stonecityboys AVClub Enthusiast 6 October 2008 867 Future World!!! 9 August 2016 #1 Ειναι ΠΛΗΡΩΣ λειτουργικο. Μεταχειρισμενο. Παραλαβη απο Αγια Παρασκευη. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
Ειναι ΠΛΗΡΩΣ λειτουργικο. Μεταχειρισμενο. Παραλαβη απο Αγια Παρασκευη. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
ln() Supreme Member 1 February 2007 6,398 Βόλος 9 August 2016 #2 Με ενδιαφέρει αλλά θα είμαι στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα
stonecityboys AVClub Enthusiast 6 October 2008 867 Future World!!! 9 August 2016 #3 ln() said: Με ενδιαφέρει αλλά θα είμαι στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα Click to expand... Κανενα προβλημα φιλε. Στειλε μου μηνυμα την Τριτη να κανονισουμε...οκ? Κρατημενο για τον "ln() ".Εαν δεν το παρει και το θελει και καποιος αλλος ας αφησει μηνυμα απο κατω....
ln() said: Με ενδιαφέρει αλλά θα είμαι στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα Click to expand... Κανενα προβλημα φιλε. Στειλε μου μηνυμα την Τριτη να κανονισουμε...οκ? Κρατημενο για τον "ln() ".Εαν δεν το παρει και το θελει και καποιος αλλος ας αφησει μηνυμα απο κατω....
M makis1973 AVClub Addicted Member 25 June 2007 2,454 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ/ΝΑΞΟΣ 9 August 2016 #4 Μπράβο για την κίνηση!!! Εάν δεν το πάρει ο in (). Παίρνω σειρά ..
stonecityboys AVClub Enthusiast 6 October 2008 867 Future World!!! 16 August 2016 #5 Δωθηκε. Παρακαλω να κλεισει.... Ευχαριστω παρα πολυ.