Χαρίζεται ο φακός X-Glow Untrabright 750 Lumens MC-E Cree XLamp LED

jpil

Supreme Member
13 March 2010
4,018
Πειραιάς - Αιγάλεω
Καλησπέρα σε όλους!

Πριν λίγους μήνες ο Παντελής είχε χαρίσει κάποιους φακούς, έναν από αυτούς (το παρακάτω) τον είχα κερδίσει.

http://www.amazon.com/X-Glow-Untrab...002SIO4VS/ref=pd_sxp_f_pt/181-2516181-3936911

Μετά από λίγο καιρό κέρδισα τον φοβερό Sunwayman c20c, έτσι ο X-Glow Untrabright κάθετε στο συρτάρι και δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου.

Τον χαρίζω και εγώ με την σειρά μου.

Όσα μέλη γράψουν κάτι στο παρόν νήμα μέχρι την Κυριακή 14-10-12 και ώρα 12μμ συμμετέχουν στην κλήρωση.

Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 15-10-12.

Όποιος κερδίσει τον φακό θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αν μένει Αθήνα, θα παραλάβει από Πειραιά ή Αιγάλεω, αν μένετε στην υπόλοιπη Ελλάδα τα έξοδα αποστολής θα είναι δικά σας.

Καλή Επιτυχία!

Μπραβο σου για την κινηση!Και επειδη τετοιες πραξεις πρεπει να επιβραβευονται με μια καλη κουβεντα θα σου προτεινα να κληρωσεις το φακο μεταξυ των παιδιων που θα δηλωσουν πως ενδιαφερονται ανεξαρτητα αν γραψουν..
Οπως εγω ας πουμε,παραχωρω τη θεση μου στην κληρωση..Να εισαι καλα!

μπραβο ρε συ, καλη κινηση....

(φυσικα βγαζω τον εαυτο μου εκτος διαγωνισμου. Δεν τον χρειαζομαι και ας τον παρει κανενας αμυητος στο αντικειμενο)

Re: Απάντηση: Χαρίζεται ο φακός X-Glow Untrabright 750 Lumens MC-E Cree XLamp LED

ωραιος :grinning-smiley-043
παραγγειλα φορτιστη και μπαταριες και περιμενω την κληρωση :HTEHETH63:
Και γω μολιs πληρωσα με PAYPAL!!!!!!!!!