ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Χαρίζονται διαφορά

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

gadgetakios

New member
10 September 2023
17
Επειδή αδειάζω χώρο βάζω να δωσω κάποια πράγματα αν ενδιαφέρεστε
Θα βάλω δύο φωτο με τα πράγματα
Όλα λειτουργούσα κανονικά αν τώρα κάτι δεν λειτουργεί (δεν το πιστεύω) τι να πω .
1.το vr ειναι για samsung s7 δεν ξέρω αν κάνει σε άλλο
2.το usb to lan δεν ξέρω αν παίζει σε νέα λειτουργικά έπαιζε σε windows xp και 7 έβαζες πάνω ένα στιχάκι η ενα δίσκο και το έβλεπε όλο το δίκτυο
3.το docking station είναι για samsung note 8
4.ο εκτυπωτής είναι πολύ καλός αλλά θέλει μια δουλειά από οποιον το πάρει να καθαρίσει τα σωληνάκια υπαρχει βιντεο στο νέτ και λογικα παιζει μπομπα είναι με μεγάλα μελανια οικονομικός και καλό μοντέλο κοστίζε 450ευρω όταν βγήκε .τυπωνει αλλα οχι σωστα .
Όλα με συνάντηση σε αγιους αναργυρους η καματερο η κεντρο Αθήνας πλατεία κοραη οποίος θέλει στέλνει πμ

Attachments

• 20250228_175846.jpg
    20250228_175846.jpg
    1 MB · Views: 77
  • 20250228_175858.jpg
    20250228_175858.jpg
    4.1 MB · Views: 80

gadgetakios

New member
10 September 2023
17
Μιλάμε για αυτό amilo μπορείς στις περιοχές που είπα αν ναι στείλε πμ το usb 3 για το κουτί μάλλον το πρόλαβε ένας άλλος οπότε μένουμε σε αναμονή γιαυτα και υπάρχουν τα υπόλοιπα

Amilo

Senior Member
20 March 2011
344
Επειδή αδειάζω χώρο βάζω να δωσω κάποια πράγματα αν ενδιαφέρεστε
Θα βάλω δύο φωτο με τα πράγματα
Όλα λειτουργούσα κανονικά αν τώρα κάτι δεν λειτουργεί (δεν το πιστεύω) τι να πω .
1.το vr ειναι για samsung s7 δεν ξέρω αν κάνει σε άλλο
2.το usb to lan δεν ξέρω αν παίζει σε νέα λειτουργικά έπαιζε σε windows xp και 7 έβαζες πάνω ένα στιχάκι η ενα δίσκο και το έβλεπε όλο το δίκτυο
3.το docking station είναι για samsung note 8
4.ο εκτυπωτής είναι πολύ καλός αλλά θέλει μια δουλειά από οποιον το πάρει να καθαρίσει τα σωληνάκια υπαρχει βιντεο στο νέτ και λογικα παιζει μπομπα είναι με μεγάλα μελανια οικονομικός και καλό μοντέλο κοστίζε 450ευρω όταν βγήκε .τυπωνει αλλα οχι σωστα .
Όλα με συνάντηση σε αγιους αναργυρους η καματερο η κεντρο Αθήνας πλατεία κοραη οποίος θέλει στέλνει πμ
Παρέλαβα το usb to lan και ευχαριστώ των gadgetakios.

gadgetakios

New member
10 September 2023
17
Ο εκτυπωτής τελικά θα δοθεί σε φίλο εκτος του φόρουμ εδω .σορρυ αλλα μιας και κανεος δεν είχε εκδηλώσει ενδιαφερον μικρό το κακό

gadgetakios

New member
10 September 2023
17
Lobo10 για τα samsung
Το φαξ στο georgios65

Οπότε λογικά τέλος περιμένω να τα δώσω και ενημερώνω

gadgetakios

New member
10 September 2023
17
Έμεινε τελικά το usb c docking station το ε7χα δουλέψει με sqmsung note 8 δεν ξέρω αμ κάνει για άλλο μοντέλο. Αν το θέλει κανείς μου λέει