Χαρίζω R2R

.
ελα Γιωργο
αν το δωσεις σε μενα θα δωσεις χαρα σε δυο ατομα !!

:Banane0::Banane0:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μέσα!τους μονούς μήνες εγώ τους ζυγούς εσύ :grinning-smiley-043

μεσα !
εγω θα δωσω και δυο μηνες απο τους δικους μου και στον σoupersonic
γιατι το γλυκοκοιταζει

Re: Απάντηση: Χαρίζω R2R

.
ελα Γιωργο
αν το δωσεις σε μενα θα δωσεις χαρα σε δυο ατομα !!

:Banane0::Banane0:

μεσα !
εγω θα δωσω και δυο μηνες απο τους δικους μου και στον σoupersonic
γιατι το γλυκοκοιταζει

Συμβάλω και εγώ 4 σκ τον χρόνο στον Supersonic :flipout:

Στέλιο, το γλυκοκοιτάζω, ναι.
Αλλά δεν θέλω να γελάσω τον Γιώργο του οποίου την παρουσία εδώ εκτιμώ βαθύτατα.
Πριν δυό μήνες επιδιόρθωσα ένα teac κασετόφωνο και ένα sony minidisk....
αλλά αυτά ήταν περίπατος.
και το ξέρω.

Μεταξύ του "Όμορφου Στέλιου" και του "Τεχνικού Νίκου" επέλεξα τον δεύτερο. Πιστεύω πως ο Νίκος θα το περιποιηθεί όπως πρέπει.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Καλορίζικο Νίκο,και να το φροντίζεις όπως επιθυμεί ο Γιώργος και όπως αρμόζει σε τέτοιο ιστορικό μηχάνημα
Προσωπικά θα μου άρεσε να μάθω για την πορεία της φροντίδας
Χρόνια πολλά σε όλους σας!

Καλορίζικο Νίκο,και να το φροντίζεις όπως επιθυμεί ο Γιώργος και όπως αρμόζει σε τέτοιο ιστορικό μηχάνημα

Για να το φροντίσει, όσο το δυνατόν καλλίτερα, του έδωσα και το Service Manual

Ο Αγιος Βασίλης ήρθε νωρίς για εμένα φέτος :smile:
Αλλα και απλά η γνωριμία μου με τον Γιώργο (Τζέντλεμαν με Τ κεφαλαίο) ήταν και αυτή ένα δώρο από μόνη της θεωρώ.
Γιώργο δεν θα σε ευχαριστήσω μόνο για την πράξη σου να χαρίσεις ένα ιστορικό μηχάνημα σε εμένα (η οποία και βέβαια από μόνη της είναι σπουδαία), θα σε ευχαριστήσω περισσότερο για το δώρο που έκανες Χριστουγεννιάτικα στον Πατέρα μου χωρίς καν να το γνωρίζεις.

Ο Πατέρας μου είναι ηλεκτρονικός παλαιάς κοπής (πικάπ, λάμπες, ραδιόφωνα, πομπούς, κ.τ.λ) ηλικίας 71χρονών πλέον. Κατουρήθηκε από τη χαρά του στο τηλέφωνο που τον πήρα (βρίσκεται στο χωριό για Χριστούγεννα) όταν μπήκα στο σπίτι μου σήμερα το απόγευμα με το μπομπινόφωνο παραμάσχαλα, άρχισε να με ρωτάει πόσες ταχύτητες έχει τι κεφαλές φοράει και κάτι άλλα ακαταλαβίστικα για εμένα που δεν είμαι "του χώρου", το ότι έχει μια ντουζίνα ακόμη άγραφες μπομπίνες άκφα στην αποθήκη και κάτι τέτοια.
Οταν δε, του είπα ότι δεν λειτουργεί, εκεί ήταν που αποτρελάθηκε. Πω πω, τέλεια μου λέει! Μην τολμήσεις και το ακουμπήσεις πριν γυρίσω! :flipout:

Η πρώτη του ερώτηση, "Πές μου διαστάσεις!Χωράει στη θέση του philips?" (ο παρτάκιας! :flipout:). To philips είναι ένα μπομπινόφωνο που ο Πατέρας μου έφερε μαζί του γυρνώντας ως επαναπατριζόμενος οικονομικός μετανάστης το 1978 από την Γερμανία και που μέχρι πριν από μερικά χρόνια έπαιζε κανονικότατα (Πλέον μετά από αρκετές επισκευές και μετατροπές εκτελεί χρέη ντεκόρ).

Το μπομπινόφωνο πήγε κατευθείαν βέβαια στο εργαστήριο μου όπου με αρκετή μελέτη στην αρχή και με την βοήθεια του Πατέρα μου (που εγώ θα κάνω τον "βοηθό" του στο τέλος, είναι δεδομένο... :smile:) θα ξεκινήσει σιγά σιγά η επισκευή, η ανεύρεση ανταλλακτικών και η συντήρηση του.
Φυσικά την κατάλληλη στιγμή θα ανοίξει και το ανάλογο θέμα στο AVclub ;)

Προς το παρόν ταξιδεύω πίσω στον χρόνο παρατηρώντας απλά όλους αυτούς τους μηχανισμούς που κάποιος, κάποτε, συναρμολόγησε για κατασκευαστεί αυτό το πανέμορφο μηχάνημα...και η μελέτη έχει ξεκινήσει...

DSC04621.jpg

Μεταξύ του "Όμορφου Στέλιου" και του "Τεχνικού Νίκου" επέλεξα τον δεύτερο. Πιστεύω πως ο Νίκος θα το περιποιηθεί όπως πρέπει.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

καλα πηγα δευτερη θεση !
συγχαρητηρια Γιωργο
σημερα η τεχνικη κερδιζει την ομορφια
Νικο το αξιζεις
καλη συνεχεια

Re: Απάντηση: Χαρίζω R2R

καλα πηγα δευτερη θεση !
συγχαρητηρια Γιωργο
Νικο το αξιζεις
καλη συνεχεια

Στέλλιο δεν έχεις χάσει το δικαίωμα των ζυγών μηνών να ξέρεις, αρκεί να είσαι καλός στο κουβάλημα (μιλάμε για πολλά κιλά ... :flipout:). Πέρα της πλάκας, μόλις επισκευαστεί είσαι καλεσμένος και εσύ (ο Γιώργος έχει ήδη την πρόσκληση μου) για την πρώτη επίσημη ακρόαση του!

Ευχαριστώ φίλτατε, θα μάθεις για την πορεία του, αυτό είναι δέσμευση. Καλά Χριστούγεννα!

καλα πηγα δευτερη θεση !
συγχαρητηρια Γιωργο
Νικο το αξιζεις
καλη συνεχεια

Αγαπητέ μου Στέλιο, συναισθηματικά μεγάλωσα στη Ρώμη που ξεχείλιζε απ'ομορφιά (τότε και τώρα), αλλά και όταν η τεχνολογία χτύπαγε κόκκινα ( Apollo 11) από δε το "Μάη '68" μερικά καρούμπαλα στο λούσιμο τα ψηλαφούσες ακόμα.
Με λίγα λόγια η Ομορφιά για μένα προέχει αλλά.... άνθρωπος είμαι συχώρα με.
ΥΓ. Βλέπω γράφεις για ταινίες και τέτοια, στο άβαταρ ο Μαρτσέλλο είναι;;

Αγαπητέ μου Στέλιο, συναισθηματικά μεγάλωσα στη Ρώμη που ξεχείλιζε απ'ομορφιά (τότε και τώρα), αλλά και όταν η τεχνολογία χτύπαγε κόκκινα ( Apollo 11) από δε το "Μάη '68" μερικά καρούμπαλα στο λούσιμο τα ψηλαφούσες ακόμα.

LA SAPIENZA?????

καλα πηγα δευτερη θεση !
συγχαρητηρια Γιωργο
Νικο το αξιζεις
καλη συνεχεια

Κοιτάζοντας την ουρά που έχει σχηματιστεί πίσω σου,δεν τα πήγες καθόλου άσχημα
:ernaehrung004:

LA SAPIENZA?????

Κοιτάζοντας την ουρά που έχει σχηματιστεί πίσω σου,δεν τα πήγες καθόλου άσχημα
:ernaehrung004:

LA SAPIENZA !!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χαρίζω R2R

Στέλλιο δεν έχεις χάσει το δικαίωμα των ζυγών μηνών να ξέρεις, αρκεί να είσαι καλός στο κουβάλημα (μιλάμε για πολλά κιλά ... :flipout:). Πέρα της πλάκας, μόλις επισκευαστεί είσαι καλεσμένος και εσύ (ο Γιώργος έχει ήδη την πρόσκληση μου) για την πρώτη επίσημη ακρόαση του!

tegonik σ ευχαριστω πολυ για την προσκληση με μεγαλη μου χαρα δεκτη

σε συγχωρω ...
αλλα μια που μιλαμε για ομορφιες Γιωργο εσυ εδειξες την εσωτερικη σου ομορφια σημερα
την εξωτερικη σου δεν την ξερω νασαι καλα
στο avatar ειναι ο Μαρτσελο !!

α και κατι αλλο η Ρωμη ειναι πανεμορφη και αγαπημενη
αλλα κι εγω μεγαλωσα στην ποιο ωραια συνοικια της Ελλαδος

εσυ τωρα να την βρεις .....

καλη χρονια σε ολους

Last edited: