα.Απλά σεβάστηκα την ιδέα και τον κόπο της Νικόλ που την αγαπάω πέραν των όσων της σούρνω συνέχεια:guitarist: :violent-smiley-030:

Ετσι συμμετείχα και εγώ.
Προσωπικα δεν μου αρέσει,το βρίσκω βαρετό και δεν έχει το ενδιαφέρον μιας εικόνας, αλλά θα το σεβαστώ και θα το στηρίξω στο έπακρο..:2thumb22sup:

Status
Not open for further replies.