Champions League - Europa League στην NOVA για τα επομενα 3 χρονια.

Υπό αυτές τις συνθήκες η Nova κερδίσει ξεκάθαρα στο εμπορικό αθλητικό κομμάτι. Δεν ξέρω ωστόσο κατά πόσο θα αντέξει ο συνδρομητής μία νέα γενναία αύξηση συνδρομής της τάξης του πληθωρισμού ή και αύξηση ΦΠΑ στο 25άρι.

Το τρελό βέβαια ξέρετε ποιο είναι? Το κράτος κερδίζει με κάθε συνδρομή 11 , αφού η καθαρή συνδρομή για το SportPack είναι 42,40 - τιμή λογική για το παραπάνω περιεχόμενο.

Αφού οι γερμανοί έχουν πει τέλος οι επενδύσεις μέχρι το 14? για ποια πλάνα ακριβώς μιλάμε?

Παμε πάλι...τέλος οι επενδύσεις όσον αφορά το δίκτυο.Και αυτό μετά την απόφαση της ΕΕΤΤ.
Posted via Mobile Device

Που απαγορεύει στον ΟΤΕ την αποκλειστική διάθεση του vdsl όπως και ότι για ένα χρονικό διάστημα θα πρέπει να το προσφέρει χωρίς κόστος στους υπόλοιπους παροχους και μετά να μπορούν να το διαθέσουν σε χαμηλότερη τιμή από τον οτε.Για όλα αυτα.
Posted via Mobile Device

Παρότι είμαστε σε λάθος θέμα...τι εννοείς;Αντί να υπάρχουν dslams σε μικρότερη απόσταση ώστε να είναι εφικτές μεγαλύτερες ταχύτητες μέσω adsl σου φέρνει την οπτική στο ΚΑΦΑΟ.Αυτό θα αυξήσει κατακόρυφα τις ταχύτητες.Αλλά ας το αφήσουμε μιας και είναι τεράστια συζήτηση η ας συνεχίσουμε σε άλλο θέμα.
Posted via Mobile Device

εγώ πάντως μιλούσα για ένα άρθρο στην καθημερινή νομίζω πουέλεγε για τις επενδύσεις και στην δορυφορική. Το vdsl είναι άλλο θέμα.

Το θέμα είναι ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Ίσα ίσα θα έλεγα που θα εμπλουτίσει το περιεχόμενο του.
Posted via Mobile Device

εγώ πάντως μιλούσα για ένα άρθρο στην καθημερινή νομίζω πουέλεγε για τις επενδύσεις και στην δορυφορική. Το vdsl είναι άλλο θέμα.

Το άρθρο έλεγε ότι σταματάνε οι επενδύσεις, σίγουρα το VDSL, αλλά η συνδρομητική θα βγει κανονικά. Τώρα αν έχουν σχεδιάσει κάτι για το περιεχόμενο δεν αναφερόταν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αφού έχασε το CL, την Superleague,τα δικαιώματα του Ολυμπιακού και μάλλον και αν δε κάνω λάθος και τα δικαιώματα του μπάσκετ του ΠΑΟ, μάλλον θα έχει λεφτά να αγοράσει λίγο περιεχόμενο για να εμπλουτιστεί.