Χαρίζονται

Status
Not open for further replies.

Γιώργος(MAC)

Senior Member
28 December 2007
521
Πολλά DVD ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΣΈΤΕΣ τα περισσότερα απο περιοδικά.
Πολλά τεύχη του Ηιτech του Ηχου και διαφόρων άλλων περιοδικών ήχου του Ελληνικού και ξένου τύπου.
Παρακαλώ την άμεση ανταπόκρισή σας πριν τα στείλω ανακύκλωση.
τηλ. 6977-347611

θα ηθελα τα dvd .Αλλα δεν ειμαι Αθηνα.Αν θα μπορουσατε να τα στειλετε με ενα απλο δεμα η με το κτελ...και φυσικα τα οποια εξοδα δικα μου.

δεν εχω προβλημα αν ειμαστε ολοι κοντα να τα παρουμε απο τον φιλο και μετα τα μοιραζομαστε
εγω ειμαι πειραια

Οποιος μπορεί και εφόσον συνενοηθεί με τους υπόλοιπους, ας έρθει να τα πάρει.
Φυσικά θα χρειαστεί αυτοκίνητο με αρκετό χώρο.

Δεν βλέπω άμεση ανταπόκριση.
Μέχρι αύριο Πέμπτη 10/12 το απόγευμα θα παρακαλούσα όποιον ενδιαφέρεται να έρθει για την παραλαβή όλων γιατί λόγω χώρου θα τα ανακυκλώσω και μετά τα βρίσκεται.
Ευχαριστώ

θα ηθελα τα dvd .Αλλα δεν ειμαι Αθηνα.Αν θα μπορουσατε να τα στειλετε με ενα απλο δεμα η με το κτελ...και φυσικα τα οποια εξοδα δικα μου.
Φίλε Croft μιλάμε για πολλά DVD που πιάνουν αρκετό χώρο γιατί τα περισσότερα είναι σε κανονικές συσκευασίες.

Φίλε Croft μιλάμε για πολλά DVD που πιάνουν αρκετό χώρο γιατί τα περισσότερα είναι σε κανονικές συσκευασίες.

Νομιζα οτι θα ηταν σε φακελακια , λογικο τοτε να αποχωρησουμε οι εκτος εδρας..:D

thanx για την απαντηση. -bye-

Θα με ενδιέφεραν κάποια DVD κυρίως πιό παλιές ταινίες.
Δεν ξέρω όμως τι χαρίζει ο Γιώργος.
Αν θέλετε πάω εγώ που είμαι πιό κοντά και τα παίρνω όλα και μετά σας κάνω ένα κατάλογο να διαλέξετε (να κρατήσω όμως κάποια κι εγώ...). Έχω χώρο και μάλλον έχω και κάποιο χρόνο διαθέσιμο...
-bye-

Για αύριο λόγω του ότι θα φύγω εκτός Αθηνών, δεν μπορώ να υποσχεθώ.
Σήμερα αν μπορεί κάποιος, όμως δεν είναι μόνο τα DVD, είναι και άλλα πράγματα. 2102712030 Περιμένω.

Λοιπόν μπορώ να περάσω σήμερα μετά τη δουλειά (δηλ. μετά τις 6:30μμ) με το αυτοκίνητο να τα πάρω.

Γιώργο να σε πάρω τηλ. κατά τις 6μμ;

Αν θέλεις στείλε μου τη διεύθυνση με πμ να τη βρώ στο χάρτη...

Last edited:
Ο Messenger έκανε την παραλαβή όλων, οπότε όποιος ενδιαφέρεται, ας επικοινωνήσει μαζί του.

Status
Not open for further replies.