Χαρίζονται pcmcia κάρτες usb 2 και wifi

unforgiven

Senior Member
26 April 2007
354
Χαρίζονται οι εξής κάρτες pcmcia:
- Linksys wifi 802.11g
- Gigabyte wifi 802.11g
- Adaptec με 2 usb 2

Παραλαβή από Χαλάνδρι. Αν υπάρχουν πάνω από ένας ενδιαφερόμενοι, θα γίνει κλήρωση Σάββατο βράδυ.

Χαρίζονται οι εξής κάρτες pcmcia:
- Linksys wifi 802.11g
- Gigabyte wifi 802.11g
- Adaptec με 2 usb 2

Παραλαβή από Χαλάνδρι. Αν υπάρχουν πάνω από ένας ενδιαφερόμενοι, θα γίνει κλήρωση Σάββατο βράδυ.

Βάζω υποψηφιότητα για μια wifi καρτούλα (κατά προτίμηση Linksys). Φαντάζομαι είναι της ίδιας εποχής με το Thinkpad μου που δεν έχει wifi.

Φιλικά

Ynns1

Βάζω υποψηφιότητα για μια wifi καρτούλα (κατά προτίμηση Linksys). Φαντάζομαι είναι της ίδιας εποχής με το Thinkpad μου που δεν έχει wifi.

Φιλικά

Ynns1

Παρελήφθησαν. Ευχαριστώ πολύ.

Ynns1

Re: Απάντηση: Χαρίζονται pcmcia κάρτες usb 2 και wifi

Αν και μόνο μπορεί να γίνει να γίνει αποστολή με απλό ταχυδρομείο, θα με ενδιέφερε. Σε ευχαριστώ.
Οπως συμφώνησα και με τον unforgiven, την επόμενη εβδομάδα που θα ξεδιαλύνω τι θα κρατήσω, θα βγάλω την μία κάρτα στο www.xariseto.gr.
Θα σε ειδοποιήσω εδώ για να μπεις και να την ζητήσεις αν θες.

Φιλικά

Ynns1

Επειδή δεν υπήρχε κίνηση, έδωσα τις κάρτες στον μοναδικό ενδιαφερόμενο, με την προυποθεση η μια που θα του περισσέψει να την χαρίσει.
Pink Panther, κανονίστε τα με τον Ynns1 αν ενδιαφέρεσαι ακόμα.
Η αγγελία μπορεί να κλείσει! :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χαρίζονται pcmcia κάρτες usb 2 και wifi

Παρέλαβα σήμερα την Gigabyte που μου απέστειλε ο ynns1. Ευχαριστώ τόσο τον ynns1 που μπήκε στον κόπο να μου προωθήσει την κάρτα, όσο και τον unforgiven που την πρωτοδώρισε.