Χαρίζεται τηλεόραση 36" Philips 36PW9618/58

ΠΩΠΩ!!! 77,5kg!! Μεγάλη προσοχή και το να θυμάστε το βάρος είναι στο μπροστικό μέρος της τηλεόρασης που είναι το γυαλί!! Να είσαι καλά φίλε!!

Δε θα συμμετέχω!!

Φιλε Arkady, αν σε προλαβα ,βγαλε με απο την κληρωση γιατι ο χωρος στον οποιο επροκειτο να τη δωσω, βολευτηκε ηδη και ενημερωθηκα μολις χθες βραδυ. Σε ευχαριστω ουτως η αλλως και παλι μπραβο για την κινηση σου!!!!

Καλημέρα.
Χθες είχα πολύ φορτωμένη μέρα και δεν πρόλαβα να κάνω την κλήρωση όπως είχα πει, θα γίνει σήμερα. Οι συμμετέχοντες (βάσει σειράς ποσταρίσματος) είναι οι:

01. LLLEFTERIS
02. rider
03. johnkont
04. yrig
05. amvrakas1
06. alanwake
07. thor
08. cerato
09. jimmy
10. makis1973
11. gskiado
12. skunk93
13. Marvel656
14. alykou
15. vlahoskwn

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης και η ανακοίνωση του τυχερού, αργότερα στην ημέρα. Καλή επιτυχία σε όλους!

Η κλήρωση έγινε, τυχερός το #2, ο φίλος rider. Θα αποσταλλεί dm για να συνεννοηθούμε για την παραλαβή. Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή.

msa0f7j
https://imageshack.com/i/msa0f7j

Μπράβο rider με 'γεια. Arkady μπράβο άλλη μια φορά για την κίνηση.

rider σε καλή μεριά φίλε και καλές τηλεθεασεις. Ένα μεγάλο μπράβο και στον φίλο Arkady για τι κίνηση του.

Aπιστευτο που κερδισα :p
Eυχαριστω !

Σου έχω ήδη στείλει dm, γράψε μου το τηλ σου να συνεννοηθούμε για να έρθεις να την παραλάβεις.
Καλοθέατη να είναι!

Ο φίλος rider ενημέρωσε ότι λόγω του ότι βρίσκεται εκτός Αθηνών αδυνατεί να παραλάβει την TV & αποσύρει το ενδιαφέρον του.Κατά συνέπεια, η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Η (νέα) κλήρωση λοιπόν αναδιαμορφώνεται ως εξής βάσει ποσταρίσματος:

1. LLLEFTERIS
  2. johnkont
  3. yrig
  4. amvrakas1
  5. alanwake
  6. thor
  7. cerato
  8. jimmy
  9. makis1973
  10. gskiado
  11. skunk93
  12. Marvel656
  13. alykou
  14. vlahoskwn

Θα ανακοινώσω τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης απόψε αν προλάβω ή αύριο.

Last edited:
Στην νέα κλήρωση, νικητής είναι το #9, ήτοι ο makis1973. Καλοθέατη!

Φίλε makis1973 στείλε μου με pm το κινητό σου, να μιλήσουμε για την παραλαβή της.