Χαστούκια στην Κανέλλη

Re: Απάντηση: Re: Χαστούκια στην Κανέλλη

Λαθος ομως αντιληψη.Αυτο που θα επρεπε ειναι να τους στριμωχνουν στη γωνια με το διαλογο.
Δεν υπαρχει,για μενα,μεγαλυτερη ηττα απο το να μην εχεις τιποτα να πεις σε μια σωστα τεκμηριωμενη αποψη.
Το ξυλο ξεθυμενει τα νευρα και βοηθαει να ξεχνας.Αντιθετα μια ηττα σε μια συζητηση σε σημαδευει για παντα.
Ετσι νομιζω τουλαχιστον.

το ξυλο πολωνει/ συσπειρωνει και αυτο θελουν...

συμφωνω με τα σχολια που εχουν γινει μεχρι τωρα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χαστούκια στην Κανέλλη

το ξυλο πολωνει/ συσπειρωνει και αυτο θελουν...

συμφωνω με τα σχολια που εχουν γινει μεχρι τωρα...

Το κανα και μανταρα στην ορθογραφια. ρε γαμωτο...

Από τη μια λέμε ότι καταδικάζουμε την πράξη αυτή του Η. Κασιδιάρη, κ από την άλλη, εμείς οι μεγαλύτεροι τουλάχιστον (!!!!!) πόσες φορές ακούγοντας τους βο(υ)λευτες μας, κ με τις τόσες μειώσεις που έχουμε υποστεί κ τους φόρους που έχουμε επιβαρυνθεί, δεν σκεφτόμαστε, ενδόμυχα, να μπορούσαμε να κάναμε το ίδιο?!!!!!

Αυτό το 7 % που τους ψήφισε άραγε την ήξερε αυτή τη φιλοσοφία, αυτό το σκεπτικό ? ή τελικά μήπως είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν εκφράζει την παράταξη ?

καλα δεν ειναι και παιδια του κατηχητικου!!!!Ενα μερος βεβαια εχει παρασυρθει λογω αγανακτησης και ενδοιας και τους εδωσε ψηφο χωρις να εχει επιγνωση...ξερεις η ενδοια σου βγαζει μια επιθετικοτητα

Ο Λάκης γιατί κρύβεται?

Αφού έχει τα άντερα να επιτεθεί σε γυναίκες γιατί δεν κάθεται στο σκαμνί να στηρίξει τις θέσεις του?

Ο Λάκης γιατί κρύβεται?

Αφού έχει τα άντερα να επιτεθεί σε γυναίκες γιατί δεν κάθεται στο σκαμνί να στηρίξει τις θέσεις του?

Γιατί κινδυνεύει να φάει και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων που αυτόματα σημαίνει και έκπτωση από τα αιρετά αξιώματα. Θέλει προφανώς να το καθυστερήσει όσο γίνεται.

αυτην δεν την ειχανε γιαουρτώσει και οι αγανκτισμένοι?

Καλά κάνεις και το λες γιατί οι πασοκονεοδημοκράτες και οι συν αυτώ λένε πως τη βία την ξεκίνησαν οι "αγανακτισμένοι" με τα ντου στον Παπούλια και τα γιαουρτια στο Νταλάρα (αν και γνώμη μου είναι ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας). Ομως θυμάμαι, ότι ούτε η ίδια η Κανέλλη είχε ασχοληθεί με το θέμα, μάλιστα είχε πει πως είχε ωραία γεύση.

Δεν είναι το ίδιο λοιπόν το γιαούρτι και το ίδιο η βιαοπραγία από έναν νταή που ξέρει πως μπορεί να προκαλέσει ζημιά.

Και κρύβεται το παληκάρι. Παραδίδει μαθήματα ήθους.

Εχω μία απορία εδώ και μέρες.... Πως κάποιος που έχει μπλεξίματα με το Νόμο μπορεί αν βάλει υποψηφιότητα για Βουλευτής; Δεν πρέπει να έχεις λευκό ποινικό μητρώο γι αυτό;

Δημήτρη, εμένα αυτή την στιγμή δεν με εκφράζει κανένα κόμμα, και σίγουρα φασίστρια δεν είμαι γιατί δεν μου αρέσουν τα ακραία πράγματα σε κανένα τομέα.
Διαβάζω πολλά και διάφορα, που σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αληθινά η όχι. Το AVCLUB πάει πολύ γρήγορα και σίγουρα δεν έχω το χρόνο να διαβάζω τα περισσότερα, και σύγουρα, και εδώ μέσα θα υπάρχουν πολλές ανακρίβειες, και πολλά "φασιστικά" και άλλα ακραία.
Ευχαριστώ πού για την απάντηση!