Μολις τα αφησα στο Πλαισιο να τα κοιταξουν.
Τα πηγα με δυο φιλαρακια μου που τους ξεχαρβαλωθηκε η μεση !!!!
Πανω στην υποστηριξη (στον ημιοροφο) εβαλα στους τεχνικους να τα βγαλουν απο τα κουτια
για να τα μετρησω ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ με το ιδιο πολυμετρο που τα μερησα σπιτι.
Και τα δυο εδειχναν Input : 222 V και Output : 223 V !!!!!
Και στο πολυμετρακι μου, και στο καντραν του UPS.
Με τα ιδια ακριβως καλωδια.
ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ να καταλαβω τι συμβαινει και στο σπιτι δειχνουν Input : 237 V - Output : 206 V.
ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ !!!!
Μου ειπαν οτι θα τα αφησουν μεχρι το βραδυ στην πριζα (και τα δυο) στην περιπτωση που η ταση εξοδου
πεσει κατω απο 210 V.
Κατα 99%, η υψηλη ταση εισοδου (στο σπιτι μου) ριχνει την ταση εξοδου στα 206 V.
ΟΜΩΣ, τα UPS δεν τα αγοραζουμε μονο για την μπαταρια αλλα και για το AVR μεσα τους.
Τα χρηματα πανε και για κεινο το ρημαδι το Output, οχι μονο την σπανια στιγμη που θα πεσει το δικτυο.
Και εκει ... σε μενα τουλαχιστον .... ΔΕΝ λειτουργει το συστημα. Τα UPS του Πλαισιου ειναι αψογα
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ.
244 V στον επιτηρητη τασης (στον πινακα) η στις πριζες (με πολυμετρο) .... ???
(230 η 220 V .... δεν μου εδειξε ΠΟΤΕ το UPS )
Καλα ...
εφυγες διακοπες και αφησες πραγματα στην πριζα ?
(εγω κατεβαζω τον γενικο ...... οχι οτι χρειαζεται !)
2) η ... παραγγελνω το APC 1500VA Line Interactive Smart (στα 550 ευρω) που ομως ....
ΔΕΝ εχει εξοδους σουκω (κατι "αμαρτωλες" ΙΕC 320 C13 βλεπω). Και θυμαμαι που ρωτησα
μαγαζι ηλεκτρικων (περσι) που με ενημερωσε οτι ειναι σπανια τα καλωδια με το αντιστοιχο φις.
το C13 και το C14, είναι αρσενικό με θηλυκό... google it![]()
Ρε συ Μανο μήπως έχεις τίποτα 60 κύκλους ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.