Χαμός με το PS3 στη Γερμανία!

Αντωνη κορυφαιο το Pc δεν λεω, θελεις να κανουμε ομως και καμια συγκρισουλα σε κοστη στην μια περιπτωση και στην αλλη,μην τρελλαθουμε κιολας που για να παιζεις τον αφρο στα PC θελεις καθε χρονο 1000 ευρω σε αναβαθμισεις...

Κοίτα έτσι και αλλιώς το σύστημά σου έχει πολύ καλά specs και θα τρέχει απροβλημάτιστα το 99% των games αλλά να ξέρεις ότι αν μπεις στο τριπάκι του gaming είναι πληγή ανοικτή και θα σε ξεζουμίσει! Πάλι καλά που ξέμπλεξα εγώ!
Και γιατί να μην προχωρήσει το htpc?? Εδώ είναι όλος ο καλός ο κόσμος για οδηγίες και συμβουλές κλπ..Αν μη τι άλλο χωρίς htpc θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ντίλα σου!!

Όσον αφορά το gaming, εξαρτάται από το τι παίζεις. Αν είσαι φίλος των FPS και των Simulators... την πάτησες. Αν παίζεις όμως Adventures, Strategy και RPG που η βαρύτητα δίνεται περισσότερο στο gameplay, τότε δε χρειάζεται να αναβαθμίζεσαι συνέχεια. Εγώ έχω PC 5 χρόνων με μια ελαφρά αναβάθμιση (αναγκαστική, λόγω βλάβης) και παίζω μια χαρά ακόμα και περσινά παιχνίδια.
Βέβαια, οι ρυθμίσεις τους είναι κατεβασμένες στις ελάχιστες, αλλά ποσώς μ' ενδιαφέρει. Από τη στιγμή που θα σου παίζει απροβλημάτιστα HD, τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα ΙΜΗΟ.

Re: Απάντηση: Χαμός με το PS3 στη Γερμανία!

Στον ένα φόνο που θα κάνεις εσύ θα σκοτώνεσαι 50!! Δε συγκρίνεται η ταχύτητα και η ακρίβεια της στόχευσης του mouse με άλλο μέσο χειρισμού. Μην εκτίθεσαι!! :grinning-smiley-043

Οποιος εχει το φονικο ενστικτο σαν εμενα σκοτωνει και με οδοντογλυφιδα. :flipout:

Εγω μιλαω για ρεαλισμο , για εμενα το ποντικι ειτε ειναι καλυτερο ειτε χειροτερο δεν προσφερει ρεαλισμο.

Re: Απάντηση: Χαμός με το PS3 στη Γερμανία!

Αντωνη κορυφαιο το Pc δεν λεω, θελεις να κανουμε ομως και καμια συγκρισουλα σε κοστη στην μια περιπτωση και στην αλλη,μην τρελλαθουμε κιολας που για να παιζεις τον αφρο στα PC θελεις καθε χρονο 1000 ευρω σε αναβαθμισεις...

Ρε παιδιά είπα ποτέ ότι είναι το PC η πιο οικονομοτεχνική λύση για gaming? Η καλύτερη είπα ότι είναι, όχι η φθηνότερη κονσόλα! Καλά 1000ευρώ υπερβάλλεις, αλλά όντως 400-500 ευρώ για τον απολύτως τρελλαμένο χρειάζονται. Βέβαια, ο απολύτως τρελλαμένος power gamer αν αγοράζει πολλούς τίτλους ετησίως για PC γύρω στα 40 ευρώ δίνει, ενώ για PS3/360 γύρω στα 70, οπότε "πατσίζει" κάπως. Και δε μιλάμε για "μαϊμουδάκια" βέβαια :BDGBDGB53: , οπότε στο PC είναι τσάμπα, ενώ στις κονσόλες έχει έξοδα σε τσιπαρίσματα και χάνει εγγυήσεις κλπ.

Καλά παιδία χαλαρώστε...

Πάντως αν θες το τέλειο ποδόσφαιρο, που είμαι τρελαμένος...
Η καλύτερη επιλογή είναι με διάφορα στο PLAYSTATION.

Τελος .

Με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι μου στο Μόναχο ,είπα να δσας μεταφέρω και το κλίμα που επικρατεί εκεί ως προς το PS3.

Λοιπόν γίνεται χαμός.Στα περισσότερα "στόρια" που πήγα υπήρχε ένα-δύο ή κανένα για πώληση,ενώ στίβες ήταν τα XBOX 360 με τους HD Drivers τους ( τα Χριστούγεννα δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα) και το Wii.
Μου επιβεβαίωσαν την αυξημένη ζήτηση και διάφοροι πωλητές που συζήτησα για την πορεία του,όπως και οι τίτλοι των Blu-ray ταινιών που είχαν ξεπουληθεί ,ενώ οι HD στοκάρανε.
Μπορεί να είναι εποχιακό και να "σβήσει" με την πάροδο του χρόνου,απλά μου έκανε εντύπωση και σας το μεταφέρω.

Υ.Γ. Λέτε τελικά να επικρατήσει το Blu-ray ?Πολύ το φοβάμαι..

Σημερα ημουνα στο MEDIAMARΚT του Π.φαληρου και μετρησα 60 (εξηντα) PS3 ...
Στιβες ολοκληρες...δε το πιστευα....
Και στο ισογειο μαζι με τα ψυγεια και τις κουζινες και στο υπογειο με τα ηλεκτρονικα....
Μαλιστα οταν τα ειδα στο εισογειο νομιζα οτι τα ειχαν σε προσφορα ..αλλα δεν..
Και 3 -4 XBOX 360 ολα κι ολα ...στο υπογειο...

Κ όταν είχε πρωτοβγεί η κονσόλα δεν είχε ούτε ένα για δείγμα που έψαχνα να αγοράσω για μέρες...αυτά δεν λένε κάτι φίλε μου...είναι πόσο στοκ έχει από το κάθε προϊόν ο κάθε 'μαγαζάτορας'.

Απάντηση: Re: Χαμός με το PS3 στη Γερμανία!

Σημερα ημουνα στο MEDIAMARΚT του Π.φαληρου και μετρησα 60 (εξηντα) PS3 ...
Στιβες ολοκληρες...δε το πιστευα....
Και στο ισογειο μαζι με τα ψυγεια και τις κουζινες και στο υπογειο με τα ηλεκτρονικα....
Μαλιστα οταν τα ειδα στο εισογειο νομιζα οτι τα ειχαν σε προσφορα ..αλλα δεν..
Και 3 -4 XBOX 360 ολα κι ολα ...στο υπογειο...

Πολύ πιθανόν.Δεν σε αμφισβητώ,εγώ μετέφερα την πρόσφατη εμπειρία μου από το Μόναχο.
Και τόνισα οτι μπορεί να είναι και εποχιακό.

Αλλά αν είναι να μπούμε στο τριπάκι να συγκρίνουμε την αγορά της Ελλάδας με της Γερμανίας,άστο καλύτερα..-bye-

Παιδια μη πεδευεστε με διαισθιτικες διαδικασιες τα πραγματα ειναι απλα.Παρακατω ο πινακας πωλησεων για τον Απριλη παγκοσμιος.

Official April NPD

Nintendo DS 471k
Wii 360k
PlayStation 2 194k
PlayStation Portable 183k
Xbox 360 174k
Game Boy Advance 84k
PlayStation 3 82k
GameCube 13k

Top 10 Software Items- April 2007 Units
NDS POKEMON DIAMOND VERSION NINTENDO OF AMERICA APR 2007 EVERYONE (E) 1.045 M
NDS POKEMON PEARL VERSION NINTENDO OF AMERICA APR 2007 EVERYONE (E) 712K