ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ

Οι τυχεροί θα κάνουν λίγο υπομονή για να συνεννοηθούμε, αυτές τις ημέρες αλλάζω έδρα και έχει πέσει μετακόμιση !!

Ευχαριστώ..

Με την ησυχία σου, γιατί και εδώ έχει πέσει τόση δουλειά που ούτε τηλέφωνο δεν προλαβαίνω να πάρω και το είχα άγχος!

Μωβ μητρική ECS...τι μου θυμησες τωρα....:)

Αμέτρητα βράδια δίπλα στο τζάκι με ένα ουίσκι στο χέρι και Sinatra στο γραμμόφωνο ??? :BDGBGDB55:

Παρακαλούνται οι hercoulis, koloko, music_1896 και terryman να μου στείλουν στοιχεία για τις αποστολές της κλήρωσης.

Όποιος είναι από Αθήνα να με καλέσει στο 210 6898424 για να συνεννοηθούμε για την παραλαβή.

Ευχαριστώ..

Re: Απάντηση: ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ

Μπράβο στους τυχερούς,

Πάμε για τα επόμενα της αποθήκης Αντώνη...... :D

Ετοιμαστείτε για νέο χάρισμα μέσα στο Σ/Κ....

η Club 3D G-Force 6600 GT ελευθερώθηκε από τον koloko ο οποίος είναι πλέον ένας ευτυχής χαζομπαμπάς και φυσικά το παιδί είναι αυτό που μονοπωλεί την οικογένεια πλέον !!!

Να σας ζήσει, γερό και τυχερό να είναι !!! :party:

Η κλήρωση για την Club 3D G-Force 6600 GT θα ξαναγίνει Κυριακή βράδυ οπότε δηλώστε ποιοι την θέλετε μέχρι και την Κυριακή το απόγευμα.

Re: Απάντηση: ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ

βαλτε με κι εμενα αν θελετε στην κληρωση για την καρτα agp θα μου ηταν πολυ χρησιμη, σας ευχαριστω !

Αντώνη αν κάνει για την μητρική που μου έδωσες, βάλε με και εμένα στην κλήρωση. Ευχαριστώ :)

Club 3D G-Force 6600 GT

stonecityboys
svellinis
LLLEFTERIS
terryman
sarpeta (θα μας ήταν και εμάς χρήσιμο με τις όποιες γνώσεις σου αν θέλεις να παίρνεις πιο ενεργά μέρος στο φόρουμ, κανονικά με ένα ποστ δεν θα έπρεπε να σε συμπεριλάβω στην κλήρωση.. ενεργοποιήσου λοιπόν..:antlers:

Η κλήρωση έγινε δια βοής από το άλλο δωμάτιο !!!! ( μου φώναξε αριθμό η γυναίκα...:D)

Ο τυχερός είναι ο LLLEFTERIS :smash::ernaehrung004:

Περιστεριώτη με pm κανονίζουμε τα της παράδοσης παραλαβής !!!

Οι υπόλοιποι να είναι όλοι καλά..

Ακολουθεί νέα κλήρωση για τους φίλους των δορυφορικών...

Παρακαλώ να κλείσει το νήμα..