Χαριζεται βιντεο JVC...

Status
Not open for further replies.

alefantos2007

Supreme Member
17 August 2007
3,646
European Union
Χαριζεται βιντεο JVC HR-D257MS (multisystem pal/secam/ntsc3.38/ntsc4.43/mesecam) μαυρο χρωμα μαζι με τα manual και το τηλεκοντρολ του. Εχει καποιο προβλημα στη τροφοδοσια του απ οτι θυμαμαι. Αγορασμενο απο αμερικη αλλα με 110-220 ρευμα... οποιος ενδιαφερετε ας στειλει πμ :a0210::a0210:

Χαριζεται βιντεο JVC HR-D257MS (multisystem pal/secam/ntsc3.38/ntsc4.43/mesecam) μαυρο χρωμα μαζι με τα manual και το τηλεκοντρολ του. Εχει καποιο προβλημα στη τροφοδοσια του απ οτι θυμαμαι. Αγορασμενο απο αμερικη αλλα με 110-220 ρευμα... οποιος ενδιαφερετε ας στειλει πμ :a0210::a0210:
Αν παίζει με ενδιαφέρει για να μεταγγράψω σε DVD κάτι παλιές ταινίες. Έχω μεγάλο μετασχηματιστή 220-->100 V αλλά σκέφτομαι μήπως υπάρχει πρόβλημα με τα Hertz και πάει χαμένη η δωρεά σου...

Με το ρευμα δεν εχει προβλημα παιζει απευθειας χωρις μετασχηματιστες...
απλα κατι εχει το καλωδιο??? το τροφοδοτικο?? τη μια ανοιγε μετα εκλεινε ξανανοιγε αναλογα με τις ορεξεις του... απλα μια πρωια δεν ανοιγε καθολου και το παρατησα .....

Τελικά είπαμε να το πάρω μόνο αν δεν το θέλει κάποιος άλλος, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για να το φτιάχνω. Εγώ μπορώ να δανειστώ ένα βίντεο για να κάνω τη δουλειά μου.

Οπότε παραμένει διαθέσιμο...

απο που εισαι?
με ενδιαφερει.
εχω το ιδιο και εχει καποιο προβλημα με τις κεφαλες αλλα οχι με την τροφοδοσια. οποτε ισως μπορεσω να το φτιαχω.

απο που εισαι?
με ενδιαφερει.
εχω το ιδιο και εχει καποιο προβλημα με τις κεφαλες αλλα οχι με την τροφοδοσια. οποτε ισως μπορεσω να το φτιαχω.

γεια σου ηλια,

μαρουσι περιοχη. αλλα ευκολα γινεται και χαλανδρι ηλιουπολη και κεντρο αν σε βολεευουν καλυτερα.....

Μπορει να κλεισει και αυτη η αγγελια παιδες. Αν και προοριζοταν για συμφορουμιτη το δωσα σε συναδελφο απτο γραφειο που προεκυψε.

Σορρυ και παλι αλλα συναδελφο και καλο φιλο δε πετυχαινεις καθημερινα :BDGBGDB55:

Status
Not open for further replies.