Χαρίζονται διάφορα είδη (tv, mini hifi, εξοπλισμός μωρού, τεύχη ΗΧΟΥ, κλπ. )

Με ενδιαφέρει το video Samsung. Είναι για καλό σκοπό (ψυχικό σε ανύμπορο άτομο) Διστυχώς αυτή την εποχή δεν έχει πέσει στα χέρια μου κάποιο καλό κομμάτι...
Ευχαριστώ και μπράβο για την κίνηση.
Φιλικά,
Γιάννης

... λοιπόν παίδες έχουμε συνολικά (από ποστς και ΠΜς):

5 μέλη για το βίντεο samsung ... έχω δώσει τους τυχαίους αριθμούς (εννοείται όχι με την σειρά που εκδηλώθηκε ενδιαφέρον : 5, 8, 45, 345, 1236)

3 μέλη για το Κοss : 23, 46, 132

4 μέλη για τα παιδικά : 9, 17, 467, 897

3 μέλη για την Σόνυ : 21, 56, 79

τα Blue sky (αποφάσισα να δώσω δύο), πάνε ένα στον φιλαράκο μου τον Μήτσο και ένα στον Γιάννη Κυριακού

Οι ΗΧΟΙ μέχρι το 2001 θα δοθούν στο μέλος summit 1, από κει μέχρι το 2008 στο μέλος lynyrd1 ενώ τα ξενόγλωσσα στο μέλος micplat ....

παρακαλώ όποιος συμφορουμίτης παρακολουθεί το νήμα, να διαλέξει ανά κατηγορία έναν τυχαίο αριθμό.... ευχαριστώ ....

Αν και είμαι ενδιαφερόμενος, νομίζω ότι μπορώ να διαλέξω αφού, πολύ σωστά πράττων, ο Δημοκηδής "ανακάτεψε την τράπουλα".

Για το video, το 8
Για το koss, το 467
Για τα παιδικά, το 9
Για τη Σόνυ, το 79

ΟΥΦ ... τελειωσα ...

λοιπόν υποθέτοντας ότι στο koss εννοούσες 46 και όχι 467, έχουμε :

τηλεόραση Σόνυ : στο μέλος Koukoulis

βίντεο samsung : στο μέλος Κωνσταντίνος Μπουρλιάσκος

μίνι συστηματάκι Koss : στο μέλος tyler durden

παιδικά : στο μέλος Νάσος Αγραφιώτης

στα υπόλοιπα παιδιά θέλω να ευχηθώ καλύτερη τύχη κάποια άλλη φορά ...

για τα περιοδικά και τα blue sky, ισχύουν τα του προ-παραπάνω μηνύματος ...

παιδιά παρακαλώ όσους κληρώθηκαν να σου στείλουν με ΠΜ στοιχεία επικοινωνίας για να κανονίσουμε τις παραδόσεις ...

σας ευχαριστώ όλους ...

Re: Απάντηση: Χαρίζονται διάφορα είδη (tv, mini hifi, εξοπλισμός μωρού, τεύχη ΗΧΟΥ, κ

Τα περιοδικά Stereophile.Ευχαριστώ

ΔΗΜΟΚΗΔΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΕΟΔΩΡΙΑ!!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΑΘΗΝΑ!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!ΝΑ'ΣΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τα τεύχη του ήχου!! Δυστυχώς δεν είχαμε πολύ χρόνο να τα πούμε ίσως καποια στιγμή μελοντικά! -bye-

και εγω ευχαριστω παρα πολυ για τα υπολοιπα τευχη του ηχου!!!ελπιζω να τα πουμε απο κοντα!!!!