Χαλκιδικη, Χανια ή Λασιθι φετος ?

Απάντηση: Re: Χαλκιδικη, Χανια ή Λασιθι φετος ?

Για να ξηγιώμαστε... :p
Αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε Κρήτη και Χαλκιδική θα διάλεγα την Χαλκιδική.
Αυτό πιο πολύ λόγω αποστάσεων.
Επειδή όμως έχω κάνει σύνολο κάπου 6 μήνες διακοπές στη Χαλκιδική και κανένα χρόνο στην Κρήτη δεν θα ξαναπήγαινα! (Ε, νισάφι πια! :flipout:)
Φέτος μόνο περαστικός θα είμαι γιατί με βλέπω για Σαμοθράκη.

Και ναι, όποιος δεν έχει πάει Λειψούς δεν έχει δει παραλίες και καθαρό νερό.
Είχα πάει για 10 μέρες και μέχρι να συνέλθω θεωρούσα μέχρι και το νερό της μπανιέρας μου βρώμικο!

Επίσης θα συμφωνήσω και με Λευκάδα! Αν και ίσως πάλι να προτιμούσα το Ελαφονήσι...:2thumb22sup:

...καλά ετσι έλεγα κι εγώ και έμεινα στην Αλεξανδροπουλη 4 μέρες, αλήθεια τον σκυλοπνίχτη τον απέσυραν ( ΣΑΟΣ, εάν δεν κάνω λάθος ).

...καλά ετσι έλεγα κι εγώ και έμεινα στην Αλεξανδροπουλη 4 μέρες, αλήθεια τον σκυλοπνίχτη τον απέσυραν ( ΣΑΟΣ, εάν δεν κάνω λάθος ).

Πρόπερσυ πάντως με αυτό είχα πάει, άρα...

Re: Απάντηση: Χαλκιδικη, Χανια ή Λασιθι φετος ?

Στεργιο το δευτερο. Αλλα οχι και να μενω σε καμμια απομακρυσμενη περιοχη ολομοναχος.. Ειπαμε...

Μωρέ μακάρι να υπήρχε στη Χαλκιδική περιοχή να είσαι ολομόναχος το κατακαλόκαιρο, αλλά ούτε στο Όρος δεν νομίζω να υπάρχει

Πρόπερσυ πάντως με αυτό είχα πάει, άρα...

....άρα, απλώς σε ζηλεύω, διότι το Σεπτέμβριο 2004, δεν πήγαινε το μα..νο:bigcry:

Οπότε, πας για δεύτερο πόδι.
Μπορείς να πας είτε Λαγόμανδρα, Μαρμαρά, Τορώνη (δυτική πλευρά) είτε Σάρτη, Βουρβουρού, Άγιο Νικόλαο (ανατολική πλευρά).

Ελπίζω μόνο να μην έχεις πρόβλημα με τις στροφές. Γενικά ο δρόμος θέλει πολλή προσοχή.

Τα παραπάνω φυσικά είναι τελείως ενδεικτικά. Πάντως το δεύτερο πόδι είναι μάλλον ό,τι χρειάζεσαι.

Τώρα έπεσες σε περίπτωση. Εμείς είτε αυθημερόν θα κατεβούμε Χαλκιδική, είτε σε κανένα συγγενή ή φίλο...

Re: Απάντηση: Re: Χαλκιδικη, Χανια ή Λασιθι φετος ?

Καλή η Αλεξανδρούπολη τουλάχιστον; :flipout:
Γιατί μόνο 4-5 μέρες έχω. Τις υπόλοιπες θα τις περάσω ΠΑΛΙ στη Χαλκιδική... :(

Πάντως εγώ που κοιτάω για δωμάτια στην Χαλκιδική - Σιθωνία, δεν υπάρχει τίποτα την εβδομάδα του 15αυγουστου.

Τι ασφάλεια δηλαδή?

Στα Ζωνιανά θα πάει ο άνθρωπος?

Φιλε μου, "αδεσποτες" δεν κυκλοφορουν μονο στα Ζωνιανα
αλλα και οπου γαμος και χαρα.
Επισης, κατα τα λεγομενα, τοσο ιδιων κατοικων της Νησου, οσο και επισκεπτων, οι Κρητικοι, ειδικα οι διαμενοντες στην επαρχια, δεν φημιζονται και τοσο για τη συνετη τους οδηγηση και την τηρηση του κοκ. Εχουνε τους δικους τους νομους!

Re: Απάντηση: Χαλκιδικη, Χανια ή Λασιθι φετος ?

Στο τραπεζι των διαπραγματευσεων επεσε και η ιδεα για Σκιαθο ή Κυθηρα....

Για Κύθηρα δεν γνωρίζω.
Αν δεν έχεις πάει πάντως Σκιάθο, σκέψου το σοβαρά!
Φτάνει να μην φυσάει όταν θα πας... :flipout:

Εγω ειχα μεινει στο Πορτο Καρρας και ηταν πολυ ωραια. Το μονο αρνητικο ειναι το κοστος. Ειναι και κοντα στον Μαρμαρα οποτε αν θες κοσμο πας εκει.

εγώ θα πρότεινα κάποιο θέρετρο στην Αίγυπτο... πολύ φθηνά και πραγματικά πολύ αξιόλογες παροχές...