Χαριζονται 13 τιτλοι LD

Υποθετω οτι θα τους δωσω στον πρωτο που απαντησε? Εκτος κι αν εχεις καπιους απο τους τιτλους οποτε τους παιρνει ο δευτερος?

Καλως, βλεπω οτι υπαρχει ενδιαφερον, θα περιμε νω μεχρι την Δευτερα 21/8 οπου πιθανον να υπαρξουν κι αλλοι ενδιαφερομενοι και θα κανω την κληρωση!

Η Δευτέρα 22 έφτασε, με τόσα δισκάκια πιθανά να μπορείς να τους κάνεις όλους ευτυχισμένους, εάν αναλάβει κάποιος να τους μοιράσει για να μη σε επιβαρύνουμε με κινήσεις/επισκέψεις :-)
Μπράβο για την κίνηση!

Κανενα προβλημα, αυτοι ειναι οι τιτλοι¨. Indepence Day, Godzilla, E.T., Forrest Gump, Magnificent Seven- Retuen of the Seven, The lost world,Mortal Combat, Twister, Eraser, Saving P.R., Eagles-Hell frezes over,Titanic, Congo.

Εαν καποιος εχει καποιον απο τους τιτλους (πολυ πιθανον) ασ τον παρει καπιος αλλος.

Kosh, μιας και εισαι ο μονος που ζητησε τιτλο LD, δεν τους παιρνεις ολους και να τους μοιρασεις ;

Φιλε avholic, περιττό να σου πως ότι ειμαι σχεδον σιγουρος ότι κανεις τους δεν εχει LD player.

Απλως ειπες την μαγικη λέξη: ''τσαμπα'' (καποιοι ειναι απλως εθισμενοι σε αυτην)

:p

Eπειδη εσυ ρε χαμενε αλλαζεις τις συσκευες στα τα πουκαμισα δεν σημαινει οτι και οι υπολοιποι πραττουμε ετσι :Banane0:
Εγω πχ για την ιστορια εχω ενα Pioneer s315 που δεν ηταν και το κορυφαιο τους αλλα ουτε και το bclass τους.

Αnyway συννενοηθηκα με τον Κωστα να βρεθουμε να μου τα δωσει (11 εμειναν απο τα 13) οποτε οποιος θελει να ερθει σε επαφη να τα μοιρασουμε.