Chario Ursa Major ερωτησεις για ακροαση

ref600

Established Member
11 March 2007
298
Μηπως γνωριζει καποις που μπορω να ακουσω αυτα τα ηχεια ? Μου γεμιζουν πολυ το ματι τωρα τελευταια και ειμαι πολυ περιεργος να ακουσω πως παιζουν,καμια ιδεα ?

Τα είχε για μεγάλο διάστημα ο petros m.Αν θέλεις στείλε του ένα pm.Αν και φαντάζομαι θα δεί το θέμα και θα γράψει.Προσωπικά κι εμένα μου αρέσουν και πρόσθετα έχουν και καλή σχετικά τιμή.

Αντιπρόσωπος είναι το Studio 82(Αντωνόπουλος).

.... τα ηχεία του Πέτρου τα απέκτησα εγώ ....

... στείλε ΠΜ με τηλέφωνα σου, αν θέλεις να κανονίσουμε ακρόαση σπίτι μου .... να έχεις υπόψη βέβαια ότι μένω προς Ωρωπό .....

Απάντηση: Re: Chario Ursa Major ερωτησεις για ακροαση

.... τα ηχεία του Πέτρου τα απέκτησα εγώ ....

... στείλε ΠΜ με τηλέφωνα σου, αν θέλεις να κανονίσουμε ακρόαση σπίτι μου .... να έχεις υπόψη βέβαια ότι μένω προς Ωρωπό .....

Καλοάκουστα!
Πολύ καλή επιλογή.

Τα chario academy 3 junior τα εχει ακουσει καποιος ? Γνωμες και για τα 2 παρακαλω !

για 10 περιπου χρονια ειχα ως main τα chario academy 2 και ειμαι γενικα εξοικειωμενος με τον ηχο των chario (εχω ακουσει και τα major)
δεν μου αρεσει και δεν τολμαω να περιγραφω τον ηχο , ο οποιος ειναι καθαρα υποκειμενικο
το μονο που μπορω να πω ειναι οτι προκειται για ισσοροπημενο ηχειο, δεν προβαλει καποιο μερος του φασματος και τιμαει την μουσικη
μονο με δικη σου ακροαση μπορεις να εχεις αποψη και αν μπορεις φυσικα να συγκρινεις

Ημουν παρα πολυ ευχαριστημενος και με δυσκολια τα αντικατεστησα με τα Pioneer S1-EX. Τα θεωρω εξαιρετικα.

Σπυρο, εσενα τελικα πως εκατσαν στο χωρο σου? Εισαι ευχαριστημενος απο αυτα?

... δεδομένου ότι αφίχθησαν ταυτόχρονα με την κόρη μου, δεν μπορώ να πω ότι τα έχω ξεψαχνίσει ..... ελάχιστες φορές προλαβαίνω να κατέβω στην υπόγα ....

... ωστόσο, τα ηχεία είναι υπεράνω κριτικής, μιλάμε για άλλη κλάση, όταν ακούς τον βρυχηθμό των τσέλων στον Μάλερ καταλαβαίνεις ....

Τα ακουσα εγω ! Καταπληκτικα για τα χρηματα που κοστιζουν,ωραια κατασκευη και απο εμφανιση αλλου ! Μου φανηκαν πιο ατμοσφαιρικα απο τα academy αλλα οχι τοσο αναλυτικα,μου αρεσαν πιο πολυ απο τα academy παντως.
Περιμενω στη γωνια μηπως και τα πουλησει ο Σπυρος! Χεχεχε