Χαρίζονται χαριτωμένα κουταβάκια και γατάκια/ κουβεντουλα

Re: Χαρίζονται χαριτωμένα κουταβάκια και γατάκια...

Είναι εξαιρετικά σπάνια η περίπτωση να σε δαγκώσει στα καλά καθούμενα ένας σκύλος.

Συνήθως φωνάζει γιατί απειλείται.

Είναι τόσο σπάνια η περίπτωση, όσο και να σου επιτεθεί...άνθρωπος...-bye-

Λαθος,οι ανθρωποι μπορει να σου επιτεθουν πιο ευκολα,δεν ειναι και τοσο σπανιο!:D

Απλά πράγματα, ο σκύλος και ειδικά οι αρσενικοί θέλουν να είναι αρχηγοί της αγέλης....

Αν δε υποψιαστούν ότι φοβάσαι, το έγραψε και ο jim πιο πάνω, τότε θα σου πουλήσουν μαγκιά.
Τη λύση την έγραψε ο send, επίμονο κοίταγμα στα μάτια του σκύλου, όποιος κοιτάξει πρώτος αλλού δέχεται ότι είναι δεύτερος. Επιμονή λοιπόν στο κοίταγμα του σκύλου στα μάτια για να χαμηλώσει το κεφάλι και να πάρει το δρόμο του.....

Το θέμα είναι να του δείξεις ποιος είναι ο αρχηγός....

Απλά πράγματα, ο σκύλος και ειδικά οι αρσενικοί θέλουν να είναι αρχηγοί της αγέλης....

Αν δε υποψιαστούν ότι φοβάσαι, το έγραψε και ο jim πιο πάνω, τότε θα σου πουλήσουν μαγκιά.
Τη λύση την έγραψε ο send, επίμονο κοίταγμα στα μάτια του σκύλου, όποιος κοιτάξει πρώτος αλλού δέχεται ότι είναι δεύτερος. Επιμονή λοιπόν στο κοίταγμα του σκύλου στα μάτια για να χαμηλώσει το κεφάλι και να πάρει το δρόμο του.....

Το θέμα είναι να του δείξεις ποιος είναι ο αρχηγός....

Ειναι και να σου βγαινει.Αν σου βγει καλα το κοιταγμα,ο σκυλος φευγει συνηθως οπως λες.

Αν ειναι ομως παραπανω απο ενα?Η λυση ειναι πιστευω να εχεις κατι σα μικρο φλογοβολο,ωστε να δουν φωτια και να γινουν λουηδες.

Και παραπάνω από ένα αν είναι φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είναι ο αρχηγός της αγέλης και πάει πάντα πρώτος, οπότε επικεντρώνεσαι μόνον σε αυτόν.....

Και παραπάνω από ένα αν είναι φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είναι ο αρχηγός της αγέλης και πάει πάντα πρώτος, οπότε επικεντρώνεσαι μόνον σε αυτόν.....

Μαλιστα...Καταλαβαινω.Ελπιζω απλα να μη μου τυχαινουν συχνα τετοια περιστατικα.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων η πλήρης αδιαφορία φέρνει καλά αποτελέσματα....

Ναι αυτη τη μεθοδο ακολουθω και εγω και δεν ειχα καποιο ιδιατερο προβλημα μεχρι τωρα.(μεσα μου βεβαια συνηθως δεν αδιαφορω πραγματικα...)Απλα περπαταω ηρεμα σαν να μην εγινε τιποτα και στο τελος σταματανε και φευγουν.

Όπως λες κι εσύ Γιάννη είναι ψυχολογικό μερικές φορές το θέμα. Εσύ ο ίδιος που είσαι άνθρωπος κι έχεις λογική, δεν μπορεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου κάποιες φορές, φαντάσου ένα ζώο που δρα καθαρά από ένστικτο.

Θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις να περιορίσεις το φόβο σου κάθε φορά που βλέπεις ένα ζωάκι το βράδυ..απλά προχώρα σαν να μην υπάρχει.

Είμαι σίγουρη δε θα σε ξαναπειράξει κανένα αδέσποτο ζωάκι.-bye-

Οταν Στεφανια στην προηγουμενη γειτονια της κοπελιας υπηρχε αδεσποτο ροτβαιλερ και στη γειτονια ενος φιλου παλια αδεσποτο ντοπερμαν,τοτε δεν τα λες "ζωακια" αυτα.

Τελος παντων,εγω εννοειται οτι προσπαθω να περιορισω το φοβο μου με το να μη δινω σημασια.Ενταξει με μενα.Τα παιδια μου αυριο?Το ξερεις οτι εχουν επιτεθει σε μικρα παιδια?

Δεν ειναι απλα τα πραματα.Εδω στην Ελλαδα λεμε ολοι "ελα μωρε δεν εγινε και τιποτα..."για πολλα πραματα και κοιτα πως εχει καταντησει ο κοσμος.

Ο καθενας οπου θελει πεταει σκουπιδια,οπως να'ναι οδηγαει,οτι γουσταρει κανει,οπως θελει φερεται.

Βρε Γιάννη δε διαφωνώ με αυτά που λες...οκ δεν είναι ζωάκια,είναι ζώα..

Επί της ουσίας, κι εμένα μου είχαν επιτεθεί όταν ήμουν τεσσάρων και δεκαπέντε...και τι με αυτό?? Το άφησα να με στιγματίσει όλη μου τη ζωή?? Όχι,προχώρησα, τα αγάπησα κι έμαθα πως πρέπει να τους φέρομαι...

Ασε που όταν ήμουν μικρή περισσότερο ανώμαλους -που με παρενοχλούσαν- συναντούσα στο δρόμο μου παρά ζωάκια να μου επιτίθενται.....

Αν ειναι ομως παραπανω απο ενα?Η λυση ειναι πιστευω να εχεις κατι σα μικρο φλογοβολο,ωστε να δουν φωτια και να γινουν λουηδες.

Κοιτά, αν επιμείνουν μπορείς να τους ρίξεις μια χειροβομβίδα.........

Κοιτά, αν επιμείνουν μπορείς να τους ρίξεις μια χειροβομβίδα.........

Έλεος!!!:viking::fight::rifle:
Άντρες είστε αν δεν μπορείτε να επιβληθήτε -χωρίς βία- σε έναν σκύλο τότε....

Φλογοβολο βρε εννοουσα κατι που ειναι σαν αναπτηρας καπως(βασικα αναπτηρας ειναι)Τι χειροβομβιδες...:D

Στεφανια μα ειδες,τι σοι αντρας ειμαι αν φοβαμαι το βραδυ σε ερημια αδεσποτα σκυλια,ε?
Καμια φορα και οι αντρες εχουν αδυναμιες,αλλα πολλοι δεν τις δειχνουν να θυμασαι.

Μη μου ξαναμιλησεις ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος!Τελειωσε!:mad:

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!!!!:D:D:D (Καλα αυτο το thread ξεφυγε εντελως!)

Μας επαναφέρω στην τάξη λέγοντας ότι ο Διαγωνισμός Ζώων πήγε περίφημα και οι νικήτες απολαμβάνουν τώρα τα βραβεία τους.:BDGBGDB55::firstprize:

θελουμε φωτο

θελουμε φωτο

attachment.php

Attachments

• SamUgliestDogLulu_sm.jpg
    SamUgliestDogLulu_sm.jpg
    51.1 KB · Views: 35
Απάντηση: Χαρίζονται χαριτωμένα κουταβάκια και γατάκια...

:flipout::flipout::flipout:

Έγραψες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε