Χαιρετώ σας...

Δεν μπορώ να καταλαβω ορισμένα απλούστατα πραγματα ....
Παντως μια και δεν ανηκω πλέον στην ιεραρχία ελπίζω οτι δεν θα κατηγορηθω ότι την υπερβαίνω.

Το παρόν φόρουμ ανήκει σε ένα σωματείο.
Την περασμένη εβδομάδα εκλέχτηκε νεο ΔΣ.
Ως είθισται το νεο ΔΣ οριζει πάντα νεα διαχειριστικη ομαδα.
Και για να μην κατηγορηθω για διασπορα ειδησεων σχεδόν κανεις δεν απομακρυνθηκε.
Απλως καποιοι παραιτηθηκαν.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση που συχνά δείξατε σε όλους μας και την προσφορά σας στο φόρουμ!

Παληκάρια, σαν τακτικός θαμώνας αυτής της κατηγορίας ξέρω ότι ρίξατε πολύ δουλειά για τρέχουν λειτουργικά τα νήματα.
Καλή συνέχεια :a0210:

:grinning-smiley-043

Να ευχαριστήσω κι εγώ τα παιδιά για όλο τον κόπο τους στην πιο καυτή κατηγορία του φόρουμ, το ξέρω καλά μια κι εγώ ήμουν εδώ για μια διετία, μια κατηγορία που μπορεί κυριολεκτικά να σε ξεζουμίσει. Καλό φόρτισμα μπαταριών.

Καλή ξεκούραση παίδες ... Εννοείται, ότι πρέπει να είστε εδώ γύρω, έστω σαν απλά μέλη ...

...η κατηγορία είναι ζωντανή,είναι αντιδραστήρας,είναι καταλύτης και εργαστήρι,να την προσέχετε,να την μεγαλώσετε και να την κοσμείτε...
Ακριβώς! Ιδίως τα πολιτικά νήματα (Χώρα + παραφυάδες), όπου αποτυπώθηκε η μεγάλη στροφή της Ελλάδας -για άλλους προς την κόλαση για άλλους προς την... αναγέννηση- με τόσο και τέτοιο υλικό, αυτά έχουν πλέον αρχειακή αξία.
Ας κρατήσουμε λοιπόν ζωντανά αυτά κυρίως τα θέματα, σε πείσμα του όποιου αποστειρωμένου τεχνοκρατισμού.
Μπράβο σε όσους ως τώρα το έπρατταν με τη στάση τους και καλή δύναμη στους επόμενους.