Χάνονται τα κανάλια σε Toshiba 30WL46

roxy90

Established Member
31 August 2007
253
Αθήνα
Γειά σας,
Η τηλεώραση (TOSHIBA 30WL46) τον τελευταίο καιρό όταν κλείνει από τον διακόπτη παροχής (όχι το standby) , χάνει εντελώς τις ρυθμίσεις (κανάλια κτλ) και μάλιστα την τελευταία φορά έχασε όλες (-bye-) τις ρυθμίσεις και μου ζήτησε να ξεκινήσω από την εγκατάσταση χώρας, γλώσσας κτλ...
Εχει κάποια εσωτερική μπαταρία που πρέπει να ψάξω μήπως θέλει αντικατάσταση ή είναι κάποια βλάβη στο κύκλωμα = πάει για service ?
και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Κάποιο tip :grandpa: μήπως????

Δεν βλέπω και πολύ όρεξη για απαντήσεις. Ελπίζω κάποιος φίλος (-η) να ενδιαφερθεί. Πάντως αν μιλήσουμε και για intersys -----bye- (service TOSHIBA GR)
Τηλεφώνησα στο service τηλεοράσεων από το πρωί.. και ακόμη περιμένω να με πάρει ο τεχνικός να εξηγήσω το πρόβλημα που έχω. Αν κρίνω από την ανταπόκριση αυτή καταλαβαίνω αν πάω για επισκευή την τηλεόραση πότε θα την πάρω (αννννννννννννννννννν!):guitarist: :guitarist: :guitarist:

Το προβλημα αυτο εξακολουθει να υπάρχει. Καθε μια εβδομαδα πρεπει να προγραμματιζω το καναλια απο την αρχη.
-bye--bye--bye- Μακρυά απο TOSHIBA !!! -bye--bye--bye-

(Το λεω αυτο γιατι ειναι το δευτερο μεγαλο προβλημα που παρουσιασε, μετα απο το καμενο INVERTER που αναγκαστικα το επισκευασα :hanged:.

Μήπως είμαι ο μοναδικός τυχερος ????????????????????????????

Last edited:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ ΣΤΗΝ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.

ή άστην σε standby...
Δυστυχως και στο standby να την αφήσω το προβλημα εξακολουθεί. Το κάνει ακόμη και οταν παιζει - ξαφνικά χάνονται τα καναλια και φαινεται μονο μπλε οθονη!

Απάντηση: Re: Χάνονται τα κανάλια σε Toshiba 30WL46

Δυστυχως και στο standby να την αφήσω το προβλημα εξακολουθεί. Το κάνει ακόμη και οταν παιζει - ξαφνικά χάνονται τα καναλια και φαινεται μονο μπλε οθονη!

Πρίν κάποσα χρόνια είχα το ίδιο πρόβλημα με μια SONY CRT-21'' ! Ενώ έδειχνε τηλεοπτικό σήμα αποσυντόνιζε και έπιανε κοντινή συχνότητα έιτε άλλου καναλιού αλλά συχνότερα "χιόνι".

Eμένα μου είχαν πεί ότι είναι βλάβη του δέκτη και όχι μπαταρία...
Δεν θυμάμαι τιμή αλλά δεν άξιζε τον κόπο να πληρώσω επισκευή.

Εφόσον είσαι στην εγγύηση κυνήγησέ το. -bye-