Charlize or Scarlett ??

Ποια από τις δυο προτιμάτε;

• Total voters
    142
Re: Απάντηση: Charlize or Scarlett ??

Χοντρη,στραβοκανα,χαμηλοκωλα....:eviltongue: :aetsch:

Βαζελοι....:shot:

χμμμ....

ναι, στραβοχυμένη, ψιλοπαχειά, κοντή και κοντοκώλα... η πραγματική σπουδαία της (σε επίπεδο σεξ-απήλ) στιγμή, είναι στο match point που ανέβασε ο συναγωνιστής παραπάνω...

Οτι και να πείτε δίκιο έχετε... Και κοντή και στραβοκάνα και χαμηλοκώλα... Εγώ θα πρόσθετα και ψιλοαλλήθωρη...
Δεκτά όλα αυτά, τα ίδια έλεγα κι εγώ στην αρχή, την έβρισκα πολύ δευτεράντζα.
Με τη Σαρλίζ σκέφτεσαι πρώτα ένα καλό εστιατόριο, με τη Σκάρλετ την πιο κοντινή οικοδομή για κανένα στα όρθια.
Είναι κρεβατάμπλ η αλλήθωρη, πως να το κάνουμε;

Αμα γερνάει ο άνθρωπος αναθεωρεί πολλά πράγματα, γίνεται πιό ρεαλιστής
. :D

Οτι και να πείτε δίκιο έχετε... Και κοντή και στραβοκάνα και χαμηλοκώλα... Εγώ θα πρόσθετα και ψιλοαλλήθωρη...
Δεκτά όλα αυτά, τα ίδια έλεγα κι εγώ στην αρχή, την έβρισκα πολύ δευτεράντζα.
Με τη Σαρλίζ σκέφτεσαι πρώτα ένα καλό εστιατόριο, με τη Σκάρλετ την πιο κοντινή οικοδομή για κανένα στα όρθια.

Για αυτό Σαρλιζ. Που να βρεις οικοδομή, δε χτίζεται τίποτε...

Δεν ξερω σε ποιον αιωνα ζεις .... αλλα η μικρουλα ΔΕΝ την βρισκει σε οικοδομες.
Tην ΚΑΤΑΒΡΙΣΚΕΙ με ακριβα εστιατορια (και δεν εχει προβλημα να σε πηγαινει
συνεχεια σ'αυτα). Την βρισκει βεβαιως στα ορθια (αποκλειομαι λογω δισκοκηλης :p)
και εχει μια μικρη απεχθεια στο κρεβαταμπλ : τρελλαινεται να νιωθει τον διαρκη
κινδυνο να σας τσακωσουν περαστικοι !!!!

-bye-

Last edited:
νομίζω πως μετά τη δήλωση SR71B το poll μπορεί να κλείσει.

+1 και από μένα.

Και μην ξεχνάτε, οικοδομές μπορεί να μη χτίζονται πλέον αλλά από την άλλη δεν προχωράει και καμία οπότε όλο και κάτι πρόχειρο θα βρείτε αν για κάποιο λόγο χρειαστεί.

H ποιοτική διαφορά φαίνεται στις ψήφους ...
Φυσικά και μπορεί να κλειδώσει το νήμα, βασικα κακώς άνοιξε ... :p

No make up

jocover_0_0_0x0_400x374_answer_9_xlarge.jpeg

No make up

1262630237_slide9.jpg

Charlize !!!

επειδη ουτε τη μια,ουτε την αλλη ειχα τη χαρα και τη τιμη να γνωρισω,αυτα που ειπα χθες ισχυουν για τις δυο γυναικες που βλεπω απλα σαν εικονες.
Ας πουμε δηλαδη οτι και οι δυο ηταν ασημες και δεν τις ηξερε ουτε η μανα τους,το συναισθημα που μου βγαζουν,ειναι αυτο που περιεγραψα.
Δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να εντρυφησω στη προσωπικοτητα τους,οπως προφανως εχουν κανει καποιοι απο δω μεσα.
Βλεπω δυο γυναικες,τις συγκρινω απο τις φωτογραφιες τους και καταληγω στο οτι η μια,μου κανει για μπιμπελο και η αλλη για γουτσου-γουτσου.
Εδω καποιοι γνωριζουν και τι αρωμα φορεσαι η Σαρλιζ χθες και παρεξηγιουνται κι ολας αν πεις κακια κουβεντα για κεινη.
Σιγα ρε παιδια.

Re: Απάντηση: Charlize or Scarlett ??

Εδω καποιοι γνωριζουν και τι αρωμα φορεσαι η Σαρλιζ χθες και παρεξηγιουνται κι ολας αν πεις κακια κουβεντα για κεινη.
Σιγα ρε παιδια.

Nαι ... εχεις δικιο ... φαινεται, οτι γνωριζω τι αρωμα φορανε.
Η αληθεια βεβαια ειναι ... οτι ΔΕΝ εχω γνωρισει καμια απο τις δυο.
Το κακο ειναι οτι τα γραπτα μου δειχνουν ολιγον βαρια και αποτομα.
Θα προσπαθησω να το αλλαξω (θα προσπαθησω) ....

-bye-

Last edited:
Ναι αλλα δεν ειναι εκτεθειμενη στο σκληρο φως ημερας (στο οποιο δεν μπορει να κρυφτει τιποτα απο τις ανακλασεις).
Ειναι εκτεθειμενη σε φως προβολεα με μια ελαφρια προτιμηση στο amber (αν διακρινω καλα) και .... ΥΠΟ ΓΩΝΙΑ
(πανω δεξια).