Chain Quiz plus+

Καλά γράφω :

Jake Gyllenhaal στο October Sky με τον Chris Cooper
Chris Cooper στο Bourne Identity με την Franka Potente
Franka Potente στο Lolla Rennt με τον Moritz Bleibtreu

Μετράει ή να το ψάξω και με λιγότερα λινκ (αυτά που έβγαλα ήταν με τα πιο γνωστα ονόματα που μου έρχονται) ?

Δεν διάβασα καλά τους κανόνες. Τώρα είδα ότι μπορούμε να ποστάρουμε πολλαπλές αλυσίδες. Πάντως από τη στιγμή που θα γίνει το πρώτο ποστ οι επόμενοι καταλαβαίνουν πολύ εύκολα τις 2 ταινίες και είναι πολύ ευκολότερο να βγουν αλυσίδες. Αρα το πρώτο ποστ με σωστή απάντηση που θα γίνεται θα έπρεπε να παίρνει κάποιο μπόνους (αν το κάνω εγώ κιόλας τότε 1000 πόντοι μπόνους :flipout: ) Επίσης μπορεί κάποιος χωρίς να βρει τις 2 ταινίες να κάνει αλυσίδες με τα ονόματα που έκανε ο πρώτος (ελπίζωντας να το έχει πετύχει σωστά ο πρώτος).
Πάντως σαν ιδέα παιχνιδιού είναι εξαιρετική, με μικροαλλαγές στους κανόνες θα καθιερωθεί.

Last edited:
Σαφώς και οι δύο πρώτες φωτογραφίες είναι δύσκολες και θα έπρεπε να ξεκινήσουμε με ευκολότερες... όμως ήδη ο Nighfall βρήκε μία λύση και έχει +1 (Είμαι σίγουρος ότι αν είχε διαβάσει τους κανόνες θα είχε +10). Τώρα μπορούν οι υπόλοιποι και να βρουν τις ταινίες βάση του πρώτου και του τελευταίου ηθοποιού και να πάρουν και άλλους πόντους. Όσον αφορά την ιδέα του πρώτου πόστερ, μην ξεχνας NightFall ότι ο πρώτος μπορεί να γράψει και τους περισσότερους κρίκους και ν'αυξήσει μόνος του τη βαθμολογία χωρίς μπόνους...

Πάμε λοιπόν να βρούμε τώρα αλυσίδα...

Προτείνω διάρκεια κάθε κουίζ 2 μέρες...
Πείτε και αλλαγές στους κανόνες και ας εδραιωθεί...

Καλά γράφω :

Jake Gyllenhaal στο October Sky με τον Chris Cooper
Chris Cooper στο Bourne Identity με την Franka Potente
Franka Potente στο Lolla Rennt με τον Moritz Bleibtreu

Μετράει ή να το ψάξω και με λιγότερα λινκ (αυτά που έβγαλα ήταν με τα πιο γνωστα ονόματα που μου έρχονται) ?

Μετράει οριακά... Αυτοί είναι οι τρει κρίκοι που προτείνω...
Δεν μπορείς όμως να ξαναποστάρεις σε αυτό το κουίζ... (Φαντάζομαι ότι ούτως ή άλλως είναι δοκιμαστικό...)

Eννοω βρε σεις οτι το πρηγουμενο πουταν πιο ευκολο και ειχε λιγες συμμετοχες.

Ποσο μαλλον αυτο στην παρουσα μορφη δυσκολιας.

Φίλε Zeb έχει δίκιο για τον πρώτο και τις περισσότερες αλυσίδες. Συγχαρητήρια και για την ιδέα του παιχνιδιού !!
Αν άρχιζα να γράφω αλυσίδες για τα συγκεκριμένα πάντως μάλλον κάποια στιγμή θα με απέλυαν από τη δουλειά μου :flipout: από τις ώρες που θα έγραφα.
Ειδικά η πρώτη είναι από τις πολύ αγαπημένες μου ταινίες.

Φίλε Zeb έχει δίκιο για τον πρώτο και τις περισσότερες αλυσίδες. Συγχαρητήρια και για την ιδέα του παιχνιδιού !!
Αν άρχιζα να γράφω αλυσίδες για τα συγκεκριμένα πάντως μάλλον κάποια στιγμή θα με απέλυαν από τη δουλειά μου :flipout: από τις ώρες που θα έγραφα.
Ειδικά η πρώτη είναι από τις πολύ αγαπημένες μου ταινίες.

Και δική μου... Γι αυτό και την επέλεξα...

kosh: Συμφωνούμε ότι ίσως οι συμμετοχές είναι λίγες, αλλά δεδομένου της διάρκειας του κάθε γρίφου και το πλήθος των αλυσίδων μπορεί να γίνει πολύ ελκυστικό... Φαντάσου αποσπάσματα από ταινίες που δεν έχουν κανέναν ηθοποιό μέσα... Μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον σε πολλούς... Επιπλέον, εμπεριέχει και τον ανταγωνισμό καθότι ακόμη καν αν ο αλέξανδρος είναι μπροστά με 15 πόντους στο επόμενο κουίζ μπορεί να μην γνωρίζει τις ταινίες και μπορώ να βρω 16 αλυσίδες και να είμαι μπροστά...

Μπορούμε να δοκιμάσουμε πάντως...

Απάντηση: Re: Chain Quiz plus+

Και δική μου... Γι αυτό και την επέλεξα...

kosh: Συμφωνούμε ότι ίσως οι συμμετοχές είναι λίγες, αλλά δεδομένου της διάρκειας του κάθε γρίφου και το πλήθος των αλυσίδων μπορεί να γίνει πολύ ελκυστικό... Φαντάσου αποσπάσματα από ταινίες που δεν έχουν κανέναν ηθοποιό μέσα... Μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον σε πολλούς... Επιπλέον, εμπεριέχει και τον ανταγωνισμό καθότι ακόμη καν αν ο αλέξανδρος είναι μπροστά με 15 πόντους στο επόμενο κουίζ μπορεί να μην γνωρίζει τις ταινίες και μπορώ να βρω 16 αλυσίδες και να είμαι μπροστά...

Μπορούμε να δοκιμάσουμε πάντως...

Να για την ιδέα σου !!:slapface::slapface::BDGBGDB55:

Patrick Swayze (ταινία 1) με τον Tom Cruise στο "The Outsiders"
Tom Cruise με τον Willem Dafoe στο "Born on the Fourth of July"
Willem Dafoe με τον Moritz Bleibtreu (ταινία 2) στο "The Walker"

Με 4 κρίκους υπάρχουν αρκετές αλυσίδες πάντως...

Καλημέρα σε όλους!!!!!! -bye-
Α, ρε Ιωάννου με την γκρίνια σου!!!!! :BDGBGDB55:
Μπράβο για την ιδεά σου Zeb, πολύ καλό....
Κωστάκη ακόμη να βρεις την 1η ταινία; :grinning-smiley-043

Τι λέτε;;; Δεν ανεβάζουμε το πρώτο διήμερο τεστ να ζεσταθεί το κλίμα λιγάκι;;;
Ας ξεκινήσει το πανηγύρι να δούμε τι απίδια πιάνει ο σάκος...

Βρείτε όλους τους συνδετικούς κρίκους που συνδέουν τις ταινίες....

Και επειδή μάλλον ο Zeb το ξέχασε (ή είμαι εγώ εντελώς στραβός και δεν το είδα αν πόσταρε) οι δύο ταινίες του τεστ ήταν : Donnie Darko (αριστερά) και το γερμανικό Das Experiment (δεξιά).

Οι ηθοποιοί που απεικονίζονται είναι ο jake Gyllenhaal και Noah Wyle στο Donnie Darko , ενω στο Experiment η Andrea Sawatzki και ο Stephan Szasz.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    26.2 KB · Views: 1
  • 2.jpg
    2.jpg
    22.6 KB · Views: 1