Χαρίζεται CRT 21" με πρόβλημα ήχου

sakis.kom

Supreme Member
3 August 2006
3,643
Athens - Greece
Τηλεόραση που είχα στους γονείς μου, μια UNITED CRT 21" 4:3, 50Hz, ασημί, έκανε ξαφνικά reset στις ρυθμίσεις και από τότε δεν ακούγεται ήχος.
Ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν κανονικα και στην εικόνα και στον ήχο, αλλά ήχος δεν ακούγεται από πουθενά.
Την είχα πάρει πριν 5-6-7 χρόνια και σαν εμφάνιση που είναι αγρατζούνιστη, αλλά και σαν στυλ είναι άριστη. Και η εικόνα της για 50Hz, CRT, και... "FUNAI"... είναι και εδώ άριστη.

Μπορεί να είναι χρήσιμη για κάποιον πού ασχολείται με τα πιάτα στην ταράτσα του, έχει χώρο να την έχει κάπου, ώστε να γλυτώνει το κουβάλημα δικής του τηλεόρασης.
Φυσικά αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί να την φτιάξει, ακόμα καλύτερα. Μόνο έναν εξωτερικό επίγειο δέκτη θα χρειαστεί.

Το μόνο "πρόβλημα" που έχει είναι πως από το τηλεκοντρολ της λείπουν δύο κουμπιά, τα οποία όμως δεν παίζουν ρόλο αλλά είναι άσχημο σε εμφάνιση,
και τα είχα βγάλει γιατί το δάχτυλο από τους γονείς μου πήγαινε συνέχεια σε αυτά και έβγαιναν info στην οθόνη και δεν ήξεραν τι να κάνουν.
Με αγορά ενός προγραμματιζόμενου τηλεκοντρόλ των 5-7 ευρώ που διαβάζει συχνότητες, όπως πχ το TELE USB 300, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Μοναδική "υποχρέωση" είναι πως θα περάσετε από Μoσχατο να την πάρετε. Όποιος ενδιαφέρεται απαντάει στο παρόν θέμα.

Η αγγελία έχει μπει και σε άλλο φόρουμ.
Μέσα στην εβδομάδα περιμένω νέα TV. Με το που μου έρθει, αν η ζήτηση είναι περισσότερη του ενός, θα κάνω κλήρωση.
Ο νικητής θα ενημερωθεί και μέσω ΠΜ. Αν δεν υπάρξει παραλαβή, θα την πάρει ο επόμενος ή... η ανακύκλωση.

Το μοντέλο είναι το UNITED UTV-7121 NF. Έχει ένα Scart πίσω, είσοδο κεραίας πίσω, και τριπλό RCA V/L/R στο πλάι αριστερά δίπλα στο ηχείο.
Σαν εμφάνιση είναι σχεδόν σαν αυτή εδώ, χωρίς αυτό το "διάφανο" οβάλ που βλέπουμε στην κάτω μεριά στα ηχεία...

201012261749208845_124050799.jpg

Εξοδο ακουστικων εχει; Βγαζει ηχο απο το scart;
Δεν ενδιαφερομαι απλα ρωταω μηπως βρουμε καποια λυση για το προσβλημα του ηχου...

Είσοδο ακουστικών δεν έχει. Από το Scart δεν είδα αν ΒΓΑΖΕΙ ήχο.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά έχω ήδη παραγγείλει άλλη που θα έρθει σήμερα, οπότε αυτή θεωρήστε πως είναι ήδη για ανακύκλωση.
Η αγγελία μπορεί να κλείσει.

Ευχαριστώ.