Χαριζεται κουτι υπολογιστη Nox Media II.
Υψηλης ποιοτητας με προσοψη ανοδιομενου αλουμινιου.
Ειναι απο τα λιγα του ειδους και της συγκεκριμενης ομορφιας!
Χρειαζεται βαψιμο εσωτερικα αν σας ενδιαφερει το χρωμα καθως και φτιαξιμο το καπακι απο πανω.
Χωραει 3 σκληρους και μεγαλες καρτες γραφικων και μητρικες Full ATX.
Ειναι μονταρισμενο στο μηκος να χωραει σε επιπλα τηλεορασης και δεν μπαινουν πλεον optical drives αλλα μπορει να ξαναμονταριστει να μπουν.
Το βαθος ειναι 42 εκατοστα με την προσοψη και χωραει στα επιπλα τηλεορασης ανετα.
Θα δωθει χωρις ανεμιστηρες και hardware.
Εχω σοβαρο προβλημα με τον χωρο και επειδη ειναι κριμα να πεταχτει ελπιζω να βρεθει καποιος συντομα!
Δεν το πουλαω χαριζεται! Ελπιζω να παει σε καλα χερια!
Παραλαβη απο τον χωρο μου αθηνα.
Θα προτιμηθει ο πρωτος ενδιαφερομενος που μπορει να παραλαβει, εαν προκυψουν πολλοι θα γινει κληρωση.
Υψηλης ποιοτητας με προσοψη ανοδιομενου αλουμινιου.
Ειναι απο τα λιγα του ειδους και της συγκεκριμενης ομορφιας!
Χρειαζεται βαψιμο εσωτερικα αν σας ενδιαφερει το χρωμα καθως και φτιαξιμο το καπακι απο πανω.
Χωραει 3 σκληρους και μεγαλες καρτες γραφικων και μητρικες Full ATX.
Ειναι μονταρισμενο στο μηκος να χωραει σε επιπλα τηλεορασης και δεν μπαινουν πλεον optical drives αλλα μπορει να ξαναμονταριστει να μπουν.
Το βαθος ειναι 42 εκατοστα με την προσοψη και χωραει στα επιπλα τηλεορασης ανετα.
Θα δωθει χωρις ανεμιστηρες και hardware.
Εχω σοβαρο προβλημα με τον χωρο και επειδη ειναι κριμα να πεταχτει ελπιζω να βρεθει καποιος συντομα!
Δεν το πουλαω χαριζεται! Ελπιζω να παει σε καλα χερια!
Παραλαβη απο τον χωρο μου αθηνα.
Θα προτιμηθει ο πρωτος ενδιαφερομενος που μπορει να παραλαβει, εαν προκυψουν πολλοι θα γινει κληρωση.