Χαρίζεται οθόνη CRT Sony Trinitron 17" Multiscan sfII

makfil

Supreme Member
12 September 2010
4,125
Φιλοθέη/Γλυφάδα
Χαρίζεται οθόνη CRT Sony Trinitron 17" Multiscan sfII.

Είναι πλήρως λειτουργική.

Θα δoθεί σε μέλος που είτε έχει δώσει και εκείνος κάτι στο παρελθόν, ή που δεν έχει πάρει ΠΟΤΕ αντικείμενο μέχρι σήμερα από το νήμα αυτό... (θα ελεγχθεί...)

Παράδοση στο χώρο μου (Φιλοθέη) γιατί, όπως είναι λογικό, δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία αποστολής είτε στην Αττική είτε στην υπόλοιπη χώρα.

Θα την κρατήσω μέχρι την επόμενη Παρασκευή 28.10.11 και μετά θα πάει για ανακύκλωση.
Σε περίπτωση που θα υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους του ενός, θα γίνει κλήρωση μεταξύ των μελών που θα στείλουν μήνυμα σ' αυτό το νήμα (όχι πμ).

Χαρίζεται οθόνη CRT Sony Trinitron 17" Multiscan sfII.

Είναι πλήρως λειτουργική.

Θα δoθεί σε μέλος που είτε έχει δώσει και εκείνος κάτι στο παρελθόν, ή που δεν έχει πάρει ΠΟΤΕ αντικείμενο μέχρι σήμερα από το νήμα αυτό... (θα ελεγχθεί...)

Παράδοση στο χώρο μου (Φιλοθέη) γιατί, όπως είναι λογικό, δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία αποστολής είτε στην Αττική είτε στην υπόλοιπη χώρα.

Θα την κρατήσω μέχρι την επόμενη Παρασκευή 28.10.11 και μετά θα πάει για ανακύκλωση.
Σε περίπτωση που θα υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους του ενός, θα γίνει κλήρωση μεταξύ των μελών που θα στείλουν μήνυμα σ' αυτό το νήμα (όχι πμ).

Φίλε μου είναι κρίμα να πάει για ανακύκλωση τέτοιο ποιοτικό και ιστορικό μονιτορ. Μακάρι να είχα χώρο να το έπαιρνα εγώ!
Επειδή όμως υπάρχουν πολλά μέρη που θα ήταν πολύ χρήσιμο, αν θες επισκέψου το http://www.xariseto.gr, γίνε μέλος και πόσταρε την αγγελία εκεί. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο μέλη που ζητούν Η/Υ εξοπλισμό για σχολεία.

Φιλικά

Ynns1

Απάντηση: Re: Χαρίζεται οθόνη CRT Sony Trinitron 17" Multiscan sfII

Φίλε μου είναι κρίμα να πάει για ανακύκλωση τέτοιο ποιοτικό και ιστορικό μονιτορ. Μακάρι να είχα χώρο να το έπαιρνα εγώ!
Επειδή όμως υπάρχουν πολλά μέρη που θα ήταν πολύ χρήσιμο, αν θες επισκέψου το http://www.xariseto.gr, γίνε μέλος και πόσταρε την αγγελία εκεί. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο μέλη που ζητούν Η/Υ εξοπλισμό για σχολεία.

Φιλικά

Ynns1

Έχεις δίκιο για τους χαρακτηρισμούς για το μοντέλο αυτό. Πραγματικά, στην εποχή της ήταν μια πρωτοποριακή και πολύ ποιοτική οθόνη.

Θα εξετάσω την πρότασή σου.

Απάντηση: Re: Χαρίζεται οθόνη CRT Sony Trinitron 17" Multiscan sfII

Το προλαβα;;; Αν δεν εχεις πεταξει την οθονη, θα με ενδιαφερε.

Λόγω των ημερών, δεν την πήγα ακόμη στην ανακύκλωση, αλλά σκεπτόμουν την πρόταση για το xariseto.

Τελικά, εάν τη θέλεις, στείλε πμ με τηλέφωνο για επικοινωνία.

Η οθόνη παραδόθηκε σήμερα στον PPZ_01 και του εύχομαι να τη χαρεί και να τη χρησιμοποιήσει, όπως εγώ.

Ευχαριστώ το χώρο για τη φιλοξενία.

Re: Απάντηση: Χαρίζεται οθόνη CRT Sony Trinitron 17" Multiscan sfII

Ευχαριστω και εγω των makfil που μου εδωσε αυτο το εξαιρετικο κοματι, σιγουρα θα την χαρω την οθονη :2thumb22sup::firstprize: