Χαρίζονται προσφορές από το περιοδικό hitech

Status
Not open for further replies.

jpaudio

AVClub Enthusiast
19 June 2006
765
Μεσσόγεια
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους. Χαρίζονται δύο συλογές Herbert Von Karajan (DVD) και ένα εγκυκλοπαιδικό λεξικό για την Κλασική Μουσική (11 μικροί τόμοι) που δόθηκαν με το περιοδικό hitech. Επικοινωνία με ΡΜ για τις λεπτομέρειες
Φιλικά,
Γιάννης

Γιάννη αν - και μόνο άν - πάνε για ανακύκλωση τότε να τα πάρω εγώ.
Αν όμως ενδιαφερθεί μέλος πάω πάσο...

καλημερα φιλε γιαννη και χρονια πολλα για αυριο επισης!!!

αν υπαρχουν διαθεσιμα θα τα ηθελα εγω. Η μαλλον η ψωναρα η αδελφη μου με τα 17 πτυχια πιανου......-bye--bye--bye-

Να σαι καλα καλη συνεχεια σε ολους!!!

Και μενα θα με ενδιεφεραν οι τομοι κλασσικης μουσικης

Φίλε Αλέφαντε:

Πρός αποφυγή τυχόν παρεξήγησης (τώρα που το βλέπω...) του αστείου με το τηλέφωνο:blush:

Εννοούσα για να της πώ ότι την είπες "ψωνάρα"!
-bye-

Τελευταία υπενθύμηση. Ο φίλος Αλέφαντος δεν έχει εμφανιστεί οπότε αύριο ο επόμενος...
Επικοινωνία με ΡΜ όπως πάντα.
Φιλικά,
Γιάννης

Aν τελικά μείνουν τα DVD τα παίρνω εγώ. (Για τα βιβλία έχει εκφράσει ενδιαφέρον άλλος...)

Φίλε Αλέφαντε:

Πρός αποφυγή τυχόν παρεξήγησης (τώρα που το βλέπω...) του αστείου με το τηλέφωνο:blush:

Εννοούσα για να της πώ ότι την είπες "ψωνάρα"!
-bye-

σορρυ παιδια αλλα ειχα φυγει με αδεια και προσβαση στο ιντερνετ δεν ειχα....

στη προκειμενη περιπτωση παντως η λυση του τηλεφωνου δε βοηθα γιατι ειναι αντιοικοκονομικη η αδελφη μου... μενει απτην αλλη μερια του ατλαντικου οποτε δε συμφερει χιχιχιιιι-bye--bye-

Γιαννη να σε καλα και παλι σε υπερευχαριστω. Οτι βρω κ γω απτη μερια μου στο στελνω παντως.

Καλη συνεχεια σε ολους κ καλη χρονια και παλι!!!

Kαλημερα καλημερα !!! Σημερα με ειδοποιησαν οτι εφτασε το πακετο!! Γιαννη 1000 ευχαριστω και παλι!!!

Καλη συνεχεια σε ολους!!!-bye-

Status
Not open for further replies.