Χαρίζεται Sony Ericsson mw600

cmoustos

AVClub Addicted Member
25 August 2008
2,144
Θεσσαλονικη
Μετά την αναβάθμιση μου στο mw1 το mw600 κάθεται μόνο και παραπονεμένο στο συρτάρι χωρίς αντικείμενο εργασίας. Αν κάποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει είναι στη διάθεση του. Είναι σε πλήρη λειτουργία άνευ όμως κουτιού και αποδείξεως. Θα κρατήσω το θέμα ανοικτό μέχρι και τη Κυριακή. Αν υπάρχουν πάνω από ένας ενδιαφερόμενος θα γίνει μία μίνι κλήρωση. Εντός Θεσσαλονίκης βρισκόμαστε χέρι χέρι, εκτός αν θέλετε να σας το στείλω με δικά σας έξοδα. Αν και το κόστος απόκτησης ενός bluetooth είναι μικρό καλό θα ήταν ο ενδιαφερόμενος να το έχει ανάγκη και να μην είναι το δεύτερο bluetooth που θα έχει. Καλή σας ημέρα

Δεν έχω άλλο bleutooth και θα μ ενδιέφερε , Θεσσαλονίκη κι εγώ , ευχαριστώ !!!!

και εμενα θα με ενδιεφερε μιας και το δικο μου χαλασε πριν κανα μηνα..ευχαριστω προκαταβολικα και συγχαρητηρια για την κινηση!

έχω το ίδιο σε λευκό χρώμα.... αν αυτό που έχεις είναι μαύρο μπορούμε να το ανταλλάξουμε, μάλιστα υπάρχει και απόδειξη αγοράς.... φρέσκο 1-2 μηνών είναι οπότε υπάρχει και εγγύηση.

...και όποιος από τους δυο το "κερδίσει" ισχύει το ίδιο αν θέλουν το λευκό.

Θεσσαλονίκη είμαι και εγώ

Με ενδιαφέρει κι εμένα φίλε, ευχαριστώ, καλό καλοκαίρι με μουσική στο καινούριο που πήρες ;)

Μεγαλώνει η κληρωτίδα !!!

Πάντως όποιος ενδιαφέρετε για την αλλαγή ας με ενημερώσει (εφ όσον αυτό που χαρίζει ο φίλος είναι μαύρο)

λοιπόν έχουμε και λέμε.......
1). Vaskal
2). sifis_samos
3). Mufasa
4). Siemos
5). andre74
6). kont
7). Koloko

Βαγγέλη μου ναι είναι σε μαύρο χρώμα το δικό μου, οπότε ο νικητής αν θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου για αλλαγή. Δε βάζω το όνομα σου στην κλήρωση για ευνόητους λόγους ;).

Μπράβο για την κίνηση! :SFGSFGSF:
πριν μια εβδομάδα το αγόρασα για δεύτερη φορά. Είναι σούπερ μπλε δόντι.
ΥΓ. δεν ενδιαφέρομαι

Αν προλαβαίνω να δηλώσω και εγώ ενδιαφέρον :) Όπως και να χει πολλά μπράβο για την κίνηση!

Η λίστα κλείνει με τη προσθήκη του foti, οπότε μέχρι το μεσημεράκι θα γίνει και η κλήρωση για τον νέο κάτοχο του mw600 :)

Ευχαριστώ πολύ ! θα επικοινωνήσω μαζί σου Τετάρτη γιατί τώρα βρίσκομαι εκτος και που πάλι ευχαριστω

Συγχαρητήρια στο νικητή , και ένα ευχαριστώ στο cmoustos για την ευκαιρία !!!!!!