Χαρίζεται σχεδιαστηριο και διαφορα αλλα!

emperorgr

AVClub Addicted Member
10 June 2010
1,448
Μπήκε και το 2012, όποτε να κάνουμε το καλό :award:

Χαριζεται σχεδιαστηριο Arnal Neobolt Italy με διαστασεις πινακιδας 1.00χ1.70 και με μηχανισμο ανυψωσης & την απαραιτητο χαρακα, θεση χαρτιου και φυσικα το καναλι απο κατω για τα διαφορα μολυβια κλπ.... Θα δωσω προτιμηση σε ΦΟΙΤΗΤΕΣ μηχανικους που τυχον το χρειαζονται. Περιοχη Καλλιθεας, θα χρειαστει μαλλον φορτηγακι για την μεταφορα, γινεται φυσικα και αποσυναρμολογηση αλλα δε φερω καμια ευθυνη, το ραντεβου θα γινει εκ των προτερων μιας και δε μενω Αθηνα αλλα επαρχια

χαρίζονται 2 μαυρες σακουλες με (απειρες) θηκες πλαστικες για CD/DVD...Της ειχα για πεταμα αλλα ειπα μηπως καποιος τις χρειαστει

χαριζονται 3 καμμενοι (?) SCSI HDDs 10.000rpm...Νομιζω οτι δε δουλεουν απλα μηπως καποιος χρειαζεται τα spare parts. Ειναι οι
- Hitachi DK32DJ-72MW
- Seagate Cheetach ST373405LW
- Quantum Atlas 10K II

Θα ήθελα τους SCSI δίσκους για art-project. Αν νομίζεις ότι υπάρχει πιθανότητα να δουλεύουν ας τους πάρει άλλος γιατί εγώ θα τους ανοίξω.
Στείλε μύνημα για το πως θα ήθελες να βρεθούμε.

Φιλικά

Ynns1

Αν δε τους ζητησει καποιος αλλος ειναι δικοι σου....Θα κανονιστει ραντεβου καποια στιγμη μεσα στο μηνα γιατι μενω εκτος αθηνων...

Απάντηση: Re: Χαρίζεται σχεδιαστηριο και διαφορα αλλα!

γεια σου φιλε η κίνηση σου μου φαίνεται απίστευτη :)
εγώ είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός στο πολυτεχνείο και η αδερφή μου είναι αρχιτέκτονας μηχανικός
σπουδάζουμε στην πάτρα αλλα ο πατέρας μου μένει άλιμο και μπορεί να το παραλάβει το σχεδιαστήριο.
αν δεν ενδιαφέρεται κάποιος άλλος για το σχεδιαστήριο το θέλουμε μας είναι πολύ χρήσιμο :)

Ενδιαφέρομαι και εγώ για το σχεδιαστήριο, σου έχω στείλει μήνυμα.

Φαίνεται πώς κανένας πιά δεν ασχολειται με τα ασημένια δισκάκια...
Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι για τις 2 μαυρες σακουλες με (απειρες) θηκες πλαστικές για CD/DVD!
Ελπίζω να μη χρειαστεί φορτηγάκι!
Στέλνω και πμ.

2012-01-05%25252012.51.17.jpg

Για να δειτε τι πραγμα παιρνετε... :-)...Ειπα θα δωσω προτεραιοτητα σε συναδελφους και ιδιαιτερα φοιτητες οποτε το σχεδιαστηριο παει στον portishead

Για τα αδεια δισκακια ειναι δικα σου Messenger

Τελος αν δε βρεθει καποιος αλλος να τους θελει για χρηση, ειναι δικοι σου ynns1

Ελπίζω να τις βρήκες χρήσιμες, ήταν 2 ασήκωτες μαύρες σακούλες :ernaehrung004: