Chario Premium 1000 & DIY καλώδια ηχείων

Status
Not open for further replies.

Sanvean

AVClub Enthusiast
30 March 2010
971
Athens
Πωλείται ζεύγος ηχείων βάσης Chario Premium 1000 (demo 7 μηνών, άριστη κατάσταση, χωρίς αρχική συσκευασία), και ζεύγος DIY καλωδίων ηχείων 2x2.5m, τερματισμένα με μπανάνες.

Τιμή Ηχείων: 320 ευρώ
Τιμή Καλωδίων: 100 ευρώ
Ηχεία + Καλώδια: 390 ευρώ

- Review Chario Premium 1000 στο stereophile.com
- Specifications

DSC00697.jpgDSC00711.jpgDSC00712.jpgDSC00722.jpgDSC00713.jpgDSC00723.jpg

Νέες τιμές...

Ηχεία: 300 ευρώ
Καλώδια: 80 ευρώ
Ηχεία + Καλώδια: 350 ευρώ

Από το 2006 που βρίσκομαι στο "σπορ" δεν έχω ακούσει/δεί άλλο ηχείο αυτής της κατηγορίας τιμής τόσο καλόηχο και καλοκατασκευασμένο. Το tweeter είναι το μεγάλο του ατού, αφού χωρίς να είναι σε καμία περίπτωση προβολικό (όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ίσως ~700 ευρώ ηχεία - και όχι μόνο), έχει πολύ καλή ανάλυση, εξαιρετική αναπαραγωγή φωνών και εγχόρδων, αλλά και απίστευτο βάθος... Στοιχεία δηλαδή που πολύ δύσκολα συναντώνται ακόμα και σε ηχεία της επόμενης κατηγορίας τιμής. Παρομοίως σε ό,τι αφορά και την αναπαραγωγή χαμηλών συχνοτήτων... Παρά το μικρό μέγεθος της καμπίνας και του midwoofer, είναι ιδιαιτέρως δυναμικό, χωρίς όμως να θυσιάζει τίποτα σε ομοιογένεια και ισορροπία.
Ο μόνος λόγος που τα δίνω είναι ότι αποκτήθηκαν για να παίξουν σε άλλο σπίτι, άλλο χώρο, με άλλες διαστάσεις (σχεδόν τρεις φορες μικρότερο), κάτι που τελικά όμως δε συνέβει. Έτσι βρέθηκαν σε ένα σαλόνι 35τμ, στο οποίο στέκονται μεν αξιοπρεπέστατα, αλλά είναι εμφανές ότι το ιδανικό για τη μεγιστη απόλαυσή τους θα ήταν ένας χώρος ~20τμ.

Αν κάποιος φίλος του φόρουμ όντως ενδιαφέρεται αλλά περιμένει να τα "ξεφτυλίσω" λόγω "ξεφτυλισμένων εποχών", τότε να ενημερώσω πως δεν έχω σκοπό να τα απαξιώσω... Αν δεν εκτιμηθούν όπως αξίζουν, θα μεταφερθούν απλώς στο δωμάτιο-γραφείο, θα παίξουν παρέα με τον υπολογιστή και τον παλιό μου Nad, χαρίζοντάς μου ποιότητα ήχου που δεν είχα ποτέ πριν στο συγκεκριμένο χώρο... ;)

Τέλος, να σημειώσω (αν και εννοείται), ότι είναι δεκτή η ακρόαση και κάθε (εξωτερικός) έλεγχος.
Η περιοχή που βρίσκομαι είναι το Π.Φάληρο.

Επικοινωνία με pm, και κατόπιν τηλεφωνικά.
Ευχαριστώ...

Ευχαριστώ πολύ τους φίλους που προτείνουν ανταλλαγές, αλλα έχω ήδη "κλεισμένα" τα ηχεία που θα αποκτηθούν.

Last edited by a moderator:
Τελικές τιμές:

Ηχεία 280 ευρώ
Καλώδια 60 ευρώ

Ηχεία + Καλώδια 320 ευρώ

Τα καλώδια δόθηκαν...
Τα ηχεία παραμένουν προς διάθεση στη τιμή των 280 ευρώ.

ευχαριστω πολυ για την συνεργασια τα καλωδια ειναι αψογα τα εχω παραλαβει απο την Τριτη,καλη πωληση στα ηχεια

Νά' σαι καλά φίλε μου...

Λόγω πώλησης του καλωδίου, τελευταία τιμή για τα ηχεία στα 250 ευρω

θα δοθουν δωρο οι βασεις αξιας 70 ευρω...
επομενο σταδιο δεν υπαρχει, κι αν υπαρχει δεν το αναφερω διοτι με βλεπω :7SFGSFG:

τα ηχεια πουληθηκαν.

ευχαριστω το φορουμ για τη φιλοξενια της αγγελιας.

Status
Not open for further replies.