Χαρίζεται ο φακός X-Glow Untrabright 750 Lumens MC-E Cree XLamp LED

Ναι ρε συ ergotelis, μην βαζεις στην ίδια κλήρωση, extra δωρο - σε δικό σου, θα έμπαινα και γω μέσα, και άλλοι φαντάζομαι. !
Ασε να κληρώσει αυτό το φακό ο jpil και κάνε και συ μετά κάτι παρόμοιο, πχ με αφορμή την 28η Οκτωβρίου!!!

Εμένα μη με βάζεις στη κλήρωση!Απλά ευχήθηκα! Από τους συμμετέχοντες, τράβα 2 νούμερα, ο ένας θα πάρει αυτό που δινεις και ο άλλος θα πάρει αυτό που θα δώσω!Αλλά δε λέω τι! :P

Kαι σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλο πράμα!
:violent-smiley-030::HTEHETH63::award::twoguns::Banane0::ADFADF1:

Re: Απάντηση: Χαρίζεται ο φακός X-Glow Untrabright 750 Lumens MC-E Cree XLamp LED

Ναι ρε συ ergotelis, μην βαζεις στην ίδια κλήρωση, extra δωρο - σε δικό σου, θα έμπαινα και γω μέσα, και άλλοι φαντάζομαι. !
Ασε να κληρώσει αυτό το φακό ο jpil και κάνε και συ μετά κάτι παρόμοιο, πχ με αφορμή την 28η Οκτωβρίου!!!

Δεν έχεις άδικο, ας αποφασίσει ο Γιώργος (ergotelis) τι θέλει τελικά να γίνει.

Οι τελικές συμμετοχές είναι,

1. No_Fear
2. Θ.Νίκος
3. mixalio
4. f2gnikos
5. Χιωτης
6. andre74
7. racer
8. axl_gk
9. Νάσος Αγραφιώτης
10. mariose
11. gismoduck1978
12. aristidis.540
13. wolfgr
14. teo GTP
15. apo1
16. in2dark
17. svellinis
18. Kosh
19. tkostas147
20. flaski
21. Λιβέρης Σταύρος
22. gPaska
23. Magnum
24. tassoss
25. nickape
26. arial

Περιμένω την απάντηση του Γιώργου (ergotelis) για να γίνει η κλήρωση για ένα ή δύο νικητές.

Και οι 2 νικητές είναι,

11. gismoduck1978 και

26. arial

Ο πρώτος να επικοινωνήσει μαζί μου και ο δεύτερος με τον ergotelis.

Έχω σώσει και το βίντεο της κλήρωσης αλλά δεν ξέρω πως να το ανεβάσω...

Καλημέρα, δεν έχω συνηθίσει να κερδίζω κάτι σε κληρώσεις, αν και βασικά δεν ξέρω τι έχω κερδίσει....!!!
Φίλε εργοτέλη περιμένω να επικοινωνήσεις μαζί μου.

μπραβο στον jpil και στον ergoteli για τα δωρα τους,
και συγχαρητηρια στους νικητες gismoduck1978 και arial!

Σήμερα παρέλαβα τον φακό που μου έστειλε ο Γιώργος (ergotelis). Πρόκειται για ιδιαίτερα όμορφο, ποιοτικό και βολικό φακό. Περισσότερα τις επόμενες μέρες που θα τον δοκιμάσω. Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ!!!