χαρακτρ. για αγορα samsung help!

titsa.sev

New member
21 October 2010
4
παιδια γεια σας, μια βοηθεια σας παρακαλω, ειμαι σινε-φαν και θελω να κανω μια αγορα τηλεορασης που ειδα σε ενα καταστημα, προκειτε για την samsung ue c40 σειρα 8000, και θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε και εχετε δει πραγματικα, μπορει μεσο δικτυου (τοπικο) να αναπαραγει βιντεο (και ποια φορματ) και υποτιλους πχ αν τους εχω σε str;
νομιζω αν καταλαβα καλα απο στικ το κανει, αν και δεν ειμαστε 100% σιγουροι απο καταστημα αυτο ...
επισης ο πλευερ της ειναι καλος; ειδα μια σονυ ενος φιλου σειρας kdl-40hx800 και ειναι μαυρα χαλια .... (!!! νεο μοντελο;;; και παιζει ετσι;;)
παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας .....
:antlers:

ειναι ο καλυτερος player απο ολες τις μαρκες που κυκλοφορουνε γιατι παιζει ηχο DTS.παιζει απο τοπικο δυκτιο με dlna server.
Αλλα οι 40'' ειναι πολυ λιγες για ταινιες και αυτη η τηλεοραση ειναι πολυ ακριβη για τις ιντσες που προσφέρει.
επισης ο player εχει αρκετα bugs και προβληματα αλλα παρεμενει ο καλυτερος
απο τις αλλες μαρκες.
πες λευτα/αποσταση θεασης/χρηση και θα σου πουνε εδω

ας βάλουμε λοιπόν τους κανόνες (πάνω-κάτω):
32" = monitor / γραφείο (απόσταση 1μ)
40" = υπνοδωμάτιο (απόσταση 2μ)
50" = σαλόνι (απόσταση 3μ)
60" = απόσταση 4μ
5μ και άνω, μόνο projector

ωπα ωπα χαλαρα λιγο!

λοιπον ποσο μεχρι 2.000 ...

ιντσες μεχρι 40 --> οχι παραπανω διοτι το καθιστικο ειναι στα 1,5-2,5 μετρα και το σαλονι στα 4 ... (ειστε τρελοι .... ακου 40" για υπνοδωματιο ... ;) )

ναι η σονυ ηταν αισχος κριμα τα λεφτα που εδωσε ο αλλος ... χιχιχι

με ενδιαφερου οι υποτιτλοι οταν "τραβαει" απο τον υπολογιστη τις ταινιες

αφου τα ξεκαθαρησαμε .... σας ακουω ... και οχι τρελες απαβτησεις παλι σαν τον αλλον!!!

Last edited:
Τωρα δηλαδη τι τηλεοραση εχεις?

Γιατι μια 29αρα CRT για παραδειγμα ειναι σαν μπαουλο , καμια σχεση με τις λεπτες τηλεορασεις.

Εγω στην ιδια θεση που παλι ειχα 29" τωρα εχω 50" και φαινεται ασυγκριτα πιο καλη αισθητικα.

ενα θα σου πω ειχα 20αρα crt πηγαινα να παρω 32αρα μετα ειδα 40αρα
ακουσα απο εδω μερικους και μου ειπανε οτι και η 40αρα ειναι μικρη ετσι εκανα
την υπερβαση και πηρα 46αρα και τωρα εχω μετανιωσει που δεν πηρα 50αρα.
Επειδη θα παθεις το ιδιο ακριβως με εμενα παρε την 50αρα και μην το σκεφτεσαι

χαχαχαχα αλλα λογια να αγαπιομαστε, :flipout::flipout::flipout: κοιτα η καλυτερη λυση ειναι να παρεις την σονυ την 40 λογο αξιοπιστιας και τιποτα παραπανω, απλα μπες στον κοπο να συνδεσεις το pc με hdmi για τις ταινιες σου διοτι και εγω εχω το μοντελο που ανεφερες και μαλιστα το πειρα προσφατα, οντως ο player ειναι χαλια μαυρα και αραχνα :furious3::furious3: και δεν επιτρεπετε για τοσα λεφτα που εδωσα να ειναι τοσο χαλια ... ας ελπιζουμε μονο σε καποια αναβαθμισει στον player, ομως σε αποζημιωνει η γωνια θεασης ο ηχος ειναι εξερετικος και η συνδεσεις και επεκτασεις που σηκωνει η kdl-40hx800
για την samsung ακουω συναιχεια προβληματα και επισκευες κτλ, και απο'τι ξερω ουτε και εκεινη παιζει υποτιτλους, αυτα και ελπιζω να βοηθησα:star::star::star:

η samsung παιζει υποτιλους srt κανονικα και ειναι και καλυτερη σε εικονα απο τη sony.

Φίλτατε 2.000 ευρώ σήμερα για 40" ... δεν υπάρχει :BDGBDGB53:. Αν για τους δικούς σου λόγους δεν θες να ξεφύγεις στο μέγεθος πάρε την Samsung 40C650. Εξαιρετική εικόνα, πολύ καλός επεξεργαστής, 100hz, fullHD, ο καλύτερος media player της αγοράς, ethernet και πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει :2thumb22sup:. (θα την βρεις με λιγότερα από 800 ευρώπουλα). Αν μάλιστα μπορέσεις να ... το αντέξεις ψυχολογικά με ένα χιλιάρικο πας στις 46" που οριακά θα σου είναι ανεχτή και σαν μέγεθος και θα ευχαριστηθείς εικόνα.
Επίσης στις 40" μπορείς να πάρεις με ένα χιλιάρικο την 40C750 (ίδια με την 650 αλλά με 200hz και 3D). Την 46C750 θα την βρείς στα 1300 ευρώ περίπου. -bye-.

Για να κανω μια συνοψη.

40" για θεαση ταινιων=ανεπαρκης εκτος και καθεται καποιος με το προσωπο κολλημενο στην οθονη.
Ασε που με τις μπαρες στις ταινιες μενουν 37" καθαρο μεγεθος.

Οποτε αντι να πεταξεις τα λεφτα σου για μια σουπερ τηλεοραση υπνοδωματιου παρε τουλαχιστον 46" να μπορεις να δεις καμια ταινια σαν ανθρωπος.

Για την αποσταση θεασης μην πεις τιποτα πριν δεις αυτο...

http://www.fullhd.gr/2008-03-25-10-47-10/2008-03-25-10-57-46/2825-a-.html

Για να κανω μια συνοψη.

40" για θεαση ταινιων=ανεπαρκης εκτος και καθεται καποιος με το προσωπο κολλημενο στην οθονη.
Ασε που με τις μπαρες στις ταινιες μενουν 37" καθαρο μεγεθος.

Οποτε αντι να πεταξεις τα λεφτα σου για μια σουπερ τηλεοραση υπνοδωματιου παρε τουλαχιστον 46" να μπορεις να δεις καμια ταινια σαν ανθρωπος.

Για την αποσταση θεασης μην πεις τιποτα πριν δεις αυτο...

http://www.fullhd.gr/2008-03-25-10-47-10/2008-03-25-10-57-46/2825-a-.html

σορυ για το offtopic άλλα κάπου εχει χαθεί το μέτρο.
με την λογική που ενα κρεβάτι είναι 2 μετρα, βάλε και 60cm στην ακρη του κρεβατιού τοτε στην καλυτερη περίπτωση η απόσταση του κεφαλιού απο την tv είναι στα 2,8 μετρα κατα πυθαγόρα.
συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο το μίνιμουμ για κρεβατοκάμαρα ειναι 46" .

Eνταξει για υπνοδωματιο δεν καθομαστε να μετραμε και αποσταση θεασης.Μια 40-42" στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι επαρκης για θεαση τηλεοπτικου σηματος και περιστασιακα καμιας ταινιας

Αν και ο Γιαννης (JL_?) το μετανιωσε που πηρε 42" και οχι 50".:D

40" -> χρήση: υπνοδωμάτιο, max απόσταση (σε σαλόνι) 2μ

(αυτό εννοούσα ο ποιητής νωρίτερα στον "χρυσό κανόνα" :grandpa: )

Απάντηση: Re: χαρακτρ. για αγορα samsung help!

LE40C653 650 ευρω στα saturn ειναι ιδια με την LE40C650
Την είχα δει στα 649 ευρώ στο Saturn στη Συγγρού πριν μισό μήνα, το είχα αναρτήσει και στις εκπτώσεις-προσφορές, αλλά μετά μερικές μέρες που ξαναπέρασα είχαν τελειώσει ... Αν έχουν φέρει ξανά είναι super ευκαιρία! :firstprize:

Re: Απάντηση: χαρακτρ. για αγορα samsung help!

Φίλτατε 2.000 ευρώ σήμερα για 40" ... δεν υπάρχει :BDGBDGB53:. Αν για τους δικούς σου λόγους δεν θες να ξεφύγεις στο μέγεθος πάρε την Samsung 40C650. Εξαιρετική εικόνα, πολύ καλός επεξεργαστής, 100hz, fullHD, ο καλύτερος media player της αγοράς, ethernet και πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει :2thumb22sup:. (θα την βρεις με λιγότερα από 800 ευρώπουλα). Αν μάλιστα μπορέσεις να ... το αντέξεις ψυχολογικά :flipout: με ένα χιλιάρικο πας στις 46" που οριακά θα σου είναι ανεχτή και σαν μέγεθος και θα ευχαριστηθείς εικόνα.
Επίσης στις 40" μπορείς να πάρεις με ένα χιλιάρικο την 40C750 (ίδια με την 650 αλλά με 200hz και 3D). Την 46C750 θα την βρείς στα 1300 ευρώ περίπου. -bye-.

Με μόνο μία αλλαγή ( που χαμογελάει ) + 100 %

παιδες ...... λοιποοοον,
θελω αναμεσα στα 2 μοντελα σονυ και σαμσουνγκ τον 40 ιντσων να διαλεξω ... το 800 για την σονυ και την 8000 για την σαμσουνγκ. αντε να παω στα 46 διοτι με εχετε πριξει να μην παρω 40αρα .... ειμαι υπο σκεψη .... αλλα θα κανω καλη επιλογη ή να παω στην σονυ που εχει και το ονομα;
αλλα ξαναλεω απο δικτυο λαν-τοπικο μπορει να παιζει υποτιλους απο τον υπολογιστη μου; εεε; εχετε γραψει 500+ γνωμες αλλα κανενας δεν μου απανταει ....
λαι αφηστε τα αλλα μοντελα δεν με ενδιαφερουν ....
αμαν πια! ;)