Chain Quiz

Status
Not open for further replies.
Τζουντ Λο στο Γκάτακα με την Ούμα Θέρμαν και τον Ήθαν Χωκ
Ούμα θέρμαν - Μπίλ Μάρευ στο Mad Dog & Glory

???

Σωστό κι αυτό...
υπάρχει κι άλλη λύση!

Λευτέρη και Στέργιε, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο θεώρησα ότι θα πρέπει να δεχόμαστε μόνο μια σωστή απάντηση....

Ένα μπράβο στην Νικόλ και στον ΝίκοD που είχαν αυτήν την υπέροχη ιδέα .
Θέλω να πω πως μετέτρεψα λίγο τους όρους του παιχνιδιού έτσι ώστε να είναι τελείως καθαρό και δίκαιο για όλους όσους συμμετέχουν.
Να προσθέσω πώς μόλις ανέβει νέο QUIZ μαζί του θ ανεβαίνουν πάνω πάνω και οι βαθμολογίες των παιχτών που συμμετείχαν στο προηγούμενο .

Καλή επιτυχία σε όλους και ας κερδίσει ο καλύτερος .

Ο κρίκος ανάμεσα σε δύο ηθοποιούς θα αφορά μόνο τον κινηματογραφικό βίο τους ή και τον πραγματικό?

Re: Απάντηση: Chain Quiz

Ξεκινάμε λοιπόν...
Πως συνδέονται ο Jude Law με τον Bill Murray;

1. Tο οτι ηταν και οι 2 στο Saturday night live πιανεται ?

2. Κατι ακομα εχω κατα νου αλλα δε κατρακυλαει στην οπη......

κυλησε......

Ο Βill Murray επαιξαν με την Cameron Diaz στο Charlie's Angels.
Η Cameron Diaz επαιξε με τον Jude Law στο "the Holiday"

Τώρα το πήρα χαμπάρι..

Πολύ καλό αλλά..

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ !!!:bigcry: :bigcry:

Είμαι λίγο αργός τελευταία.

Πόσες απαντήσεις δικαιούμαστε και πόσες τελικά είναι οι σωστές (σωστή)?

ας πούμε οτι οι παραπάνω είναι σωστές.
Η Νικόλ όμως λέει οτι´υπάρχει άλλη "πιο σωστή".Πώς καθορίζεται αυτό ?

Βοήθεια..

επειδη ειναι γνωστο οτι οτι στις γυναικες αρεσουν οι ερωτικες κομεντι με πρωταγωνιστη εναν πολυ ωραιο αντρα.....στοιχηματιζω οτι η Νικολ ειχε σκεφθει την δικη μου απαντηση σαν λυση.....

n'est pas ?

Καλημέρα!!!!!-bye-
Δημήτρη δεν υπάρχει κάποια που να είναι πιο σωστή, απλά λέω πως υπάρχει κι άλλη.... όλες οι απαντήσεις που είναι σωστές γίνονται δεκτές και κάθε σωστή απάντηση παίρνει 1 βαθμό.
Havoc κι όμως έπεσες έξω... δεν είμαι ιδιαίτερα fan των ερωτικών κομεντί και δεν είναι αυτή η αλυσίδα που έχω στο νου μου!
Λευτέρη δεν γίνεται να δώσεις δεύτερη απάντηση... sorry :o
Petesoulis η αλυσίδα πρέπει να αφορά μόνο τον κινηματογραφικό βίο τους.

Μέχρι στιγμής έχουν δωθεί 3 σωστές απαντήσεις ... :SFGSFGSF:
Άντε κι οι υπόλοιποι! Για να βλέπω απαντήσεις... απομένουν 2 ώρες περίπου για να βρείτε κι άλλη αλυσίδα μέχρι να ανεβάσω το επόμενο!

Να δώσω κι εγώ μία:

Ο Bill Murray ήταν ο πρωταγωνιστής στο Lost in Translation με τον Giovanni Ribisi (μάλλον περισσότερος γνωστός από τα Φιλαράκια) σε ένα μικρό ρόλο (έπαιζε το σύζυγο της Σκάρλετ), ο οποίος είχε ένα δεύτερο ρόλο, την ίδια χρονιά και στο Cold Mountain, όπου τον κύριο ανδρικό ρόλο είχε ο Jude Law. Και όπως είπαμε, αμφότεροι οι πρωταγωνιστές ήταν υποψήφιοι για όσκαρ Α´ ανδρικού ρόλου για τις παραπάνω ταινίες.

Απάντηση: Re: Chain Quiz

Να δώσω κι εγώ μία:

Ο Bill Murray ήταν ο πρωταγωνιστής στο Lost in Translation με τον Giovanni Ribisi (μάλλον περισσότερος γνωστός από τα Φιλαράκια) σε ένα μικρό ρόλο (έπαιζε το σύζυγο της Σκάρλετ), ο οποίος είχε ένα δεύτερο ρόλο, την ίδια χρονιά και στο Cold Mountain, όπου τον κύριο ανδρικό ρόλο είχε ο Jude Law. Και όπως είπαμε, αμφότεροι οι πρωταγωνιστές ήταν υποψήφιοι για όσκαρ Α´ ανδρικού ρόλου για τις παραπάνω ταινίες.

Μπράβο! Τελικά υπάρχουν περισσότερες αλυσίδες από όσες νόμιζα....
Ναι, κι όμως υπάρχει κι άλλη παρόμοια με αυτήν που έδωσες.

Και για να δείτε τι καλή που είμαι, το επόμενο quiz θα αφορά γυναίκες ηθοποιούς... και τι γυναίκες :speechless-smiley-0 !!!!!!!

Άραγα να είναι μία από αυτές εκείνη που ενώνει τον Law με τον Murray; Πολύ θα το ήθελα...

Και όμως εαν βάλεις σε ποιες ταινίες έχει παίξει ο ένας και σε ποιες ο άλλος και κάτσεις να συγκρίνεις είναι υπόθεση λεπτού ... μόνο αλυσίδες που έχουν 2 ηθοποιούς ανάμεσα δεν μπορείς να εντοπίσεις ...

Status
Not open for further replies.