Χαλκιδικη, Χανια ή Λασιθι φετος ?

Τι δεν πρεπει να χασω ?

αν πας ανατολικα της Ιεραπετρας(Μακρυς Γιαλος) μην ξεχασεις να πας στην Μονη του Αι-Γιαννη του Καψα και στο σπηλαιο που ζουσε.
οι φωτο που εχω βρει δεν λενε τιποτα μπροστα που αυτο θα δεις.

εδω εχει καποιες φωτο απο την περιοχη,ειναι απομερα και ησυχα.

http://www.crete-today.com/sightsgr/makrigialos.htm

Re: Απάντηση: Χαλκιδικη, Χανια ή Λασιθι φετος ?

Πεθαίνει ο Σαλονικιός και πάει στον παράδεισο σαν καλός άνθρωπος που ήταν . Εκεί τον ξεναγούν στα απέραντα καταπράσινα λιβάδια , τις απίστευτές παραδεισένιες παραλίες , τους μαγικούς βοτανικούς κήπους κλπ κλπ. Εφόσον τα είδε όλα λέει . Πάρα πολύ ωραία όλα εδώ στον παράδεισο αλλά σαν τη Χαλκιδική πουθενά .

Πέρα από την πλάκα παραλίες σαν αυτέ που θα δεις στη Χαλκιδική και ιδιαίτερα στο δεύτερο πόδι δεν θα βρεις πουθενά στην Ελλάδα και όχι μόνο .
Έχω γυρίσει όλη την Κρήτη σε 12 μέρες , Όμορφη αλλά με όλα αυτά που άκουγα για παραλίες κλπ απογοητεύθηκα . Τελικά διαπίστωσα πώς όλα αυτά που είχα ακούσει για τις παραλίες της Κρήτης προέρχονταν από ανθρώπους που δεν είχαν πάει στη Χαλκιδική . ΠΧ πιο απάτη παραλία απ το φοινικόδασος δεν έχω δει .

Οι φωτο του Βλάση και των άλλων παιδιών στο θέμα αυτό είναι απλά ενδεικτικές μπροστά σε αυτό που θα συναντήσεις

Διάβασα παραπάνω τον φίλο μας το Tzimisce να λέει ότι η Χαλκιδική ΔΕΝ και μάλιστα κάνε και κάποια σύγκριση με τη Λούτσα Μήπως όμως έφταιγε κάτι άλλο η δεν πήγε εκεί που έπρεπε να πάει? Τι να πω . πιστεύω πώς δεν υπάρχει άνθρωπος που να πάει σ αυτά τα μέρη και να μην έχει να το λέει .

γυρισες την κρητη σε 12 μερες;

σε διαβεβαιω οτι δεν ειδες τιποτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χαλκιδικη, Χανια ή Λασιθι φετος ?

παντως το φοινικοδασος ειναι σκετη απατη και για μενα.
στα αλλα συμφωνω και εγω,τα καλα δεν υπαρχουν στον τουριστικο χαρτη και καλυτερα να μεινει ετσι-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χαλκιδικη, Χανια ή Λασιθι φετος ?

παντως το φοινικοδασος ειναι σκετη απατη και για μενα.
στα αλλα συμφωνω και εγω,τα καλα δεν υπαρχουν στον τουριστικο χαρτη και καλυτερα να μεινει ετσι-bye-

το φοινικοδασος παροτι διασημο δεν ειναι τιποτα.

παντως η κρητη εχει τοσες πολλες παραλιες που ουτε εμεις που μενουμε εδω δεν τις εχουμε δη ολες.

και βεβαια η καλυτερες ειναι στο νομο χανιων.

οσο για το τουριστικο χαρτη οντως καλυτερα να μην τα εχει για να συνεχιζουν να ειναι ομορφα.

να αφησετε τη βουρβουρου ησυχη! αρχισαν να τη μαθαινουν αρκετοι τωρα και γεμιζει κοσμο και βρωμια! να πατε στο πρωτο ποδι:p:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χαλκιδικη, Χανια ή Λασιθι φετος ?

Είχα μαζί φίλο απ το ηράκλειο που με καθοδηγούσε . Να φανταστής πώς ξυπνούσαμε 7 6 – 7 το πρωί και ταξιδεύαμε όλη μέρα . Τα χιλιόμετρα που έκανα στην Κρήτη δεν τα έχω ξανακάνει αλλού . Φαντάσου 4 – 5 ώρες κάθε μέρα στο τιμόνι . Εντάξει κάποια πράγματα μου ξέφυγαν όπως ας πούμε τα Σφακιά αλλά σε γενικές γραμμές πήγα σχεδόν παντού. Στο ηράκλειο έκατσα 2 βράδια . Τα επόμενα διανυκτέρευα όπου νύχτωνε . Η Κρήτη είναι ωραία αλλά όπως λες κι εσύ θέλει πολύ χρόνο για να την απολαύσεις και όχι το ¨σκότωμα ¨που έφαγα εγώ .

να αφησετε τη βουρβουρου ησυχη! αρχισαν να τη μαθαινουν αρκετοι τωρα και γεμιζει κοσμο και βρωμια! να πατε στο πρωτο ποδι:p:p

Α, δεν ξέρω, εγώ Πλατανίτσι ή Τριστινίκα τη βγάζω συνήθως...:D

θα παρακαλούσα να συνεχίσουμε τις προτάσεις μας, χωρίς ειρωνείες και προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Και τα δυο μέρη είναι υπέροχα, ειδικά στο θέμα παραλία. Βέβαια εγώ θα συμπλήρωνα και τη Λευκάδα.

Απάντηση: Re: Χαλκιδικη, Χανια ή Λασιθι φετος ?

+1

Αν πας Χανια μην χάσεις επισης

-- Μπάλος
-- Γραμβούσα (με καικι)
-- Φαράγγι Σαμαριας
-- αν υπάρχει χρονος και διαθεση μια διμερη παραμονή στην Γαύδο θα σε μυήσει στο απόλυτο Γαλάζιο (εμπειρία που αρχιζει να ξεβάφει σιγά σιγά από τους εκατοντάδες ξενους που την κατακλύζουν)

Εσύ τώρα ρε Γιώργο τι τόπες και με φτιάχνεις, ( δυστυχώς πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2-3 χρονάκια ακόμη, μιας και τα πιτσιρίκια είναι ακόμη μικρά ) εάν δεν πας Γραμβούσσα, δεν έχεις δει τίποτε, θυμάμαι παλιά που φεύγαμε με τα φιυσκωτά για ναυτικό κάμπινγκ, υπέροχες στιγμέ ξεκούρασσης και χαλάρωσης:grinning-smiley-043

Παιδια στο Λασιθι και στα Χανια εχω παει και τα εχω γυρισει ολα οσα μου εχετε προτεινει. Απλα ειπα μπας και ξαναπαω φετος. Αλλα μαλον τελικα με βλεπω για Χαλκιδικη που δεν εχω ξαναπαει...

δεν ειδες τι εγινε παλι στο Ηρακλειο??

πυροβολησανε 3 αστυνομικους σε μια χασισοφυτεια....

παραλια παραλια μερια ναμαστε σιγουροι!!

Re: Απάντηση: Χαλκιδικη, Χανια ή Λασιθι φετος ?

Παιδια στο Λασιθι και στα Χανια εχω παει και τα εχω γυρισει ολα οσα μου εχετε προτεινει. Απλα ειπα μπας και ξαναπαω φετος. Αλλα μαλον τελικα με βλεπω για Χαλκιδικη που δεν εχω ξαναπαει...

Άμα έρθεις, τηλέφωνο.
Να σε κάνω και τον "ξεναγό"...

Για να ξηγιώμαστε... :p
Αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε Κρήτη και Χαλκιδική θα διάλεγα την Χαλκιδική.
Αυτό πιο πολύ λόγω αποστάσεων.
Επειδή όμως έχω κάνει σύνολο κάπου 6 μήνες διακοπές στη Χαλκιδική και κανένα χρόνο στην Κρήτη δεν θα ξαναπήγαινα! (Ε, νισάφι πια! :flipout:)
Φέτος μόνο περαστικός θα είμαι γιατί με βλέπω για Σαμοθράκη.

Και ναι, όποιος δεν έχει πάει Λειψούς δεν έχει δει παραλίες και καθαρό νερό.
Είχα πάει για 10 μέρες και μέχρι να συνέλθω θεωρούσα μέχρι και το νερό της μπανιέρας μου βρώμικο!

Επίσης θα συμφωνήσω και με Λευκάδα! Αν και ίσως πάλι να προτιμούσα το Ελαφονήσι...:2thumb22sup:

Κάτι ανάμεσα στα δυο πόδια, πχ Μεταμόρφωση ή ακόμα καλύτερα Νικήτη, θα σε βόλευε μια χαρά.
Τώρα από ξενοδοχεία, δεν είμαι και ο πλέον ειδικός...

Έτσι θα έχει πρόσβαση και στα δυο πόδια, για να μπορεί να κάνει εξορμήσεις.
Αλλιώς, ανάλογα το τι θέλει ο Νίκος.

Μπαβ, τι προτιμάς; Τζέρτζελο και πολυκοσμία ή φυσική ομορφιά και ηρεμία;