Χαρίζονται διάφορα

jpaudio

AVClub Enthusiast
19 June 2006
765
Μεσσόγεια
Καλημέρα σε όλους. Για να μην καταλήξουν στην ανακύκλωση χαρίζονται δύο ψηφιακοί δορυφορικοί δέκτες, ένας ΝΟΒΑ γαι πολλά δωμάτια (δεν έχει σκληρό δίσκο μέσα), ένα σταθεροποιημένο τροφοδοτικό 12 VDC 10Α και διάφορα βιβλία αντιστοιχειών ημιαγωγών (ECA, κουκουβάγια) περασμένων χρόνων. Παραλαβή από τον χώρο μου, Μεσσόγεια μεριά ή με αποστολή αν το κόστος της πληρωθεί από τον παραλήπτη.
Φιλικά,
Γιάννης

Last edited:
Ενδιαφέρομαι για ψηφιακό δορυφορικό δέκτη. Αν επιτρέπεται τι μοντέλα;

Ο nova που λες φαντάζομαι είναι ο παλιός και όχι ο hd ε? αν ήταν ο δεύτερος (που σιγά μην είναι) θα ήταν συμβατός με αυτόν που έχω για multiview γιαυτό ρωτάω :)

Γιάννη έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον δίπλα για το σταθεροποιημένο τροφοδοτικό 12 VDC 10Α.

Ο nova που λες φαντάζομαι είναι ο παλιός και όχι ο hd ε? αν ήταν ο δεύτερος (που σιγά μην είναι) θα ήταν συμβατός με αυτόν που έχω για multiview γιαυτό ρωτάω :)
Όχι, δεν είναι HD. Τον έδινε η ακατανόμαστη για Multi View εγκαταστάσεις και δυνατότητα PVR.
Γιάννης

Επειδή εγώ δεν το θέλω για κάποια εξειδικευμένη εφαρμογή (μου κάνει και ένα switching) και βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλα μέλη που μάλλον το χρειάζονται περισσότερο, αποσύρω την υποψηφιότητά μου.

Ενδιαφέρομαι για ψηφιακό δορυφορικό δέκτη. Αν επιτρέπεται τι μοντέλα;
Καλημέρα. Οι δέκτες είναι STARSAT. Η προσφορά θα τρέξει μέχρι την Τετάρτη. Μια διευκρίνηση-παράκληση: Προτιμώ να παραληφθούν όλα από το σπίτι μου, δεν μου είναι εύκολο αυτό το διάστημα λόγω φόρτου εργασίας να τρέχω στο Ταχυδρομείο ή σε Courier.
Φιλικά,
Γιάννης

Καλημέρα.
Προς ο παρόν:
1. aikon, για έναν δορυφορικό δέκτη
2. giavra, για το τροφοδοτικό
Για τα υπόλοιπα κανείς;
Γιάννης

Zητώ συγνώμη, αποσύρω το ενδιαφέρον καθώς βρήκα δέκτη από φίλο.

Καλησπέρα θα με ενδιέφεραν οι δορυφορικοί δέκτες, αν δεν τους ζητήσει κάποιος άλλος.

Ενημέρωσε με, με πμ.

Ευχαριστώ
Λευτέρης

Καλημέρα. Μετά από μια μίνι κλήρωση το τροφοδοτικό πηγαίνει στον giavra. Οι δέκτες ένας στον terryman και ένας σε διπλανό forum.
Επικοινωνήστε μαζί μου για λεπτομέρειες παραλαβής.
Τα υπόλοιπα δεν ξέρω τι να τα κάνω, δεν τα χαλαλίζω στην ανακύκλωση! Κάποτε είχα δώσει χρήματα για αυτά τα οποία δεν θέλω να πάρω πίσω, αλλά βιβλία που θα μπρορούσαν να βοηθήσουν να πάνε για πολτό;
Φιλικά,
Γιάννης

Καλημέρα. Μετά από μια μίνι κλήρωση το τροφοδοτικό πηγαίνει στον giavra. Οι δέκτες ένας στον terryman και ένας σε διπλανό forum.
Επικοινωνήστε μαζί μου για λεπτομέρειες παραλαβής.
Τα υπόλοιπα δεν ξέρω τι να τα κάνω, δεν τα χαλαλίζω στην ανακύκλωση! Κάποτε είχα δώσει χρήματα για αυτά τα οποία δεν θέλω να πάρω πίσω, αλλά βιβλία που θα μπρορούσαν να βοηθήσουν να πάνε για πολτό;
Φιλικά,
Γιάννης

Ευχαριστω για την προσφορα σου, σου εχω ηδη στειλει 2 πμ ομως δεν εχω λαβει απάντηση ακομη.

Ευχαριστούμε Γιάννη!

Για τα βιβλία, μήπως να ρωτήσεις σε κάποια βιβλιοθήκη αν τα θέλουν ;

Δεν την έχω σκεφτεί αυτή την περίπτωση. Οι βιβλιοθήκες στην περιοχή μου μάλον δεν θα καταλάβουν τι είναι αυτά τα βιβλία και σίγουρα κανένας δεν θα τα αναζητήσει εκεί οπότε θα πάνε χαμένα. Αναμένω κάποιον που θα τα ήθελε...
Φιλικά,
Γιάννης

Παρέλαβα κι εγώ και ευχαριστώ και από εδώ τον Γιάννη. Ελπίζω να βρεις άκρη και με τα βιβλία.