"Χαστούκια"......

Απάντηση: Re: "Χαστούκια"......

Δυτυχώς ο άνθρωπος σοκάρεται όλο και πιο δύσκολα...
+1000 :a0210:. Από την μια ο αγώνας για την δύσκολη καθημερινή μας επιβίωση, από την άλλη η υποβάθμιση ή η διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων δυστυχώς μας έχει όλους ατονίσει

Re: Απάντηση: Re: "Χαστούκια"......

+1000 :a0210:. Από την μια ο αγώνας για την δύσκολη καθημερινή μας επιβίωση, από την άλλη η υποβάθμιση ή διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων δυστυχώς μας έχει όλους ατονίσει

Δεν νομίζω να φταίει ο καθημερινός αγώνας επιβίωσης ή η παρουσίαση των γεγονότων για αυτό.
Δεν ήταν ποτέ η ζωή πιο εύκολη ή ο κόσμος πιο αληθινός.

Μάλλον φταίει η καθημερινή μας (οπτική) επαφή με χιλιάδες φόνους, πτώματα και αίματα αληθινά ή ψεύτικα (ταινίες, παιχνίδια κ.λπ.) που μας έχουνε μουδιάσει μέχρις ενός σημείου.

Αυτό μέχρις ενός σημείου βέβαια, γιατί κάποιες εικόνες δεν ξεπερνιούνται με τίποτε.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: "Χαστούκια"......

Δεν νομίζω να φταίει ο καθημερινός αγώνας επιβίωσης ή η παρουσίαση των γεγονότων για αυτό.
Δεν ήταν ποτέ η ζωή πιο εύκολη ή ο κόσμος πιο αληθινός.

Μάλλον φταίει η καθημερινή μας (οπτική) επαφή με χιλιάδες φόνους, πτώματα και αίματα αληθινά ή ψεύτικα (ταινίες, παιχνίδια κ.λπ.) που μας έχουνε μουδιάσει μέχρις ενός σημείου.

Αυτό μέχρις ενός σημείου βέβαια, γιατί κάποιες εικόνες δεν ξεπερνιούνται με τίποτε.

Πιθανώς να είναι όπως λες.

Μυριάδες είναι τα ειδησεογραφικά γεγονότα που καθημερινά μας πνίγουν, άπειρες και αντικρουόμενες απόψεις, σκοπιμότητες παντού, τι να πει πια κανείς, τι να υποθέσει, τι να νοιώσει???

Ένα μόνο ξέρω, ότι εξακολουθεί ακόμη να γεννιέται μέσα μου το ερωτηματικό και η απορία μου ΓΙΑΤΙ?

Αν παύσει μέσα μου να υπάρχει αυτό το ΓΙΑΤΙ, αν παύσω να αναρωτιέμαι γιατί συμβαίνουν γύρω μου όλα αυτά, τότε πια δεν θα νοιώθω τίποτε, θα πάψω να αντιδρώ, θα είμαι μέσα μου νεκρός.

images