Χαρίζονται 4 δορυφορικοί δέκτες+1 EΡΤ digital

Γιάννη,

Σε συγχαίρω, και πάλι, για την απόφασή σου να χαρίσεις αυτά τα μηχανήματα.
Έχω νιώσει και εγώ αυτό το συναίσθημα ικανοποίησης, αρκετές φορές, μέχρι σήμερα.

Ομολογώ, όμως, ότι δεν φανταζόμουν ότι θα περιλαμβανόμουν στους τυχερούς αυτής της δωρεάς.

Σ' ευχαριστώ πολύ,

Μάκης

Απάντηση: Re: Χαρίζονται 4 δορυφορικοί δέκτες+1 EΡΤ digital

Γιάννη ευχαριστώ.
Νομίζω ότι ο "ΕRT Digital" που κέρδισα είναι ο επίγειος OPENTEL 300 MPEG-2.
Αν είναι έτσι, επειδή αυτό που χρειάζομαι είναι δορυφορκός δέκτης, ας δοθεί σε κάποιο άλλο μέλος που τον χρειάζεται.
Και πάλι συγχαρητήρια.

Γιάννη μπράβο και από μένα για την κίνησή σου.
Αν και μόνο αν κανένα από τα μέλη που εκδήλωσαν ενδιαφέρον δεν θέλει τον OPENTEL 300 MPEG-2, θα με ενδιέφερε εφ'οσον μπορεί να αποσταλεί ταχυδρομικά με δικά μου έξοδα).
(παρότι βρίσκομαι Αττική το ψηφιακό δεν αναμένεται σύντομα στην περιοχή μου).
Ευχαριστώ.

Καλημέρα. Φίλε Πάνθηρα ο δέκτης δικός σου. ΡΜ για λεπτομέρειες.
Να πω και κάτι εδώ, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας και οικογενειακών υποχρεώσεων θα προτιμούσα οι παραλαβές να γίνουν από τον χώρο μου. Μπορώ να στείλω με ταχυδρομείο ή όποιον άλλο τρόπο οι κερδίσαντες εκτός Αττικής διαλέξουν αλλά για αυτούς εντός των τοιχών αυτό θα με φορτώσει πολύ. Ας κάνουν έναν κόπο να περάσουν να τα πούμε και από κοντά.
Φιλικά,
Γιάννης

Ευχαριστω πολυ Γιάννη!!! Σιγουρα θα πιασει τοπο! Τα υπολοιπα από κοντα!!! :)

Καλημερα φιλε Γιαννη και συγχαρητηρια για την κινηση σου! Περισσεψε καποιος δορυφορικος δεκτης?

Καλημέρα. Παρακαλώ όσους κέρδισαν να επικοινωνήσουν μαζί μου σχετικά με την παραλαβή. Διστυχώς η αποστολή με ΕΛΤΑ και χρέωση παραλήπτη γίνεται μόνο με την υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα άρα με κόστος που δεν ξέρω αν συμφέρει. Όσοι δεν μπορούν να το επιβαρυνθούν ας παραχωρήσουν την "τύχη" τους σε κάποιον άλλο φίλο ενδιαφερόμενο.
Φιλικά,
Γιάννης

Παρέλαβα χθες (17.3.12) τον Samsung DSR 9500 και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Γιάννη προσωπικά.
Τον ευχαριστώ και δημόσια αφενός για το συγκεκριμένο δέκτη (δεν τον λειτούργησα ακόμη) αφετέρου για την απόφασή του να προσφέρει.

Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου για τα καλά του λόγια και να πω στους υπόλοιπους τυχερούς να κάνουν λίγο υπομονή αλλά και να προσπαθήσουν να πάρουν το δώρο τους από τον χώρο μου. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο αυτή την περίοδο να ασχοληθώ με πακετάρισμα και ταχυδρομείο. Θα το κάνω για τους εκτός Αττικής αλλά για αυτούς κοντά μου ας κάνουν μια "θυσία" να έλθουν για παραλαβή. Αν πάλι δεν μπορούν ας παραχωρήσουν την "τύχη" τους σε άλλον.
Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.
Φιλικά,
Γιάννης

Αν και καθυστερημένος :damnyou: και επειδή βλέπω την αγγελία ακόμα ανοιχτή, μήπως παίζει ακόμα κανείς επίγειος ψηφιακός;
Αν ναι, μπορώ να παραλάβω απ'τον χώρο σου άμεσα.
Ευχαριστώ και, σε κάθε περίπτωση, συγχαρητήρια.

(τα σπόρια θέλουν οπωσδήποτε το nickelodeon της ΕΡΤ)

το nickelodeon δεν ειναι της ΕΡΤ

πλεον με αυτον το δεκτη θα μπορεις να δεις DW BBC world ΡΙΚ και Βουλη καθως και να ακουσεις ολα τα ραδιοφωνα της ερτ

Σημερα παρελαβα τον Starsat SR-X3100 και ευχαριστω πολύ τον Γιαννη για την υπομονη του! Χαρηκα για την γνωριμια και θα τα ξαναπουμε!