Chat Room

Zeb

AVClub Addicted Member
11 January 2007
1,876
Βάρη
Λοιπόν, επειδή έχει καταντήσει κουραστικό να διαβάζουμε άλλα ντάλον και το πισί καβάλον σε κάθε θρεντ, ανοίγω αυτό το νήμα (με την ελπίδα ότι είναι νόμιμο) για να επικοινωνούμε απ' ευθείας ή περίπου απ' ευθείας όταν θέλουμε κάτι να πούμε σε κάποιον ανεξαρτήτως θέματος για να μην κουράζουμε και τους αναγνώστες συγκεκριμένων θεμάτων για "άσχετα" με το θέμα, θέματα...

Καλή διασκέδαση...

Λοιπόν, Ντίνο πως πέρασες στα ξένα;;;

Κανένας λόγος... Φαντάζομαι ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει... Μέχρι τότε μπορούμε να τα λέμε εδώ...

Απάντηση: Re: Chat Room

Κανένας λόγος...

Chat room (msn,aim μέσω της σελίδας) ή shout box?

Eύκολη ή δύσκολη υλοποίηση?

Γονάτισμα ή όχι του σέρβερ?

100 άτομα π.χ. σε ένα ρουμ για καλύτερη συννεόηση? :flipout:

Ποιό έυκολο δεν είναι να γίνει ένα κανάλι στο irc όπου θα υπάρχει και το δημόσιο αλλά και θα επιτρέπει και την άμμεση επικοινωνία 2 μελών π.χ.?

To καλύτερο Intergration για αυτό το forum είναι το flashchat. Αναγνωρίζει απευθείας τα usernames και δεν χρειάζεται να ξανακάνεις Login... Θέλει όμως προσοχή στα security issues που είχε κάποια στιγμή που μάλλον τώρα θα έχουν ξεπεραστεί. Πολύ καλό...

http://www.tufat.com/script2.htm

Τελος παντων πρεπει να γινει κατι.
Μετα δε και την συμμετοχη του μελους "Zeb", απο τον περασμενο Γεναρη στπ avclub, η αναγκη αυτη ειναι πλεον επιτακτικη.

Απάντηση: Re: Chat Room

Μετα δε και την συμμετοχη του μελους "Zeb", απο τον περασμενο Γεναρη στπ avclub, η αναγκη αυτη ειναι πλεον επιτακτικη.

Ξυπνήσαμε ??????:BDGBDGB53: :BDGBDGB53:

Επιτακτική είχε γίνει πριν εμφανιστώ... Αγαπητέ... Αλλά ας μην έρθουμε σε προσωπική αντιπαράθεση (πάλι)...

Χρόνια πολλά, να χαίρεσαι τους εορτάζοντες...

Που να είμαι... Δουλειά...
Αλλά να σου πω την αλήθεια, σήμερα δεν έχω διάθεση για φόρουμ...

Η απώλεια ενός ανθρώπου, που ποτέ δεν είχα γνωρίσει, από το πρωί με έχει κάνει λίγο αφηρημένο, κακόκεφο, αδιάθετο...
Νομίζω καταλαβαίνεις...

Εσύ ξεκουράστηκες καθόλου από το ταξίδι ή ονειρεύεσαι τουνέλια ακόμα;

Τουνέλι βρε....

όχι κουνέλι, κοιλιόδουλε...

Τελικά την έβαλε την τηλεόραση απένταντι από τον "θρόνο" ο Τάκς;;;