Charlize or Scarlett ??

Ποια από τις δυο προτιμάτε;

• Total voters
    142
6117_10151299622362488_1106029885_n.jpg

Οχιιιιιι φιλαρακι ..... δεν θα μας πετας ΕΣΥ τα ματια εξω .... σε ανυποπτο χρονο.

Τωρα που σε συνελαβα ..... ΦΑΕ τα αντιστοιχα counter-measures και ασυμμετρες απειλες σου
(να χεις να πορευεσαι .... )

Charlize_01.jpgCharlize_02.jpgCharlize_03.jpgCharlize_04.jpgVogue-UK-Magazine-May-2012.jpgCharlize_05.jpgCharlize_06.jpg

Τι λεει ? ......
Εισαι ακομα ορθιος ? .....

Last edited:
Η μονη δημοσκοπηση .... οπου .... οι δεκαπλοψηφισαντες ειναι MUST .... -bye-
(τι κριμα να μην υπαρχει ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ σε τετοιες δημοσκοπησεις .... ουφ !)

Last edited:
MHN ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ .... ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ .... :p :p :p

Charlize%20Theron76.jpg

Και να "ετοιμαζεται" η καινουργια γενια .... για την εγγονη της .... (καπου κοντα στο 2095 ... Ι think ....:p :p)

vickers_relaxing_on_prometheus_set.jpg

Last edited:
Η επιλογή είναι όντως δύσκολη, αλλά τελικά καταλήγω στην Scarlet. Όταν ήμουνα πιτσιρικάς μου άρεσαν οι συνομήλικες, τώρα λοξοκοιτάζω τα πιπίνια. Scarlet λοιπόν και τα μυαλά στο μπλέντερ!

253511d1270822253-scarlett-johansson-famous-magazine-april-2010-black-widow-outfit-sj-2-.jpg

Scarlett-Johansson-Hot-Pics-3.jpg

Τελικά, και κατόπιν οριμου σκέψεως, θα συμφωνήσω με τον Κώστα.
Scarlett !

Αν με ρώταγες πριν 2-3 χρόνια δεν υπάρχει περίπτωση να έκανα αυτή την επιλογή. Μεγαλώνοντας όμως βλέπω να έχω περίεργες τάσεις.:ernaehrung004:

Τελικά, και κατόπιν οριμου σκέψεως, θα συμφωνήσω με τον Κώστα.
Scarlett !

Αν με ρώταγες πριν 2-3 χρόνια δεν υπάρχει περίπτωση να έκανα αυτή την επιλογή. Μεγαλώνοντας όμως βλέπω να έχω περίεργες τάσεις.:ernaehrung004:

Αν ειναι δυνατον...

Απίστευτο!!

καθολου περιεργες,η Σκαρλετ ειναι πιο ζουμερη και σε προδιαθετει γι'αλλα κολπα,ενω η Σαρλιζ ειναι ενα μπιμπελο,που το βαζεις απεναντι σου και το κοιτας με τις ωρες,θαυμαζοντας το.

καθολου περιεργες,η Σκαρλετ ειναι πιο ζουμερη και σε προδιαθετει γι'αλλα κολπα,ενω η Σαρλιζ ειναι ενα μπιμπελο,που το βαζεις απεναντι σου και το κοιτας με τις ωρες,θαυμαζοντας το.

Εγω ρε γμτ,γιατι δεν μπορω να μεινω μονο στο...θαυμασμο αλλα θελω να κανω και αλλα?:stupido2::rolleyes::rolleyes:

Δεν θυμωνω ....
.... απλα ξεκαρδιζομαι !!!! :laugh::laugh::laugh:

(Mερικοι νομιζουν οτι η Σαρλιζ ειναι τοσο κυρια που
κανει σεξ δια αλληλογραφιας :flipout: .... τι να πω .... :flipout:)