Χαρίζεται E-great M34A

Status
Not open for further replies.

MadPax

AVClub Enthusiast
19 October 2010
738
Σαλαμίνα
Το έχω κανα τριάρι χρόνια στο εξοχικό και έχει παίξει τα πάντα στην 60άρα μου LG, απίστευτες καλοκαιρινές βραδιές με πίτσα, μπάλλα και καράτε :flipout: αλλά τώρα με την έλευση του Oppo τη θέση του θα πάρει το Dune Prime 3.0 οπότε δεν μου χρειάζεται...είναι φλασαρισμένο με το τελευταίο firm του PCH A110, φοράει Sigma 8635 και ειλικρινά και κυριολεκτικά παίζει τα πάντα...ακόμα!

Οποιος το θέλει και μένει πιο κοντά μου θα το πάρει, με συνάντηση στο μετρό του Περιστερίου, αλλά από Τρίτη απόγευμα που θα γυρίσω από το εξοχικό.

Ευχαριστώ Νίκος.

:ernaehrung004:

MadPax, ένας από τους ανθρώπους που εκτίμησα σε άλλο φόρουμ, χωρίς να τον γνωρίζω και όχι άδικα.

Μπράβο Νικόλα και εύχομαι κάποια προβληματάκια που διάβαζα παλιά (κάποιο ατυχηματάκι νομίζω), να έχουν ξεπεραστεί.

(Y.Γ. Δεν θέτω υποψηφιότητα για τη συσκευή, απλά ένα μπράβο)

Συγχαρητήρια και απο εμένα για την ευγενική χειρονομία. Δέν θέτω υποψηφιότητα.
:ernaehrung004:

Μπράβο ρε Νίκο! :grinning-smiley-043
Αν έβαζες κανένα ποδήλατο να έβαζα υποψηφιότητα. Player έχω... :p

Απάντηση: Re: Χαρίζεται E-great M34A

MadPax, ένας από τους ανθρώπους που εκτίμησα σε άλλο φόρουμ, χωρίς να τον γνωρίζω και όχι άδικα.

Μπράβο Νικόλα και εύχομαι κάποια προβληματάκια που διάβαζα παλιά (κάποιο ατυχηματάκι νομίζω), να έχουν ξεπεραστεί.

Δεν έπαθα κάποιο ατύχημα φίλε μου, δυστυχώς πάσχω από ανίατο νόσημα, αλλά το παλεύω όσο μπορώ...σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Θέτω υποψηφιότητα για το E-great M34A.

Συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή!

Τι υποψηφιότητα βρε ; Σε πρόλαβε ο ΟμπάμαΣ, ορκίστηκε κιόλας :flipout:
Δικό σου, στείλε μου το τηλέφωνό σου να το φιξάρουμε, αλλά από Τρίτη απόγευμα που γυρίζω από τας εξοχάς μου.

Μπράβο ρε Νίκο! :grinning-smiley-043
Αν έβαζες κανένα ποδήλατο να έβαζα υποψηφιότητα. Player έχω... :p

Η τύχη σου δουλεύει...δυστυχώς η κατάστασή μου χειροτερεύει και δεν μπορώ να ποδηλατώ πάρα πολύ το διαπίστωσα σήμερα που το καβάλησα και βέλαξα από τους πόνους, έτσι το 26άρι FS που έχω στο εξοχικό δικό σου με όλη μου την αγάπη, μόνο να κανονίσουμε πως να έρθεις να το πάρεις από το σπίτι γιατί να καβαλήσω και να στο φέρω χλωμό...

Άσχετο αλλά για πιο player μιλάς;;;!!! Εγώ κάτι ηχεία που παίζανε την Αλεξίου βραχνιασμένη άκουσα :flipout:

Τα σέβη μου ... Μπραβο !

Ευχαριστώ φίλτατε, μπορεί να μη πρόλαβα το Duo, αλλά πνίγω τον πόνο μου με το Oppo...ας είναι :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Χαρίζεται E-great M34A

Η τύχη σου δουλεύει...δυστυχώς η κατάστασή μου χειροτερεύει και δεν μπορώ να ποδηλατώ πάρα πολύ το διαπίστωσα σήμερα που το καβάλησα και βέλαξα από τους πόνους, έτσι το 26άρι FS που έχω στο εξοχικό δικό σου με όλη μου την αγάπη, μόνο να κανονίσουμε πως να έρθεις να το πάρεις από το σπίτι γιατί να καβαλήσω και να στο φέρω χλωμό...

Άμα είναι να δουλεύει έτσι η τύχη μου ρε φίλε να το χέσω...
Κανόνισε να τα πούμε από κοντά όταν γυρίσεις. :smile:

Άσχετο αλλά για πιο player μιλάς;;;!!! Εγώ κάτι ηχεία που παίζανε την Αλεξίου βραχνιασμένη άκουσα :flipout:

Είναι αποκαλυπτικό σύστημα και πέτυχε την Αλεξίου σε άσχημη μέρα... :p

Απάντηση: Re: Χαρίζεται E-great M34A

O Νικος ειναι φοβερο παιδι ανεξαρτητως φορουμ:a0210:

(Δεν θέτω υποψηφιότητα για τη συσκευή)

Μπράβο βρε φίλε !!! Εύχομαι το καλύτερο για την υγεία σου... Δεν θέτω οιαδήποτε υποψηφιότητα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χαρίζεται E-great M34A

Κανόνισε να τα πούμε από κοντά όταν γυρίσεις. :smile:

Σίγουρα !!! Ξεκουράζομαι λίγο τώρα, μεσοβδόμαδα θα τα πούμε, πάρε και μια φώτο του ποδηλάτου, μη μου λες μετά δε μ' αρέσει :flipout: το χρώμα είναι γκεϋλίδικο, η αλυσίδα ξεφουσκώνει :flipout: ...το φορτώνω στ' αμάξι την Τρίτη που θα γυρίσω να το πάρω μαζί μου...

Οσον αφορά το egreat το κατοχύρωσα στον Jpil που απάντησε πρώτος από χθες το βράδυ απλά περιμένω το τηλέφωνό του να φιξάρουμε τη συνάντηση, αν παρ' ευχή δεν το πάρει θα πάει στο επόμενο στη σειρά Makis1973, θα ενημερώσω.

Με αυτά και αυτά κονομήσαμε και ποδήλατο... :flipout:
Αδερφέ, κανόνισε να τα πούμε μέσα στην εβδομάδα. Και για πιο σοβαρά πράγματα από το ποδήλατο.

Αχμ... Τι εννοείς "η αλυσίδα ξεφουσκώνει";
Κλόουν σου την έφτιαξε από φουσκωτά μπαλόνια; :blink:

Καλημέρα MadPax και σε όλο το forum, θα ήθελα κι 'εγώ να θέσω υποψηφιότητα για το E-great M34A μπας και γλιτώσω κανα 2 απο τα dvd club! :)

νομιζω οτι ειπε οτι το εδωσε... αλλιως θα ηθελα και εγω κληρωση!!

Τρελοπαξ πολλά συγχαρητήρια για τη δωρεά!

Βάζω υποψηφιότητα για το egreat... :flipout:

Last edited:
Status
Not open for further replies.