Charlie Hunter Trio στο Half Note

Γιώργος Κουν.

Supreme Member
19 June 2006
8,109
Αιγάλεω
Είδα μόλις σήμερα, εντελώς τυχαία, την καταχώρηση σε κάποιο περιοδικό και δεν βρήκα να έχουμε γράψει κάτι γι'αυτό.
Ο πολύ αγαπητός σε πολλούς απο εμάς κιθαρίστας, θα παίζει μέχρι και την Πέμπτη στο Μέτς.

http://www.halfnote.gr/parastasi.php?fun=enlarge&p_id=345

Απάντηση: Re: Charlie Hunter Trio στο Half Note

δυστυχώς...

Τι δυστυχώς;
Τα πράγματα είναι απλά. Παίρνετε την απογευματινή πτήση μετά τη δουλειά..
Ημείς, αναλαμβάνομεν παραλαβή σας απο το αεροδρόμιο :grandpa:, παράθεση δείπνου :food-smiley-005: :popcorn:, μικρή περιήγηση στην πόλη :captain:, προσέλευση στο χώρο της συναυλίας :guitarist: και μετά το πέρας, επιστροφή οποιαδήποτε ώρα επιθυμείτε στο αεροδρόμιο -bye-.
Το service μας χωλαίνει, όπως καταλάβατε, στο θέμα της διανυκτέρευσης :sleep:, but we're working hard on it :chinscratch: και ευελπιστούμε να το συμπεριλάβουμε στο συνολικό μας πακέτο in the near future :2thumb22sup:

Υ.Γ. .. Σοβαρολογώ

Last edited:
ξέρουμε ότι σοβαρολογείς....
ξέρουμε και τη διαδικασία...

δυστυχώς έπεσε απασχόληση...

O Hunter ειναι απιστευτος παιχτης. Αλλο να εχεις ακουσει την τεχνικη του και αλλο να τον βλεπεις μπροστα σου. Με 7χορδη κιθαρα, επαιζε το "μπασο" με τον αντιχειρα και την "κιθαρα" με τα υπολοιπα δακτυλα. Με κλειστα ματια ακουγες καθαρα εναν μπασιστα και εναν κιθαριστα!

Οσο για το μουσικο μερος, ηταν καλο και ευχαριστο αλλα οχι τιποτα το αξεχαστο. Περισσοτερο blues και αλλά Allman Brothers Band rock ηταν παρα καθαρη τζαζ. Ο πληκτρας επαιζε με εναν Rhodes 30ετιας και μαλλον εχει ακουσει το Head Hunters καμια 500αρια φορες. Ηταν πολυ καλος. Ο ντραμερ επαιζε σαν καθαροαιμος rock-blues ντραμερ. Κρατουσε το ρυθμο, χωρις να προσθετει κατι.

Υ.γ.1 Στις 28 ξεκινουν οι The Bad Plus. Αυτους πρεπει να τους δειτε.

Υ.γ.2 Γιωργο, θα σου αρεσε στα σιιιιιιιιιγουρα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Charlie Hunter Trio στο Half Note

Ο πληκτρας επαιζε με εναν Rhodes 30ετιας και μαλλον εχει ακουσει το Head Hunters καμια 500αρια φορες.

καλά...
εγώ μπορεί να το άκουσα περισσότερες...αλλά δεν σημαίνει και κάτι....:Banane0:

Πάντως έχω φρικάρει που δεν μπόρεσα...:twoguns:

Να πάρει, αυτά παθαίνω όποτε κατεβαίνω Αθήνα και δε μπαίνω στο φόρουμ! :bang:

Κουν, άλλη φορά θα ενημερώνω για την άφιξή μου...

καλά...
αυτός ήταν μιά έβδομάδα στην Αθήνα, την ίδια ολόκληρη εβδομάδα που ήταν ο Charlie Hunter και δεν πήγε....:twoguns:

αγγκρρρρ....
θα φάω τα παπούτσια μου....:smash:

Έλα εσύ παραπονιάρη!

Όταν σου είχα δώσει το τηλ. μου, ξέχασες να μου δώσεις το δικό σου, το ξέρεις;