Χαρίζεται Sony DSC-H7

tegonik

Supreme Member
22 July 2006
6,022
Athens
Χαρίζεται η φωτογραφική του τίτλου για να μην κάθεται, σε κάποιον ίσως να είναι χρήσιμη. Είναι σε άριστη κατάσταση και οι φωτογραφίες που βγάζει είναι πραγματικά εκπληκτικές (την έχω συγκρίνει άμεσα με την A58 που έχω και μπορώ να πω ότι κρατιέται εξαιρετικά). Από τις πολύ ποιοτικές compact με εξαιρετικό φακό και μεγάλο zoom.
Με δυο γνήσιες μπαταρίες (έχω καιρό να τις φορτίσω και δεν γνωρίζω πλέον την κατάσταση τους άλλα θέλω να πιστεύω ότι κρατάνε) και sony memory stick (δεν θυμάμαι την χωρητικότητα). Επίσης γνήσιος φορτιστής, καλώδια σύνδεσης σε υπολογιστή και τσάντα μεταφοράς!

img_34755_h7_front.jpg

http://www.dpreview.com/reviews/SonyH7

Αν υπάρξει περισσότεροι από έναν ενδιαφερόμενοι θα γίνει κλήρωση παιδιά, για να είμαστε δίκαιοι :grinning-smiley-043

Συγχαρητηρια για την κινηση! Μιας και δεν εχω καποια φωτογραφικη θα ήθελα να δηλωσω συμμετοχη.

Συγχαρητηρια για την κινηση! Θα ηθελα να συμμετασχω και γω στην κληρωση! Ευχαριστουμε για τη χειρονομια!

Συγχαρητήρια για την κίνησή σου.
Θα ήθελα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή.
Ευχαριστώ

παιδιά κάνω την κλήρωση..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

15 ενδιαφερόμενοι και το random έβγαλε νικητή τον sherpa. Ας επικοινωνήσει μαζί μου με πμ για τον τρόπο παραλαβής. Καλορίζικη! Σας ευχαριστώ όλους και καλά Χριστούγεννα παιδιά.

klirosi.jpg