Χαρίζονται όλα τα τεύχη του HiTech

jpaudio

AVClub Enthusiast
19 June 2006
765
Μεσσόγεια
Ίσως να κάνω και βλακεία (μετά από χρόνια να έχουν συλλεκτική αξία) αλλά δεν μπορώ να τα αποθηκεύσω άλλο...
Πριν καταλήξουν λοιπόν στην ανακύκλωση, χαρίζονται όλα τα τεύχη του HiTech για όποιον ή όποια θέλει να ξαδιαβάσει για την αιχμή της τεχνολογίας εικόνας και ήχου των περασμενων χρόνων.
Λόγω βάρους και όγκου η επί τόπου παραλαβή είναι ο μόνος τρόπος.
Επικοινωνία με ΡΜ ώς συνήθως.
Θα είναι διαθέσιμα μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο οπότε αν υπάρχει ενδιαφέρον, βιαστείτε, ο πρώτος που θα έλθει θα τα πάρει κιόλας.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Φιλικά,
Γιάννης

Τα θέλω. Και όπως είχα κάνει και πριν 4-5 χρόνια, τα διπλά (αυτά που ήδη έχω) θα χαριστούν σε άλλον μέσω αυτού του φόρουμ.
Ελπίζω να τα πάρω.

Καλησπερα, δεν ενδιαφερομαι για τα περιοδικα , αλλα θελω μια μικρη χαρη αν ειναι ευκολο.
Στο ετος 2006 αν θυμαμαι καλα σε καποιο απο τα τευχη ανεμεσα σε Ιανουαριο και Ιουνιο, πριν το mundial δηλαδη,
ειχε ενα τεστ για plasma και εβγαζε κορυφαια μια panasonic viera H-42PV60E

Αν ειναι ευκολο θελω αυτο το αρθρο μια φωτογραφια ή μια φωτοτυπία, ή αν υπαρχει το τευχος ολοκληρο(αν υπαρχει διπλο βεβαια)

Ο λογος που το θελω , ειναι για να θυμαμαι και να γελαω, γιατι η τηλεοραση αυτη, μου κρατησε 4 χρονια αν θυμαμαι καλα, με χρηση 2-3 ωρες την εβδομαδα :P

μ ενδιαφερουν και εμενα αλλα αν δεν γινει κληρωση και προηγειται ο gk23
μου δινει οσα δεν χρειαζεται
ευχαριστω

Καλημέρα. Λόγω προτεραιότητας, τα δικαιούνται ο gk23. Του έχω στείλει ΡΜ για να συναντηθούμε. Θα χαριστούν και άλλα διάφορα αντικείμενα και μηχανήματα, stay tuned.
Φιλικά,
Γιάννης

Ειχαν και υπεροχα CD τα hitech, και reviews για γηινα μηχανηματα.
Πολυ ευχάριστο περιοδικο. Τα συγχαρητηρια μου στον παραληπτη
και την συμπαθεια μου στον δωριζοντα που τα αποχωριζεται.

αληθεια μηπως θημαται κανεις ποτε σταματησε το περιοδικο να βγαινει ? οπος και τοχος και το ραμ απο τοτε ηταν η αρχη της κρησης .

Απάντηση: Re: Χαρίζονται όλα τα τεύχη του HiTech

αληθεια μηπως θημαται κανεις ποτε σταματησε το περιοδικο να βγαινει ? οπος και τοχος και το ραμ απο τοτε ηταν η αρχη της κρησης .

Ram.
, η πρωτη βιβλος μου για τα της πληροφορικης.