Χαλκιδικη φέτος για διακοπές...

Απάντηση: Re: Χαλκιδικη φέτος για διακοπές...

GEORGE PAPAS said:
Προτιμω το δευτερο ποδι:ησυχια,καθαριοτητα,φυση ΚΑΙ καλυτερο ψαροντουφεκο!Ειμαι στο Καλαμιτσι στο ξενοδοχειo "αστερια" σχεδον καθε Σ.Κ.

Πλάκα με κάνεις? 15 με 20 Αυγούστου camping "thallata".
Θα περάσεις να με βοηθήσεις με τα ψητά.
Φέρε και κανα μπέρι και κανένα ζευγάρι ηχεία ναούμ.

Κακαλιός Στέργιος said:
Πλάκα με κάνεις? 15 με 20 Αυγούστου camping "thallata".
Θα περάσεις να με βοηθήσεις με τα ψητά.
Φέρε και κανα μπέρι και κανένα ζευγάρι ηχεία ναούμ.

14-28 θα είμαι ορμο παναγιάς . Αμα έχει μπέρυδες να φέρω και τον δικό μου ρε . cd δεν θα φέρω ...παρέα θάμαστε ...:flipout:

Στεργιο και Δημητρη θα βρεθουμε σιγουρα κατω.Οποτε κατεβαινω θα τελεφωναρω!Το ξενοδοχει "αστερια"ειναι ελευθερο camping στο Καλαμιτσι μπροστα στο νησακι,η στο Κριαριτσι.Οταν ειμαι με την οικογενεια,μενω στου"Γιωργακη",στο Καλαμιτσι.

Re: Απάντηση: Χαλκιδικη φέτος για διακοπές...

Κώστας Ποτακίδης seven said:
Και γιατί δεν οργανώνουμε μια επίσημη συνέτιση AVclub ένα Σ/Κ για όσους θα είναι εκεί ?
Μέσα… εγώ θα είμαι δυο ΣΚ 29-30/07 και 6-7/08 let me know…

Κακαλιός Στέργιος said:
Τι με λες ρε φιλαράκ? Εσύ ήσουν εδώ τότε που έκανε καταιγίδες? :damnyou:
Κι έλεγα "ποιος γκαντέμης, ποιος γκαντέμης..."

Πάντως η σύγκριση των παραλιών-θαλασσών της Χαλκιδικής με αυτές των περισσοτέρων Ελληνικών νήσων είναι τουλάχιστον...αστεία. :grinning-smiley-043

Και επίσης πολύ "αστεία" είναι τα εισητήρια των ακτοπλοϊκών γραμμών, να μη μιλήσω για τα αεροπορικά!!! :slapface:

Φέτος προβλέπεται να βουλιάζει η Χαλκιδική!

ΥΓ: θα είμαι κι εγώ εκεί, από τις 12-20 Αυγούστου σε camping στο Καλαμίτσι!

Φιλαράκ, θα μας πάρεις και εμάς μαζί σου??Ε?Ε? Άντε και δεν θα πούμε τίποτα για τη μεγάλη διαφορά πόντων, που θα χάνεις στο μπάσκετ:award: -bye-
Βέβαια υπάρχει και ένα άλλο δεδομένο, τώρα που το σκέπτομαι.Να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο (υποτίθεται διαγωνισμό), φωτογραφίας "διακοπών".Να φωτογραφίσουμε διάφορες φάσεις από τις διακοπές και να προβάλουμε κάποιες από αυτές!!Λοιπόν τί λές??-bye-

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ said:
Φιλαράκ, θα μας πάρεις και εμάς μαζί σου??Ε?Ε? Άντε και δεν θα πούμε τίποτα για τη μεγάλη διαφορά πόντων, που θα χάνεις στο μπάσκετ:award: -bye-
Βέβαια υπάρχει και ένα άλλο δεδομένο, τώρα που το σκέπτομαι.Να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο (υποτίθεται διαγωνισμό), φωτογραφίας "διακοπών".Να φωτογραφίσουμε διάφορες φάσεις από τις διακοπές και να προβάλουμε κάποιες από αυτές!!Λοιπόν τί λές??-bye-

Ρε φιλαράκ, νταξ, θα σε πάρω μαζίμ, αλλά να ξέρεις ότι το δάπεδο του γηπέδου μπάσκετ δε θα είναι και πολύ καθαρό πριν αρχίσεις να το σκουπίζεις με τη γλώσσα σου. :flipout:

Και εννοείται ότι θα τον κάνουμε το διαγωνισμό αυτόν!
Περιμένω έναν τηλεφακό να μου έρθει, παλιατζούρα, ότι πρέπει για χώμα και...άμμο! :grinning-smiley-043

Άντε δηλώστε κι άλλοι να βρεθούμε εκεί.
Εγώ είμαι συνέχεια στο 2ο πόδι (Σιθωνία) κάθε Σ/Κ και δη στην Βουρβουρού εκεί στα νησιά.
Εύκολο να βρεθούμε. Άντε. Μπορώ να φέρω κι έναν προβολέα. Έχω φορητή γεννήτρια αθόρυβη.

…OK το Σάββατο 6 Αυγούστου νομίζω είναι η ημέρα για τη συνάντηση της Χαλκιδικής… μέχρι στιγμής αν δεν κάνω λάθος διαθέσιμοι είναι οι :

Κώστας Ποτακίδης seven
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Μελίδης Μιχάλης
Σεραφείμ
GeonX

Κάποιος άλλος ?

Οι φίλοι... -bye-

Κώστας Ποτακίδης seven
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Μελίδης Μιχάλης
Σεραφείμ
GEORGE PAPAS

...έχουν PM για meeting στη Χαλκιδική…

Χρήστος Ιωαννίδης said:
Γιώργο πάρε καλές πληροφορίες (για φαΐ) γιατί εμείς θα έρθουμε το άλλο Σάββατο για ένα βράδυ.
Καλά αγόρι μου εσένα δε σε φοβάμαι για φαΐ…στις μπύρες σε φοβάμαι… :ernaehrung004:

…πσστ πες στην κουνιάδα μου να μείνει Θεσσαλονίκη και να έρθεις μόνος σου… ;) :Banane0:

Χρήστος Ιωαννίδης said:
Γιώργο πάρε καλές πληροφορίες (για φαΐ) γιατί εμείς θα έρθουμε το άλλο Σάββατο για ένα βράδυ.

Αφού στο Γιώργο δεν αρέσει καθόλου το φαϊ.... Λάθος κάνω; :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Χαλκιδικη φέτος για διακοπές...

Μπάμπης Κολέζας said:
Αφού στο Γιώργο δεν αρέσει καθόλου το φαϊ.... Λάθος κάνω; :flipout:
…βρε καπετάνιο :captain: … γιατί νομίζεις έρχομαι στις συνάξεις για να σας βλέπω να ρυθμίζεται grey-scale και τρίγωνα… για το after έρχομαι… εγώ το παραδέχομαι άλλοι όμως κάνουν το :smileJap: :grinning-smiley-043

Last edited: