Καλή λύση και τα ενεργά, αλλά στο μυαλό μου έχω την καψούρα τώρα.... Για τον Lux δεν διαφωνώ. Θα μπορούσε να μείνει στο σύστημα αλλά σκέφτομαι κάποια στιγμή να μαζέψω τους σκορπιούς μέχρι να μεγαλώσει το παιδί. Βέβαια δεν είναι και η καλύτερη λύση μιας και πολύ φίλοι μου λένε ότι το παιδί το μαθαίνεις. Αλλά από την άλλη δεν θέλω να είμαι όλη την ώρα μη και μη....
Έτσι σκέφτηκα να μαζέψω του σκορπιούς για να προστατέψω κιόλας (λόγο λευκής λάκας) μετακομίζοντας το σύστημα σε έναν χώρο που δεν θα επιβαρύνει την οικογένεια με απαγορευμένες ζώνες, προσοχή και άγχος για 'μηχανάκια'.... Βέβαια και αυτά που λέω υποθέσεις και θεωρίες είναι.
Αλλά μάλλον για τα Chario με κόβω...
Δεν ξέρω τι έπαθα αλλά μόλις τα είδα ένιωσα κάτι τις!![]()
Μπορεί να σου λείψει μετά το μεγάλο σύστημα! Και εγώ προτείνω να μην το χαλάσεις. Τα ενεργά όντως είναι πολύ καλή λύση.
Οι κεραυνοβόλοι έρωτες δεν οδηγούν πάντα σε ευτυχισμένο γάμο!:Banane0:
Σκέψου πάντως και πως θα τα αξιοποιήσεις αργότερα. (τα ενεργά είναι πιο ευέλικτα...)
Και βέβαια μην ξεχνάς ότι το πρωταρχικό είναι ο ΗΧΟΣ.
Πάντως από μία ματιά που έριξα για ενεργά πάει ψηλά το budget. Σε πιο φτηνές λύσεις προτιμάω σίγουρα ένα παθητικό με τον Lux. Θα δείξει... Ακόμα είμαι πάνω στον ενθουσιασμό με τα Chario...
Εάν καταλήξεις στα παθητικά μην παραλείψεις να τα ακούσεις με τον ενισχυτή σου στο χώρο σου για να δεις εαν μπορουν να λειτουργήσουν ως near field. Εάν σου δοθεί η ευκαιρία θα ήταν καλό να τα ακούσεις σε κάποιο χώρο ή με άλλο ενισχυτή έτσι ώστε να πάρεις μια πιο σφαιρική εικόνα των ικανοτήτων τους. Αν σου αρέσει ο ήχος, τότε η εμφάνιση είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Βέβαια θα ήταν καλό να ακούσεις και άλλα ηχεία της κατηγορίας αυτής έτσι ώστε να βρεις τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία των Chario.
Φυσικά συμφωνώ ότι από εμφάνιση δεν παίζονται! (Ιταλοί...)
Βρε Πάνο τι ακριβά τα ενεργά ;;;; δεν είδες το παράδειγμα που σου έδωσα ;
+100 για όσα είπε ο Δημοκηδής. Και τους Σκορπιούς γιατί να τους μαζέψεις; Για να έχεις θέμα με το μικρό, πρέπει πρώτα να μπουσουλήσει. Μιλάμε για 9 μηνών το νωρίτερο - ενός έτους το αργότερο. Τις μουσικές σου θα τις ακούς μια χαρά εν τω μεταξύ.
+100 για όσα είπε ο Δημοκηδής. Και τους Σκορπιούς γιατί να τους μαζέψεις; Για να έχεις θέμα με το μικρό, πρέπει πρώτα να μπουσουλήσει. Μιλάμε για 9 μηνών το νωρίτερο - ενός έτους το αργότερο. Τις μουσικές σου θα τις ακούς μια χαρά εν τω μεταξύ.
Πάνο μετα τις γιορτές πακετάρω τα ηχειάκια μου και σου κουβαλιέμαι για να πάρεις μια ιδέα τί λένε....
Συμφωνώ και εγώ, καθότι φρέσκος πατέρας, από το κύριο μου σύστημα δεν έχω μετακινήσει τίποτα. Βέβαια επειδή ο πιτσιρικάς μου, πλέον κοντεύει 2,5, παει συνέχεια προς το στερεοφωνικό, έχω βάλει πολλά μεγάλα μαξιλάρια μπροστά από τα μηχανήματα και καρέκλες εμπρός από τα ηχεία. Οπτικά, άστα να πανε αλλά έχω κάπως το κεφάλι μου ήσυχο, και οπότε θέλω να ακούσω απλά τα μετακινώ. Για τις καθημερινές ακροάσεις έχω ένα δευτερο συστηματάκι στην κρεβατοκάμαρα. Επειδή και εγώ κάποια στιγμή σκέφτηκα να ρίξω κάποια χρηματάκια στο μικρό σύστημα, τελικά αποφάσισα να μην το κάνω γιατί σίγουρα είναι μια μεσοβέζικη λύση και είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα το μετάνιωνα οπότε και το πάγωσα. Σκέψου το ξανα και θα δεις πιστεύω ότι με λίγα χρηματάκια θα φτιάξεις κάτι αξιόλογο για κάθε μέρα και θα είσαι μια χαρά.
Τα άτιμα τα Chario με ξεμυάλισαν! Μου φαίνεται αφορμή ψάχνω.:cool4:
Πανέμορφα και γενικά σοβαρή εταιρεία που μου αρέσει κι εμένα η Chario.
Αν τα χρήματα περισσέυουν πάρτα.Για πλάκα στήστα ελεύθερα στο σαλόνι κάπου ψηλά(ή πάρε βάσεις φθηνές άν μπορείς) κι άκου τα καθισμένος σε μια καρέκλα με τρίγωνο κάπου κάτω απο τα 2 μέτρα.
Καλώς να σουρθει το νέο μέλος-αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο σ' αυτή τη ζωή-και καλές γιορτές!
Πρέπει να κάνεις ενα δώρο στόν εαυτό σου για τις εορτές Πάνο. Θα αισθανθεί πολύ ομορφα ο καημένος..................
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.